Mentori, bisnesvalmentaja, tietokirjailija Sohvi Nyman
 

Kehitä yritystoimintaasi valtion piikkiin

Business Finland on valtion yhtiö ja se myöntää rahoitusta kasvuhakuisille yrityksille. Osta uutta tietoa ja osaamista yrityksellesi Innovaatiosetelillä.

Ensimmäinen rahoitus, mitä yrityksen kannattaa hakea on Innovaatioseteli. Se on arvoltaan 6000€ (alv 0%). Tämä on 100% tuki, jota ei tarvitse maksaa takaisin ja sen voi saada vain kerran.

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi tuote- tai palveluidea, jolla on potentiaalia kansainväliseen kasvuun ja jonka eteenpäin viemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelin avulla voit hankkia asiantuntijapalveluita, jotka tuovat yritykseesi uutta, innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista. Eli voit hyödyntää tämän rahoituksen uusien tuotteiden tai palvelujen suunnitteluun ja kehitykseen yhdessä asiantuntijan kanssa.

Esimerkiksi, jos myyt palveluita ja omaa osaamistasi Innovaatiosetelin voi hyödyntää oman osaamisen skaalaamiseen. Oman osaamisen skaalaaminen voi olla esimerkiksi verkkovalmennus tai mobiilisovellus. Yritystoiminnan alalla ei ole väliä, kunhan idea on uusi ja innovatiivinen.

 

Innovaatiosetelin saat, jos täytät nämä ehdot:

- yhtiömuotosi on osakeyhtiö ja se on vähintään 3 kk vanha

- olet ennakkoperintärekisterissä

- sinulla ei ole verovelkaa

- yrityksesi on luottoluokitus on A

- yritykselläsi on kansainvälistä kasvupotentiaali ja skaalautumismahdollisuus

Pohditko täyttääkö yrityksesi kriiteerit julkiselle rahoitukselle? Soita minulle 044-972 0711 tai laita sähköpostia sohvi @oletihana.com niin jutellaan lisää. Teen puolestasi myös hakemuksen. Tähän asti jokainen tekemäni hakemus on mennyt läpi.

 

Lataa tästä maksuton E-kirja

Yrittäjän 7 + 1 yleisintä virhettä plus vinkit parempaan tekemiseen ja menestyksekkäämpään bisnekseen.

Tilaa maksuton uutiskirje!