Valmennuspaketit

Varoitus! näiden palveluiden myötä elämäsi voi muuttua totaalisesti! Tästä alkaa loppuelämäsi ensimmäinen päivä. Oletko valmis?

Palveluni ovat sekä naisille että miehille. Onko itseluottamuksen puute estänyt sinua tekemästä haluamiasi asioita? Haluatko olla rohkeasti oma itsesi, tehdä asioita, mistä nautit, loistaa unelma uralla ja pukeutua juuri niinkuin haluat? Ihanuusvalmennus on ihana matka itsensä kanssa kohti parempaa itsetuntoa ja eheämpää minäkuvaa. Saat lisää itseluottamusta ja vapaudut sinua rajoittavista uskomuksista. Oivallat, että riität ja kelpaat omana itsenäsi. Löydät oman potentiaalisi. Uskallat tulla rohkeasti esiin ja olla oma itsesi.

Valmennukseni on ratkaisukeskeistä valmennusta, jossa voimme keikauttaa uskomuksesi aivan uusiksi. Käytän mm. positiivista psykologiaa, kongnitiivista käyttäytymistiedettä sekä NLP:tä valmentaessani. En neuvo tai kommentoi, mitä sinun tulisi tehdä, vaan oivallat asiat itse. 

Oletko valmis löytämään oman ihanuuteesi ja astumaan omaan voimaasi? Tästä alkaa loppuelämäsi ensimmäinen päivä!

Ihanuusvalmennus

Tuntuuko sinusta, että olet jumissa nykyisessä tilanteessa, etkä pääse eteenpäin? Onko sinulla uskomuksia, jotka estävät tai rajoittavat sinua menemästä kohti unelmiasi? Onko itsetuntosi saanut joskus kolauksen ja sinusta tuntuu, ettet kelpaa / riitä omana itsenäsi? Puhutko itsellesi vähättelevästi tai syyttelevästi? Etkö usko omaan potentiaaliisi tai siihen, että voit saada unelmasi toteen?

Haluatko astua omaan voimaasi ja vapautua sinua estävistä / rajoittavista uskomuksista? Haluatko muutosta elämääsi?

Tämä valmennus sopii sinulle, joka kaipaat lisää itseluottamusta, parempaa itsetuntoa, mietit uutta askelta elämässäsi, uutta uraa tai unelmien kumppanin ja parisuhteen löytämistä tai haluat vapautua sinua rajoittavista / estävistä uskomuksista.

Aluksi kartoitamme nykyisen tilanteen ja sen mihin kaipaat muutosta juuri nyt. Vapaudut sinua estävistä /rajoittavista uskomuksista ja toimintamalleista. Unelmasi ja tavoitteesi kirkastuvat.  Valmennuksen avulla löydät parhaan version itsestäsi, luot tavoitteet sekä löydät toimintamallit, joilla unelmistasi ja tavoitteistasi tulee totta. Valmennukset etenevät tahdissasi.

Tapaamme yhteensä 4 kertaa. Yhden valmennuksen kesto on 1 tunti. Tapaamiset ovat 1-2 viikon välein. Valmennukset tapahtuvat liiketilassani tai onlinessa. Hyvällä säällä valmennukset voivat olla Lintsin kallioilla, Keskuspuistossa tai Töölönlöahdella.

Hinta 495€. Maksu suoritetaan ensimmäisen valmennuskerran jälkeen maksukortilla tai mobilepaylla.

Tästä alkaa loppuelämäsi ensimmäinen päivä. Oletko valmis?

Varaa aikasi tästä!

Asiakkaiden kokemuksia ihanuusvalmennuksesta:

"Valmennuksista jäi aina tosi hyvä olo ja sai apua ajankohtaiseen asiaan. Koin valmennuksen hyödylliseksi, sillä aina askarruttavat asiat selkeytyivät valmennuksen aikana. Sohvilla on ihana ja kannustava tyyli valmentaa. Hän on hyvin hetkessä läsnä, antaa hyviä vinkkejä ja löytää sopivat harjoitukset valmennukseen."

