Olet ihana korosta parhaita puoliasi kirja julkaistu

May 17, 2022

Kyllä tässä se nyt on, meidän uusi kirja!! Olemme super innoissamme Roosan kanssa! Ensimmäinen yhteinen kirja Olet ihana! tyylikirja (ReadMe) julkaistiin vuonna 2016 ja se myytiin loppuun. Viime vuonna päätimme, että nyt on aika kirjoittaa uusi kirja. Aluksi mietimme uutta päivitettyä painosta, mutta kun vauhtiin päästiin, niin tästähän tuli ihan uusi kirja kokonaan. 

Uutuuskirja opettaa kuinka löytää oma tyyli ja korostaa parhaita puolia. 

 

Ei ole olemassa väärän mallisia tai väärän kokoisia vartaloita – on vain huonosti suunniteltuja vaatteita ja vääriä kauppoja shoppailla! Meidän ei tarvitse mahtua vaatteisiin vaan vaatteiden meille.

Oletko kyllästynyt vaatekriiseihin, sovituskoppiraivareihin ja hutiostoksiin? Tuntuuko sinusta, että olet väärän kokoinen tai vartalosi on hassun mallinen? Ahdistaako sovituskopissa, kun vaatteet eivät istu tai mahdu?

Sohvi Nymanin ja Roosa Blomin Olet ihana – Korosta parhaita puoliasi -kirja auttaa löytämään oman tyylin ja itselle sopivat värit. Kirja opettaa myös tunnistamaan vartalotyyppisi ja löytämään parhaat puolesi, joita opit korostamaan kauniilla vaatteilla.

Viimeistään kirjaa lukiessa huomaat, että olet juuri oikean kokoinen ja ikäinen. Nyman ja Blom tarjoavat vinkkejä eettiseen muotiin, vaatehuoltoon ja materiaaleihin. Opit luomaan toimivan vaatekaapin, joka palvelee sinua. Lisäksi saat ihania itsetuntoharjoituksia, joilla lisäät rakkautta itseäsi kohtaan ja kohotat itsetuntoasi.

Muista, että olet ihana juuri tuollaisena!

Kyseessä ei ole pelkkä muoti tai tyylikirja, vaan tästä kirjasta löydät harjoituksia itsetunnon vahvistamiseen sekä oman ihanuuden löytämiseen. 

Olimme kirjan kanssa MTV 3 uutisaamussa suorassa TV-lähetyksessä vieraina 4.5. Voit katsoa vierailun klikkaamalla tästä.

Oman kirjan voit tilata klikkaamalla tästä. 

 Olimme myös Akateemisen kirjakaupan haastattelussa, voit katsoa haastattelun Akateemisen instagram tililtä.

Liity sisäpiiriin!

Sisäpiirissä saat bisnesvinkkejä ja ihania valmennusharjoituksia sähköpostiisi.

En spämmää sinua, eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Sisäpiirivinkkien tilaus on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.