Mentori, bisnesvalmentaja, tietokirjailija Sohvi Nyman

Valmennuspaketit

Varoitus! näiden palveluiden myötä elämäsi voi muuttua totaalisesti! Tästä alkaa loppuelämäsi ensimmäinen päivä. Oletko valmis?

Palveluni ovat sekä naisille että miehille. Onko itseluottamuksen puute estänyt sinua tekemästä haluamiasi asioita? Haluatko olla rohkeasti oma itsesi, tehdä asioita, mistä nautit, loistaa unelma uralla ja pukeutua juuri niinkuin haluat? Ihanuusvalmennus on ihana matka itsensä kanssa kohti parempaa itsetuntoa ja eheämpää minäkuvaa. Saat lisää itseluottamusta ja vapaudut sinua rajoittavista uskomuksista. Oivallat, että riität ja kelpaat omana itsenäsi. Löydät oman potentiaalisi. Uskallat tulla rohkeasti esiin ja olla oma itsesi.

Valmennukseni on ratkaisukeskeistä valmennusta, jossa voimme keikauttaa uskomuksesi aivan uusiksi. Käytän mm. positiivista psykologiaa, kongnitiivista käyttäytymistiedettä sekä NLP:tä valmentaessani. En neuvo tai kommentoi, mitä sinun tulisi tehdä, vaan oivallat asiat itse. 

Oletko valmis löytämään oman ihanuuteesi ja astumaan omaan voimaasi? Tästä alkaa loppuelämäsi ensimmäinen päivä!

Ihanuusvalmennus Vapauta voimasi - murra mielesi esteet

Tuntuuko sinusta, että olet jumissa nykyisessä tilanteessa, etkä pääse eteenpäin? Onko sinulla uskomuksia, jotka estävät tai rajoittavat sinua menemästä kohti unelmiasi? Onko itsetuntosi saanut joskus kolauksen ja sinusta tuntuu, ettet kelpaa / riitä omana itsenäsi? Puhutko itsellesi vähättelevästi tai syyttelevästi? Etkö usko omaan potentiaaliisi tai siihen, että voit saada unelmasi toteen? Onko sinulla pelkoja, jotka estävät sinua toteuttamasta unelmiasi?

Haluatko vapauttaa voimasi ja vapautua sinua estävistä / rajoittavista uskomuksista? Haluatko muutosta elämääsi? Haluatko selättää pelkosi ja murtaa mielesi esteet?

Tämä valmennus sopii sinulle, joka kaipaat lisää itseluottamusta, parempaa itsetuntoa, mietit uutta askelta elämässäsi, uutta uraa tai unelmien kumppanin ja parisuhteen löytämistä tai haluat vapautua sinua rajoittavista / estävistä uskomuksista. Haluat vapauttaa voimasi ja elää unelmiesi elämää omilla ehdoillasi.

Aluksi kartoitamme nykyisen tilanteen ja sen mihin kaipaat muutosta juuri nyt. Vapaudut sinua estävistä /rajoittavista uskomuksista ja toimintamalleista. Unelmasi ja tavoitteesi kirkastuvat ja alat luomaan niitä todeksi.  Valmennuksen avulla löydät parhaan version itsestäsi, luot tavoitteet sekä löydät toimintamallit, joilla unelmistasi ja tavoitteistasi tulee totta. Valmennukset etenevät tahdissasi.

Vapauta voimasi murra mielesi esteet on 6. viikon intensiivinen valmennus. Hinta on 4999€. Syksyn etuhinta 2500€.

Tästä alkaa loppuelämäsi ensimmäinen päivä. Oletko valmis?

Varaa aikasi tästä!

Asiakkaiden kokemuksia valmennuksesta:

"Valmennuksista jäi aina tosi hyvä olo ja sai apua ajankohtaiseen asiaan. Koin valmennuksen hyödylliseksi, sillä aina askarruttavat asiat selkeytyivät valmennuksen aikana. Sohvilla on ihana ja kannustava tyyli valmentaa. Hän on hyvin hetkessä läsnä, antaa hyviä vinkkejä ja löytää sopivat harjoitukset valmennukseen."

