Unelmien elämä retriitti  12-16.9 Sisiliassa

Kyllä, nyt on sen aika! Kaunis Sisiliassa kutsuu unelmien retriitille 12-16.9! Kuuletko kutsun?

 

Mitä oikeasti haluaisit tehdä elämässäsi? 

Kaipaatko muutosta elämääsi? 

Oletko jumissa nykyisessä tilanteessa ja yrittänyt lukuisia kertoja, aina yhä uudelleen kohdatessasi alitajunnan esteet? 

Tuntuuko sinusta, että elämä vain lipuu ohitse tai elämä ei tunnu oikein miltään? 

Onko sinulla unelmia, mutta et uskalla puhua niistä ääneen tai et usko niiden toteutuvan? 

Oletko valmis löytämään oman voimasi ja vapauttamaan sen virtaavaan luovuuteen? 

Haluatko löytää vahvuutesi, kirkastaa niitä sekä rakastaa itseäsi syvemmin? 

Haluatko saada lisää rohkeutta olla oma itsesi? 

Haluatko vapauttaa potentiaalisi?  

Jos vastasit myöntävästi yhteenkin kysymykseen, niin nyt on sinun aika tulla rohkeasti mukaan Sisilian lämpöön kanssamme. Tämä retriitti on sinulle, joka haluat ottaa elämäsi ohjat omiin käsiin ja päättää uhrina olemisen roolin once and for all. 

Tämä retriitti on sinulle, joka haluat löytää syvän yhteyden ja rakkauden todellisen itsesi kanssa. Puhua unelmasi näkyviksi ja alkaa vihdoin elämään sinun näköistä elämää pienentämättä sydämesi kutsua.

Tällä retriitillä kohotetaan itsetunto ja oma ihanuus pilviin! Kirkastat omia vahvuuksiasi ja valjastat käyttöösi oman voimasi ja potentiaalisi. Kirkastat unelmiasi, ehkä jopa avaudut aivan uusille unelmille ja opit manifestoimaan ne todeksi. 

Retriitillä voimaannut, saat lisää itsevarmuutta, rohkeutta sekä uskallusta olla oma itsesi. Retriitillä päästät turvallisesti irti menneestä sekä asioista, mitkä eivät enää palvele sinua. 

Tämä upea 5 päivän retriitti kokonaisuus on 1290€ Early bird hinta 999€ 1.8 asti!

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Etsimme sinua, joka olet valmis rakastamaan itseäsi niin syvästi, että olet valmis tekemään sen eteen mitä vain :)  Kutsumme sinut mukaan kanssamme Sisilian lämpöön, kauniiseen syyskuuhun jakamaan kanssamme 5 päivää täynnä rakkaudellista olemista. 

Ajattele, upea merenrantatalo, jossa saamme yhdessä aamuisin herätä meren kutsuvan helmeilevään kohinaan ja suunnata rannalle joogaamaan/tanssimaan.. sen jälkeen saamme nauttia huikean herkullisen aamupalan kaikessa rauhassa terassilla ihaillen merta. Kohteessa on myös uima-allas, joka on vapaassa käytössä.

Aamupäivisin työskentelemme rakkaudellisesti oman elämän teemojen äärellä eri työskentelymuodoin. Autamme sinua avutumaan sekä löytämään sinun näköistä/rakkaudellista suhdetta itseesi sekä elämääsi, niin että arkeen palattuasi sinulla on voimia tehdä muutoksia, mihin suuntaan haluat lähteä elämässäsi kulkemaan. Valmennusten myötä unelmasi selkiytyvät. Löydät vahvuutesi, vapautat voimasi ja potentiaalisi. Luot retriitillä unelmiesi aarrekartan, mikä myös voimaannutetaan. Sinulla on mahdollisuus päästää turvallisesti irti kaikesta, mikä ei enää palvele sinua sekä vapauttaa sinua rajoittavia/ estäviä uskomuksia. Aamupäivätyöskentelyt ovat mahdollisuus syville muutoksille. 

Iltapäivisin teemme retkiä lähimaastoon ja liikutamme kehoa. Nautimme maukkaita lounaita ja vietämme rennosti aikaa yhdessä herkullisten keskustelujen kera. Tulemme myös syömään muutamana iltana ulkona paikallisissa ravintoloissa ja saamme nauttia Sisilian iltatunnelmista elämästä iloiten.

Iltaisin kokoonnumme yhteen rentoutumisen sekä ravitsevien meditaatioiden äärelle. Tämä retriitti on ihanaa itsensä hemmottelua sekä kvanttihyppyjä eteenpäin omalla elämässä.

