Mentori, bisnesvalmentaja, tietokirjailija Sohvi Nyman

Ihanuus ja Rohkeus Retriitti

3-5.11.

Hiekkaharjun Kartanolla, Konnevedellä

 

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

Vapauta voimasi, ole paras versio itsestäsi ja elä ihanaa unelmien elämää omilla ehdoillasi!

Muistatko, kun olosi on kevyt ja rento sekä samalla niin energinen ja itsevarma? Kehosi muistaa! Kun haluat vahvistaa itseluottamusta, nauttia elinvoimaisesta olosta ja loistaa valoasi ympärille, tämä on juuri sinua varten!

Kolmen päivän aikana vahvistat rohkeuttasi loistaa ja rakastut itseesi uudelleen ja aidommin, jotta voit elää enemmän arvojesi mukaista unelmaelämää. Kirkastat valoa sisälläsi ja alat säkenöimään sitä myös ympärillesi. Tarvittava taika löytyy jo sinusta, täällä pääset vapauttamaan sen täyteen loistoon. Murrat mielesi esteet ja muotoilet uskomuksia uusiksi tukemaan, niin että ne tukevat sinua ja vievät eteenpäin kohti tavoitteitasi.

Hiekkaharjun Kartano on upea paikka – täällä kaiken kauneuden ja hyvän energian keskellä todella koet että sielu lepää.  Pääset nauttimaan tunnelmavalaistetusta porealtaasta, värikkäästä ravitsevasta kasvisruuasta ja omasta ajasta, jotta voit kohdata kaamosajan voimaantuneemapana kuin koskaan!

Viikonlopun retriitti sisältää:

- Rentoutumista ja ihanaa yhdessäoloa

- Saunomista, uimista ja hemmottelua

- Hyvää ruokaa

- Lepoa ja hiljentymistä

- Kevyttä liikettä

- Naurua, iloa ja hauskuutta

- Irtipäästämisharjoituksia

- Ihanuusharjoituksia

- Omien vahvuuksien kirkastamista

- Sydäntietoisuusmeditaation

Retriitti alkaa perjantaina 3.11. klo 16 ja päättyy sunnuntaina 5.11. klo 12 herkulliseen brunssiin.

Ilmottaudu mukaan tästä!

Palautteita

"Retriitti oli ihana kokemus, se rentoutti ja vapautti monella tavalla. Oli tosi ihanaa tutustua uusiin ihmisiin, ja rento tunnelma imaisi heti mukaansa. Harjoitukset olivat hyviä ja tehokkaita, ja muu järjestetty ohjelma täydensi kokonaisuutta erinomaisesti."

"Retriitti oli juuri sitä mitä odotinkin. Mukavaa yhdessäoloa hyvässä naisenergiassa tsemppimeiningillä. Sohvi on pulppuava, iloinen ja puhelias persoona, joka sai luotua heti alkumetreistä lähtien rennon ja vapaan tunnelman. Jopa tällainen ikijännittäjä rentoutui! Tehtävät herättelivät huomaamaan, mitä kaikkea ihanaa itsestä löytyykään ja mistä kaikesta voi olla kiitollinen, perusasioita, jotka vaan tahtovat arjen juoksussa unohtua ja siksi niitä on aina hyvä palauttaa mieliin. Ryhmätyöskentely antoi voimaa ja vertaistukea. Sijainti huippuihanan luonnon helmassa järven rannalla, maukas kasvisruoka sekä retriitin hemmotteluosiot olivat omiaan tukemaan retriitin tavoitetta. Suosittelen lämpimästi!"

"Ihana oli huomata, kuinka kaikki olivat tulleet mukaan kokonaisina paljaina omina itsenään valmiina avautumaan ja jakamaan kokemuksiaan ja kipeitäkin asioita ja ottamaan vastaan kaiken mitä tuleman piti."

"Ihana retriitti: innostava, mutta kuitenkin rentouttava. Ihmiset ja harjoitukset ihania, ja eron olossa perjantain ja sunnuntain välillä huomasi selkeästi. Arvostan paljon sitä työtä, mitä teet meidän naisten hyväksi!"

Viikonlopun ohjelma:

PERJANTAI:

16-17 saapuminen ja majoittuminen

17 tervetuloa-smoothiet, esittäytyminen ja retriitti-info 

18.30-20 ihanuusvalmennus 

20 illallinen

21 sauna & poreallas

 

LAUANTAI:

9-10 Irtipäästö ja omat rajat, kehollinen valmennus 

10 aamiainen

11-12.15 valmennus  Lisää itsevarmuutta ja ihanuutta 

12.30-13.45 Keneltä tarvitset luvan? Valmennus

 

14-15 lounas

15-16.30 Lisää itsevarmuutta ja eroon estävistä /rajoittavista uskomuksista valmennus

17.00-17.30 välipala

17.30-19 Sydänmeditaatio ja rohkeus loistaa 

20 illallinen

21 sauna & poreallas

 

SUNNUNTAI:

9.00-10.30 yhteenveto ja loppupiiri 

10.30 brunssi

12 huoneen luovutus, ihanampana ja valoisampana omana itsenäsi takaisin kotiin.

 

 

Hyödynnä siis ainutlaatuinen mahdollisuus ja tule mukaan tästä!

Tästä alkaa loppuelämäsi ensimmäinen päivä, oletko valmis?

Kun palaat täältä arkeen, uskallat entistä paremmin loistaa omana ihanana itsenäsi, tunnet olosi itsevarmaksi ja olet avoin unelmillesi. Tämä on lahja itsellesi, jonka tulet muistamaan vielä pitkään.

Sinä olet ihana ja kaiken tämän hyvän arvoinen!

Retriitin kokonaishinta on 555 eur (sis. Alv 24%).