"Kokemus oli mukava. Sohvilla oli toimiva tila käytössä ja hän oli hyvin iloinen persoona. Tykkäsin, että aloitettiin valmennukset aina pienellä meditaatiolla. Tykkäsin Sohvin kannustavasta tavasta keskustella. Hän oli myös erittäin tsemppaava, mikä tuntui hyvältä.  Koin, että pystyimme molemmat olemaan henkilökohtaisia, mikä oli kiva. Luottavin mielin pystyin puhumaan hänelle. Valmennuksessa oli hyvää kannustaminen ja uskon luominen itseeni."

"Sohvi on ihana intuitiinen valmentaja! Valmennus osui niin sopivaan saumaan isojen muutosten edessä. Valmentaminen sopii Sohville hyvin! Hyvin valitut harjoitukset ja oikea ajoitus oli hyvää valmennuksessa." 

"Valmennus oli intensiivistä, vuorovaikutteista ja aika tuntui menevän hujauksessa. Paljon asioita saimme 4:ssä valmennuskerrassa käsiteltyä. Pidin kovasti, se oli minun omaa aikaani. Ihana, lämmin ja myötäelävä coach. Hänellä oli joka kerralle jakaa innostavia ideoita, rentoutusharjoituksia ja voimaannuttavia tehtäviä. Lisäksi Sohvilla on erittäin miellyttävä, rauhallinen ja selkeä tapa kommunikoida, mikä tekee vuorovaikutuksesta helppoa. Kristallinkirkkaasti homma hanskassa ja omalla tontillaan valmentajana. Kokonaisuus oli hyvin mietitty ja Sohvin asiantuntijuus pääsi oikeuksiinsa. Tuli todella olo, että minulla on merkitystä ja minua kuunnellaan."

"Osallistuin Sohvin valmennukseen ilman se suurempia odotuksia, sillä halusin heittäytyä yhteiselle matkalle täysillä ja ilman ennakko-odotuksia. Matka Sohvin kanssa oli kuin yhdistelmä valmennusta, terapiaa, meditaatiota, ystävän kanssa juttelua ja mentorointia. Sain valmennuksesta paljon ajattelemisen aihetta jokaiselle elämän osa-alueelle ja varmasti moni toive ja tavoite tulevaan liittyen kirkastui ja konkretisoitui valmennuksen avulla. Sohvi on ihana, lempeä, empaattinen ja kuunteleva valmentaja, joka on jokaisessa hetkessä läsnä täysillä. Menin tapaamiseen monesti mieli hiukan maassa, mutta lähdin sieltä aina täynnä intoa ja uskoa tulevaan! Voin lämmöllä suositella Sohvin valmennusta kenelle vaan!" 

 

Voimaannuttava stailaus

Kesto 3h

Stailaus on ihanaa itsensä hemmottelua. Siitä on iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa. Stailauksessa opit korostamaan parhaita puoliasi ja nauttimaan itsestäsi. Saat lisää itseluottamusta pukeutua juuri niinkuin olet aina haaveillut. Vapaudut sinua rajoittavista / estävistä uskomuksista pukeutumisen suhteen. Hyvä olo tulee ulkoa sisällepäin;  oikeat vaatteet saavat sinut säteilemään, lisäävät itsevarmuutta ja saavat sinut kävelemään pää pilvissä. Toimivan vaatekaapin perusta on se, että yhden vaatteen ympärille voi luoda monta erilaista asukokonaisuutta. Yhdisteltävyys ja laatu ovat avainasioita toimivassa tyylissä.

Stailauksen jälkeen sinulla ei ole enää huonoja vaatepäiviä tai mulla ei oo mitään päälle pantavaa päiviä

  • pukeutusmisohjeet omalle vartalotyypille arkeen ja juhlaan
  • sinulle sopivat värit
  • toimivan vaatekaapin suunnittelun
  • tyyliopastuksen sekä osto-ohjeet
  • värikartan ja kaikki ohjeet itsellesi kirjallisena sähköisessä muodossa
  • stailaus tapahtuu vaateliikkeessä, jossa pääset sovittelemaan monipuolisesti asukokonaisuuksia, jotka olen valinnut juuria sinua varten etukäteen
  • ennen stailausta teen alkuhaastattelun, jonka perusteella valitsen parhaan liikkeen stailaukseen

Hinta 595€ 

Vaatekoko tai ikä ei ole este tyylikkäälle pukeutumiselle.