"Kokemus oli mukava. Sohvilla oli toimiva tila käytössä ja hän oli hyvin iloinen persoona. Tykkäsin, että aloitettiin valmennukset aina pienellä meditaatiolla. Tykkäsin Sohvin kannustavasta tavasta keskustella. Hän oli myös erittäin tsemppaava, mikä tuntui hyvältä.  Koin, että pystyimme molemmat olemaan henkilökohtaisia, mikä oli kiva. Luottavin mielin pystyin puhumaan hänelle. Valmennuksessa oli hyvää kannustaminen ja uskon luominen itseeni."

"Sohvi on ihana intuitiinen valmentaja! Valmennus osui niin sopivaan saumaan isojen muutosten edessä. Valmentaminen sopii Sohville hyvin! Hyvin valitut harjoitukset ja oikea ajoitus oli hyvää valmennuksessa." 

"Valmennus oli intensiivistä, vuorovaikutteista ja aika tuntui menevän hujauksessa. Paljon asioita saimme 4:ssä valmennuskerrassa käsiteltyä. Pidin kovasti, se oli minun omaa aikaani. Ihana, lämmin ja myötäelävä coach. Hänellä oli joka kerralle jakaa innostavia ideoita, rentoutusharjoituksia ja voimaannuttavia tehtäviä. Lisäksi Sohvilla on erittäin miellyttävä, rauhallinen ja selkeä tapa kommunikoida, mikä tekee vuorovaikutuksesta helppoa. Kristallinkirkkaasti homma hanskassa ja omalla tontillaan valmentajana. Kokonaisuus oli hyvin mietitty ja Sohvin asiantuntijuus pääsi oikeuksiinsa. Tuli todella olo, että minulla on merkitystä ja minua kuunnellaan."

Voimaannuttava stailaus

Kesto 3h

Stailaus on ihanaa itsensä hemmottelua. Siitä on iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa. Stailauksessa opit korostamaan parhaita puoliasi ja nauttimaan itsestäsi. Saat lisää itseluottamusta pukeutua juuri niinkuin olet aina haaveillut. Vapaudut sinua rajoittavista / estävistä uskomuksista pukeutumisen suhteen. Hyvä olo tulee ulkoa sisällepäin;  oikeat vaatteet saavat sinut säteilemään, lisäävät itsevarmuutta ja saavat sinut kävelemään pää pilvissä. Toimivan vaatekaapin perusta on se, että yhden vaatteen ympärille voi luoda monta erilaista asukokonaisuutta. Yhdisteltävyys ja laatu ovat avainasioita toimivassa tyylissä.

Stailauksen jälkeen sinulla ei ole enää huonoja vaatepäiviä tai mulla ei oo mitään päälle pantavaa päiviä

  • pukeutusmisohjeet omalle vartalotyypille arkeen ja juhlaan
  • sinulle sopivat värit
  • toimivan vaatekaapin suunnittelun
  • tyyliopastuksen sekä osto-ohjeet
  • värikartan ja kaikki ohjeet itsellesi kirjallisena sähköisessä muodossa
  • stailaus tapahtuu vaateliikkeessä, jossa pääset sovittelemaan monipuolisesti asukokonaisuuksia, jotka olen valinnut juuria sinua varten etukäteen
  • ennen stailausta teen alkuhaastattelun, jonka perusteella valitsen parhaan liikkeen stailaukseen

Hinta 595€ 

Vaatekoko tai ikä ei ole este tyylikkäälle pukeutumiselle.

Yhteistyöliikkeeni ovat huolella valittuja, pääsääntöisesti kivijalkaliikkeitä. Liikkeistä löytyy moneen makuun ja jokaiselle vartalolle täydellisesti istuvat vaatteet, kengät ja asusteet. Olipa kokosi 34 tai 50 yhteistyöliikkeistäni löytyy vaatteet moneen menoon. 

Ei olemassa väärän mallisia vartaloita tai hassun mallisia vartaloita, on vain vääriä paikkoja shoppailla

Tästä alkaa loppuelämäsi ensimmäinen päivä. Oletko valmis?