Ja mikä parasta, jokainen osallistuja saa henkilökohtaisen energiahoidon/keskusteluhetken parantaja-äänihoitaja Mika Kunnasvaaran kanssa. Hänen hoitonsa ovat hyvin syväluotaavia. Mikalla on kyky nähdä ihmisen kehon stagnaation tiloja, kipukohtia, missä elämänenergia ei vapaasti virtaa. Hän auttaa sinua lempeästi avautumaan sekä tiedostamaan elämäsi laajemmasta näkökulmasta ja kuinka rakkaudellisesti kohdata henkilökohtaiset haasteet. Tämä hoito tulee tukemaan sinua retriitin muun työskentelyn ohella upeasti sekä saat todella henkilökohtaisen kohtaamisen. Aivan huikeaa!! Energiahoidon vaikutukset tulevat vaikuttamaan useiksi päiviksi sekä luomaan pohjaa pysyville muutoksille elämässäsi. Tämä hoito voi olla läpimurtosi elämässäsi. Näin on moni Mikan hoidoissa käynyt kertonut kokemuksistaan. 

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 Retriitti sisältää:

 

  • Katrin ja Sohvin valmennusta aamupäivisin. Aamupäivät ovat  intensiivisemmän työskentelyn aikaa.
  • Sohvin Unelmien kartta valmennuksen, jossa teet unelmistasi  aarrekartan ja voimaannutamme sen käytäntöön.
  • Sohvin Olet ihana! -työpajan, jossa löydät oman ihanuuden, lisäät rakkautta itseäsi kohtaan ja päästät turvallisesti irti siitä, mikä ei enää palvele sinua.
  • Sohvin vapauta voimasi valmennuksen, jossa kirkastetaan omia vahvuuksia ja muokataan uskomuksia itsestä sekä vahvistetaan myönteistä minäkuvaa.
  • Katrin valmennuksen, missä meditatiivisesti sekä korkeita energioita avaten sukellamme jokaisen henkilökohtaisiin haasteisiin, mitkä siinä hetkessä ovat akuutteja. Sukellamme syvemmälle erillisyyden syntysijoille sekä tarkastelemme kausaalikehossa(syykehossa) olevia syysuhteita, miksi alitajuntasi syöttää yhä uudelleen tiettyjä malleja. Puramme sukulinjoista lähtien menneisyyden kuormaa. Unelmien eläminen todeksi on ennenkaikkea mielen esteiden tunnistamista sekä vapauttamista. Katri käyttää osana valmennustaan kristalliäämaljoja, mitkä auttavat tietoisuuttasi avautumaan sekä kehoasi integroimaan korkeita parantavia energioita.  
  • Katrin vetämän Breathe and Release hengitysharjoituksen, missä Katri kuljettaa sinut energiassa korkeamman minän synnyttämiseen/kehollistamiseen. Tämä harjoitus on hyvin kehollinen, parantava sekä tietoisuutta avaava.
  • Katrin ja Sohvin ihanan iloisen, hersyvän, kuplivan sekä sinut rakkaudessa kohtaavan läsnäolon koko viikon ajan. Saat elää kanssamme unelmien elämää 5 päivän ajan ja kokea miltä tuntuu elää elämää rakkaudesta käsin ja mitä se käytännössä tarkoittaa. 
  • Jumiutuneen/jäätyneen elämänenergian liikkeelle laittamista, luovuuden herättämistä.
  • Yhteisiä retkiä lähimaastoon kävellen/patikoiden kauniissa Sisilian luonnossa. Retkillä mahdollisuus parantaville hetkille luonnon kanssa. Yhteisille keskusteluille sekä toisiimme tutustuen yhä syvemmin. Retkipäivinä syömme paikallisissa ravintoloissa, mikä on omakustanteinen.
  • Runsaasti iloista yhdessäoloa sekä rentoa meininkiä! 
  • Yksilöllisen upean energiahoidon Mikan kanssa. Hoito voi myös mahdollisesti sisältää fyysistä lempeää manipulaatiota jännitteiden purkamiseksi sekä energian liikkeelle saattamiseksi.  Mika kuuntelee herkästi kehosi tunnelmia ja auttaa ennen kaikkea kehoasi syvärentoutumaan, jolloin parantuminen voi tapahtua luonnostaan. Saat myös keskustella henkilökohtaisista elämäsi aiheista hänen kanssaan.
  • Aurinkoa ja lämpöä, veden puhdistavaa/virkistävää vaikutusta.
  • Itsensä hemmottelua, hetkessä olemista sekä omasta ajasta nauttimista.
  • Herkullista ja ravitsevaa kasvisruokaa.
  • Hiljentymistä, meditointia, joogaa ja tanssia.  
Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Tämän upean unelmien  retriittikokonaisuuden Early bird hinta on 999€ 1.8 asti. Sen jälkeen hinta on 1290€. Hinta sisältää majoituksen, aamupalat, lounaat, 2 päivällista, 5 päivän ohjelman, Mikan energiahoidon. 