Yhteistyöliikkeeni ovat huolella valittuja, pääsääntöisesti kivijalkaliikkeitä. Liikkeistä löytyy moneen makuun ja jokaiselle vartalolle täydellisesti istuvat vaatteet, kengät ja asusteet. Olipa kokosi 34 tai 50 yhteistyöliikkeistäni löytyy vaatteet moneen menoon. 

Ei olemassa väärän mallisia vartaloita tai hassun mallisia vartaloita, on vain vääriä paikkoja shoppailla

Tästä alkaa loppuelämäsi ensimmäinen päivä. Oletko valmis?

Maksu suoritetaan palvelun päätteeksi maksukortilla.

Varaa aikasi tästä!

Asiakkaiden palautteita stailauksesta

"Sain ajan Sohvin stailaukseen ja tämä ylitti kyllä kaikki odotukseni! Sohvilla on valtava asiantuntemus mitä tulee vaatetukseen ja tyyliin, mutta tämän lisäksi hän otti minut kokonaisvaltaisesti huomioon ja antoi vinkkejä ja jakoi tietoaan miten edetä muillakin saroilla elämässä. Sohvin kanssa sain myös olla oma itseni ja stailauksen jälkeen olin vaan parempi versio itsestäni :)"

Kaunis kiitos <3 -Taanja

 
Tämä stailaus-iltapäivä muutti jotain todella isosti omassa ajattelussa ja ihanuudessa! Ostin ihania vaatteita sekä punaiset saappaat stailauksen jälkeen.  Nuo oli hyviä "ensiostoksia" stailauksen jälkeen, kun tiesin että ne näyttävät hyvältä. Ja vaatteet ovat päässeet kovaan käyttöön jo nyt ja jotenkin stailaus-iltapäivän fiilis välittyy yleisemminkin noista vaatteista.
 
Olen tallentanut värikartan puhelimeen ja kurkkaan aika usein miten jokin kiva vaate istuu tuohon värimaailmaan. On myös ihanaa miten stailauksen jälkeen tiedän viileämpien värien sopivan minulle paremmin ja sen on avannut ihan oman maailmansa. Olen aiemmin katsonut YouTubesta erilaisia tyyliin liittyviä videoita ja nyt pystyn nappaamaan sieltä lisää vinkkejä, kun tiedän mitkä värit mulle sopii.  
 
Kävin myös vaatekaappini läpi tuon värikartan avulla (esimerkiksi muutamia oransseja vaatteita siirsin sivuun) ja samalla poistin vaatteita jotka olivat aivan väärän mallisia kropalleni tai eivät muuten vaan istuneet imartelevasti. Vaikka ostinkin monia uusia vaatteita osana prosessia, tuntui vaatekaappini freesimmältä ja innostavalta myös vanhojen vaatteideni osalta, kun yleisfiilis oli enemmän "minua" ja minulle sopivaa. Ehkä tosiaan suurin positiivinen vaikutus elämääni on ollut se, että minulta loppui kuin seinään tilanteet, kun lähdön hetkellä mietin "ettei minulla ole mitään päällepantavaa". On aivan ihanaa lähteä kotoa liikkeelle, kun tuntee olon hyvältä vaatteissa ja ei ole lainkaan ahdistunut olo. Muutamilla hyvillä valinnoilla vaatekaappini otti jo melkoisen askeleen todella toimivaan suuntaan.
 
Innostuin myös noista linkkaamistasi huivi-vinkeistä. Kävin nappaamassa muutaman kokeiluun ja olenkin käyttänyt niitä toimistolla :)
 
Kiitos vielä tosi isosti <3 Tuntuu aika häkellyttävältä, että verrattain lyhyelläkin kohtaamisella voi olla näin valtava positiivinen vaikutus omaan arkeen. -Kaisa

"Ainoa mikä sinua voi estää tuntemasta itseäsi ihanaksi tai elämästä unelmien elämää olet sinä itse. Ihanuus on asenne, jonka jokainen voi omaksua!"

Tilaa maksuttomat ihanuusvinkit!

Ihanuusvinkit antavat sinulle vinkkejä oman ihanuuden löytämiseen ja mielekkäämpään arkeen.