Maksamalla varausmaksun 200 eur varmistat paikkasi unelma retriitille.

Loppulaskun lähetämme sähköpostilla ja sen eräpäivä on retriitin viimeinen päivä.

Hinta sisältää:

-majoituksen 2 hengen huoneissa, liinavaatteet sis. hintaan

-tervetulosmoothiet, aamiaiset la-su, lounaan ja iltapäiväkahvin lauantaina sekä illalliset pe-la (ruoka on maidotonta, gluteenitonta, valkosokeritonta hyvää ja ravitsevaa kasvisruokaa)

-vettä, makuvettä ja teetä koko retriitin ajan

-saunan ja porealtaan molempina päivinä

-ja kaiken ohjelman

 

“Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka haluavat nostaa sinua korkeammalle.” - Oprah Winfrey

Jes, kyllä haluan mukaan!

Kun "ihan OK" ei enää riitä - on aika loistaa!

Tämä retriitti on sinulle, kun haluat lopettaa sitkuttelun ja itsesi pienentämisen, tuntea olosi ihanaksi, rakastaa itseäsi enemmän ja nauttia elämästä NYT - sisältä ulospäin, rakkaudesta ja omasta valosta käsin. Kaikki tarvittava valo on jo sinussa, uskalla antaa sen kirkkaana loistaa! 

Joskus se ratkaiseva askel on otettava. Tee päätös nyt tule mukaan ihanalle retriitille!

 

Retriitin valmentajat

Kaie Hakonen ja Sohvi Nyman ovat kumpikin järjestäneet useita taianomaisen ihania retriittejä ja ovat tunnettuja isoiltakin hyvinvointifestareiden lavoilta. Tämä Ihanuus ja Rohkeus Retriitti 3-5.11 Hiekkaharjulla on heidän ensimmäinen yhteinen. 

"Ainoa, mikä sinua voi estää tuntemasta itseäsi ihanaksi tai elämästä unelmien elämää olet sinä itse."

 

Varaa paikkasi tästä

Retriitillä

Viikonlopun aikana pidämme kännykät äänettömällä ja hiljennymme. Retriitillä kunnioitetaan toisia ja pidetään turvallinen, hyvä ilmapiiri. Retriitti on luottamuksellinen. Siellä voit kohdata ihania hengenheimolaisia ja sielunperhettä sekä saada uusia ystäviä.

Ilmoittautuminen retriitille on sitova. Peruutukset vain lääkärintodistuksella. 

PS. Et tarvitse aiempaa kokemusta retriitistä, meditaatiosta tai mistään muustakaan.

Palautteita 

"Tänään pitämässäsi meditaatiossa tapahtui jotain suurta. Loistin valkoista valoa. Olo oli kevyt. Tunsin oudon lämmön sydämeni päällä. Kyynelet tulivat. Jäin itkemään yksin joogatilaan. Itkin ja nauroin. Kiitos kun olit läsnä ja kosketit. Tämä viikonloppu oli minulle tosi tärkeä. Matka on alkanut."

"Retriitti oli ihana kokemus, se rentoutti ja vapautti monella tavalla. Oli tosi ihanaa tutustua uusiin ihmisiin, ja rento tunnelma imaisi heti mukaansa. Harjoitukset olivat hyviä ja tehokkaita, ja muu järjestetty ohjelma täydensi kokonaisuutta erinomaisesti."

"Voimaannuin kovasti, sain mielen rauhaa, uusia ystäviä, positiivisia ajatuksia."

"Huomasin retriitin vaikutukset jo seuraavana päivänä: olin iloisempi, huolettomampi ja vapautuneempi. Jo nyt olen tuntenut kotona, että minua arvostetaan ja ihaillaan sellaisena kuin olen."

"Ihana viikonloppu. Irti arjesta. Voimaannuttava!"

"Positiivinen! Iloa, naurua, itkua vapaassa, rennossa ilmapiirissä, jossa oli vapaus olla sellainen kuin oli."

Jes, kyllä haluan hyödyntää tämän ihanan tilaisuuden ja tulen mukaan retriitille!

Kaie Hakonen

on koulutettu Int Health Coach ja HLF rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja. Hän on kirjoittanut 4 tietokirjaa, jotta sinä voisit tuntea olosi elinvoimaiseksi, inspiroitua elämään omannäköistä elämää, kokea lisää riittävyyden tunnetta ja iloa omassa arjessa. Kaien lempeä ääni ja valoisa persoona johdattavat sinua nauttimaan rennosta olosta ja löytämään syvemmän yhteyden itseesi. Hän rohkaisee sinua luottamaan sisäiseen valoosi ja seuraamaan sydäntäsi - vain sinä voit lopulta tietää, mikä on parasta sinulle. Uskalla luottaa sun sydämen ääneen!

Lisätietoja Kaiesta: www.kaiehakonen.fi

Sohvi Nyman

on ihanuusvalmentaja, ratkaisukeskeinen valmentaja ja NLP valmentaja sekä mentori pitkänlinjan yrittäjä. Hän on kirjoittanut 6 tietokirjaa sekä esiintynyt monipuolisesti mediassa koko uransa ajan.

Sohvin iloinen ja pirskahteleva persoona tuo energiaa ja innostusta, jota muutoksen usein tarvitaan. Hänen tapa ohjata ryhmää on lempeä ja kannustava. Muutoksessa Sohvi uskoo mielen voimaan, omia uskomuksia voi muotoilla tukemaan ja viemään eteenpäin sekä peloista voi vapautua oikeilla valmennus harjoituksilla. Ihanuus on asenne, jonka jokainen voi omaksua!

Ole elämäsi tärkein henkilö ja tule nauttimaan upeasta retriitti-viikonlopusta kanssamme klikkaamalla tästä.