Majoitus tapahtuu jaetuissa huoneissa. Kohteessa on iso keittiö, yhteisiä tiloja, terassi suoraan merelle. Retriitillä tarjoilemme herkullista monipuolista kasvisruokaa. Ilmoitathan meille erityisruokavaliosta.

Retriitti ei sisällä:

- lentoja

- lentokenttäkuljetusta

- 3 illan ravintola käyntejä

Tällä hetkellä lentojen hinnat ovat hyvin kohtuullisia, joten kannattaa toimia pikaisesti. 

 

Tiesitkö, että sinulta ei todellakaan puutu tahdonvoimaa, kyse on vain siitä, mihin olet sen elämän varrellasi suunnannut ja kuinka paljon sisäisesti koet erilaisia häiriötekijöitä, mitkä kuljettavat sinua pois rakkauden/ihanuutesi ytimestä. 

On vaikeaa navigoida ihmisyyden äärellä, kun lapsesta asti olemme usein oppineet “virhe-ohjelmoinnin”. Usein kyse on myös estävistä ja rajoittavista uskomuksista, joita meille on voinut muodostua elämän aikana. Tiesitkö, että voit koska tahansa ohjelmoida uskomuksiasi uusiksi.

Koskaan ei ole liian myöhäistä tehdä muutoksia ja nyt tarjoamme sinulle huikean upeaa mahdollisuutta astua kanssamme kohti aivan uutta Sinua rakkaudellisessa, inspiroivassa, hoitavassa, lempeässä ja kuitenkin päämäärätietoisessa ympäristössä.

Itsensä rakastaminen on elämän tärkein asia, jotta voit todella kokea olevasi vapaa sekä nauttia elämästä ilman odotuksia millainen elämän pitäisi olla. Se on avain kohti iloa, todellista onnea, siunauksellisuutta, leikkillisyyttä, intohimoa, merkityksellisyyttä, täyttymystä sekä riemua. Se on avain rakkaudellisiin, kauniisiin ja ravitseviin ihmissuhteisiin. Se on avain elämäntehtäväsi kukoistamiseen sekä työhösi että taloudelliseen hyvinvointiin. Itsesi rakastamisen myötä tulet oivaltamaan sekä näkemään, että elämä voi olla elämisen arvoinen sekä paljon enemmän kuin olet koskaan mielesi kautta kyennyt kuvittelemaan. Voit päästää irti haluamisesta sekä suorittamisesta ja luottaa siihen, että kaikki hyvä tulee helposti luoksesi.

Tulet kokemaan ihmeitä elämässäsi retriitin myötä ja sen jälkeen. Elämäsi perusta tulee muuntumaan. Uusia ovia sekä mahdollisuuksia avautuu. Universumi haluaa tukea ja auttaa sinua kohti uutta elämääsi. Unelmistasi tulee totta, ikäänkuin itsestään, ilman kiinnittämättä niihin huomiota, sillä sisäinen värähtelytaajuutesi muuntuu ja näin ollen myös fyysisen elämän olosuhteet seuraavat rakkautta sekä uutta linjautumistasi korkeimman kanssa. Vain siksi, koska olet päättänyt rakastaa itseäsi. 

Usein tämä voi olla myös elämänmittainen koulu, kaikki on sinusta itsestäsi kiinni, kuinka valmis olet antautumaan rakkaudelle. Tulet saamaan käyntännön keinoja, prosesseja sekä harjoituksia, mistä riittää ammennettavaa pitkäksi aikaa. Tästä alkaa loppuelämäsi ensimmäinen päivä! Oletko valmis?

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Tästä alkaa loppuelämäsi ensimmäinen päivä, oletko valmis?

Sulje silmäsi ja kuvittele, millaista on unelmiesi elämä. Miltä sinusta tuntuu, kun elät unelmiasi todeksi? Miltä elämäsi silloin näyttää? Sinä voit saada kaiken, mistä unelmoit. Anna meidän auttaa sinua nousemaan täyteen potentiaaliisi ja elämään elämää, josta olet aina haaveillut omilla ehdoillasi. Retriitiltä saat konkreettisia keinoja, joilla viet opit käytäntöön arkielämässä.  Unelmasi voivat toteutua nopeammin, kuin osasit odottaa, kun esteet raivataan pois edestä.

Haluatko vielä jatkaa samalla tavalla kuin tähän asti vai oletko valmis ottamaan askeleen kohti ihampaa elämää?

Sinulla on lupa elää itsesi näköistä elämää ja toteuttaa unelmiasi!

