Mentori, bisnesvalmentaja, tietokirjailija Sohvi Nyman
 

Kehitä yritystoimintaasi valtion piikkiin 6000€ arvosta

TÄNÄ VUONNA INNOVAATIOSETELIHAKU SULKEUTUU JO 8.10. MÄÄRITTELEMÄTTÖMÄKSI AJAKSI. Jos haluat vielä hyödyntää tuen, niin laita viestiä sohvi @oletihana.com.

Haluatko kehittää yritystoimintaasi asiantuntijan avulla ja viedä liiketoimintaa eteenpäin? 

Innovaatiosetelin ehdot:

- yhtiömuotosi on osakeyhtiö, avoin yhtiö tai komandiittiyhtiö 

- yritys on vähintään 3kk vanha ja olet täysipäiväisenä yrittäjä yrityksessäsi tai sinulla palkattu työntekijä

- olet ennakkoperintärekisterissä

- sinulla ei ole verovelkaa

- yrityksesi on luottoluokitus on A

Business Finland on valtion organisaatio, joka myöntää rahoitusta kasvuhakuisille yrityksille. Rahoituksella ostetaan ulkopuolista osaamista / apua, jolla kehitetään, suunnitellaan ja innovoidaan yritystoimintaa. 

Tukea ei voi käyttää nykyisten palveluiden myyntiin tai markkinointiin tai palkkakuluihin. Vaan innovaatiosetelillä on tarkoitus kehittää jotain uutta yritystoimintaa, mikä tukee yrityksen kasvua.

Innovaatioseteli on arvoltaan 6000€ (alv 0%), 100% tuki, jota ei tarvitse maksaa takaisin. Tuki on aina yrityskohtainen eli jos sinulla on useampi yritys voit hyödyntää tämän jokaiseen yritykseen erikseen.

Innovaatiosetelin avulla voit hankkia asiantuntijapalveluita, jotka tuovat yritykseesi uutta tietoa ja osaamista. Eli voit hyödyntää tämän rahoituksen uusien tuotteiden tai palvelujen suunnitteluun, innovointiin ja kehittämiseen yhdessä asiantuntijan kanssa.

Esimerkiksi, jos olet palvelualan yrittäjä voit innovaatiosetelillä kehittää asiantuntijan kanssa verkkokurssin tai mobiilisovelluksen omasta osaamisestasi.

Yritystoiminnan alalla ei ole väliä, kunhan idea on uusi ja innovatiivinen nykyiseen toimintaan. 

Pohditko täyttääkö yrityksesi kriiteerit julkiselle rahoitukselle? Sinulla ei tarvitse olla valmista ideaa vielä, voit varata maksuttoman konsultaation kanssani. Tämä ei sido tai velvoita sinua mihinkään. Asiakkaani ovat laidasta laitaan IT-konsultista verkostomarkkinoijaan ja asiantuntijoihin sekä valmentajiin.

Mikäli päädymme yhteistyöhön teen hakemuksen puolestasi ja hoidan loppuraportin. Työkentelemme yhdessä ja kehittämme yritystoimintaasi. Hakemuksen käsittelyaika on noin 1 viikko. Projekti voidaan aloittaa välittömästi myönteisen rahoituspäätöksen jälkeen. 

Varaa tästä maksuton konsultaatio
 

Lataa tästä maksuton E-kirja

Yrittäjän 7 + 1 yleisintä virhettä plus vinkit parempaan tekemiseen ja menestyksekkäämpään bisnekseen.

Tilaa maksuton uutiskirje!