Natural high healing festival 2022

May 17, 2022

Oh yes! Tänäkin vuonna mukana Natural high healing festareilla pitämässä Olet ihana! työpajaa. Olen niin super innoissani tästä ja odotan jo tapahtumaa kovasti! Viime vuosi oli huikea kokemus ja tänä vuonna on tapahtuman 10-vuotis juhlat! Tulossa varmasti mielettömän upea festari! 

Olet ihana! työpaja:

Haluatko saada lisää rohkeutta olla oma itsesi? Tässä työpajassa kohotetaan itsetunto pilviin. Saat lisää itsevarmuutta, rohkeutta sekä uskallusta olla oma itsesi. Opit olemaan itsellesi armollisempi ja oivallat, että terve itserakkaus on hyvästä! Ihanuus on asenne, jonka jokainen voi omaksua. Ainoa, mikä sinua voi estää tuntemasta itseäsi ihanaksi tai elämästä unelmien elämää olet sinä itse.

"Lähde mukaan upeille inspiroiville festareille, nostattavaan ja lämpimään tunnelmaan. Tämä kokemus saa sydämesi kukkimaan, mielesi avautumaan ja saattaa muuttaa elämääsi entistä ihanammaksi! "

Sano kyllä elämälle <3 

Festari on 4-7.8.2022. Oletko jo hankkinnut lippusi? Voit tutustua tapahtumaan klikkaamalla tästä. 

 

Kesällä julkaistaan myös tapahtuman oma korttipakka ja minulla oli ilo ja kunnia olla mukana tässä.

Liity sisäpiiriin!

Sisäpiirissä saat bisnesvinkkejä ja ihania valmennusharjoituksia sähköpostiisi.

En spämmää sinua, eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Sisäpiirivinkkien tilaus on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.