Nyt on aika tehdä päätös. Tule mukaan Unelmien elämä retriitille, mukaan mahtuu vain 13 henkilöä, joten ole nopea ja varaa paikkasi tästä! Saat tämän ihana Unelmien retriitin Early bird hintaan 999€ 1.8 asti. Tämän jälkeen hinta on 1290€.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Sohvi

Olen ihanuusvalmentaja, kirjailija ja stylisti. Olen pukenut työkseni ihmisiä yli 15-vuotta ja huomannut, kuinka monet kipuilevat itsetunnnon sekä kehonkuvan kanssa. Itseluottamuksen puute estää olemasta oma itsensä ja rajoittaa elämää sekä unelmien toteutumista. 

Kuunnellessani asiakkaideni tarinoita ja käydessäni läpi omaa kasvuani halusin sukeltaa pintaa syvemmälle. Opiskelin ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi sekä NLP:tä. Niin syntyi ihanuusvalmennus.

Mielestäni jokainen on ihana sellaisena kuin on. Haluan auttaa sinua löytämään oman ihanuutesi ja oman voimasi sekä kirkastamaan omaa unelmien elämääsi!

Iloinen ja pirskahteleva olemuskseni tuo energiaa, joka auttaa kohtaamaan vaikeatkin asiat ja pääsemään niistä yli. 

Ihanuus on asenne, jonka jokainen voi omaksua. Ohjaan ryhmää lempeästi ja otan jokaisen huomioon omana yksilönä. Osaan puhua kipeistäkin asioista lempeästi ja kannustavasti.

Olen esiintynyt monipuolisesti eri medioissa sekä kirjoittanut kirjat olet ihana! Tyylikirja (ReadMe) 2016 loppuunmyyty, Olet ihana uskalla rakastaa itseäsi (Basam Books) 2020. Olet ihana korosta parhaita puoliasi (Basam Books) 2022.

"Ainoa, mikä sinua voi estää tuntemasta itseäsi ihanaksi tai elämästä unelmien elämää olet sinä itse."

Katri

Olen kouluttautunut Life Transformed- & tietoisuus-valmentajaksi, olen intuitiivinen äänellä parantaja ja energiahoitaja, kundaliinijoogaopettaja sekä neljän lapsen äiti. Olen myös varhaiskasvattaja ja toiminut Steinerpäiväkodissa Tampereella opettajana. Olen järjestänyt retriittejä Suomessa neljän vuoden ajan säännöllisesti yhdessä kumppanini Mika Kunnasvaaran kanssa. Ulkomaille ennen koronaa ehdin pitää yhden pyhiinvaellus retriitin. 

Pidän säännöllisiä online valmennuksia ryhmille sekä yksilöille. Järjestämme myös yksityistilaisuuksia ryhmille Mikan kanssa sekä säännöllisiä päivätapahtumia eri kaupungeissa Suomessa ja Ruotsissa. Meiltä on mahdollista tilata omalle ryhmälle/yritykselle hyvinvointipäiviä kuin myös syvempään valmennukseen suuntaavaa palvelua. 

Minun työskentelyäni kuvaa hyvin lause “Divine feminine nurtures that which is truthful, and triggers, exposes, all that is an illusion.”

Elämän tehtäväni on auttaa ihmisiä syntymään Todellisen Itsen valon kantajiksi, yksilöllisen jumalallisen koodiston, ainutlaatuisen essensin virratessa juuri sinun kauttasi. Avautuen sille, mikä on sinun Taivas on maan päällä todellisuus sekä unelma. Näen herkästi ihmisten lahjat/potentiaalin sekä niiden näkyväksi elämistä estävät ajattelu-/uskomus-/tunnekehon stagnaatiotilat. 

Mika

“Olen nyt puolet elämästäni eli 26 vuotta harjoittanut sangen intensiivisesti joogan polkua meditaation, asanoiden sekä eri hengitystyöskentelyiden myötä. Lisäksi olen tutustunut muihin viisausperinteisiin ja sofioihin sekä niiden harjoituksiin etsiessäni ja luodessani omaa polkuani. Edelleen olen iloisesti henkinen etsijä.

Ennen oman yritykseni Asok Sound&Healing perustamista olen työskennellyt mm. luokanopettajana Tampereen steinerkoulussa. 

Tällä hetkellä toimin ensisijaisesti ääni- ja energiahoitajana, meditaatio-ohjaajana sekä retriittien luojana.

Ihmiset ovat kertoneet että vahva läsnäoloni kirkastaa sekä ylläpitää niin yksilön kuin ryhmän energiaa ja on suureksi avuksi matkalla yksilöllisen eheytymisen ja vahvistumisen lähteelle. 

Sydämelleni tuottaa suurta myötäiloa, kun saan luvan johdatella ihmisiä heidän oman sisäisen viisautensa ja rakkautensa äärelle. Ja jos tätä syväluotaavaa parantumismatkaa voi hieman höystää huumorilla, niin sitä parempi!”