Maksu suoritetaan palvelun päätteeksi maksukortilla.

Varaa aikasi tästä!

3kk ihanuusvalmennus

Onko itseluottamuksen puute estänyt sinua tekemästä haluamiasi asioita? Haluatko olla rohkeasti oma itsesi, tehdä asioita, mistä nautit, loistaa unelma uralla ja pukeutua juuri niinkuin haluat?

Tuntuuko sinusta, että olet jumissa nykyisessä tilanteessa, etkä pääse eteenpäin? Onko sinulla uskomuksia, jotka estävät tai rajoittavat sinua menemästä kohti unelmiasi? Onko itsetuntosi saanut joskus kolauksen ja sinusta tuntuu, ettet kelpaa / riitä omana itsenäsi? Tuntuuko sinusta, että olet väärän kokoinen tai väärän muotoinen? Puhutko itsellesi vähättelevästi tai syyttelevästi? Etkö usko omaan potentiaaliisi tai siihen, että voit saada unelmasi toteen?

Haluatko astua omaan voimaasi ja vapautua sinua estävistä / rajoittavista uskomuksista? Haluatko muutosta elämääsi? Haluatko pukeutua niinkuin olet haaveillut ja tulla rohkeasti esiin? Haluatko oppia korostamaan parhaita puoliasi?

Tämä valmennus sopii sinulle, joka kaipaat lisää itseluottamusta, parempaa itsetuntoa, mietit uutta askelta elämässäsi, uutta uraa tai unelmien kumppanin ja parisuhteen löytämistä tai haluat vapautua sinua rajoittavista / estävistä uskomuksista. Opit korostamaan persoonaasi ja tunnet olosi ihanaksi. Uskallat olla rohkeasti oma itsesi.

Aluksi kartoitamme nykyisen tilanteen ja sen mihin kaipaat muutosta juuri nyt. Vapaudut sinua estävistä /rajoittavista uskomuksista ja toimintamalleista.  Tavoitteesi ja unelmasi kirkastuvat.  Valmennuksen avulla löydät parhaan version itsestäsi, luot tavoitteet sekä löydät toimintamallit, joilla unelmistasi ja tavoitteistasi tulee totta.

Ensimmäiset 5 kertaa keskitymme kirkastamaan tavoitteita, omaa ihanuutta, parantamaan itsetuntoa sekä vapautumaan sinua rajoittavista / estävistä uskomuksista.

Viimeisellä valmennus kerralla tapaamme vaateliikkeessä, johon olen valinnut sinulle toiveidesi mukaisia asukokonaisuuksia.  Pääset sovittamaan kaikessa rauhassa asuja miellyttävässä ympäristössä. Opit korostamaan parhaita puoliasi ja tuomaan oman hehkusi esiin pukeutumisen avulla. Viimeisen valmennus kerran kesto on noin 2-3 h.

Viimeisen valmennus kerran jälkeen saat sähköisessä muodossa parhaat pukeutusvinkit juuri sinulle, sekä värikartan.

Tapaamme yhteensä 6 kertaa. Yhden valmennuksen kesto on 1 tunti. Valmennukset ovat 2 viikon välein. Valmennukset tapahtuvat liiketilassani tai onlinessa. Hyvällä säällä valmennukset voivat olla Lintsin kallioilla, Keskuspuistossa tai Töölönlöahdella. 

Hinta 1490€ sis. Olet ihana! kirjan. Tämän paketin voit maksaa 1-3 erässä.

Tästä alkaa loppuelämäsi ensimmäinen päivä. Oletko valmis?

 

Varaa aikasi tästä!

"Ainoa mikä sinua voi estää tuntemasta itseäsi ihanaksi tai elämästä unelmien elämää olet sinä itse. Ihanuus on asenne, jonka jokainen voi omaksua!"

Tilaa maksuttomat ihanuusvinkit!

Ihanuusvinkit antavat sinulle vinkkejä oman ihanuuden löytämiseen ja mielekkäämpään arkeen.