Mentori, bisnesvalmentaja, tietokirjailija Sohvi Nyman

Tervetuloa menestyväksi yrittäjäksi

 verkkovalmennukseen by

Sohvi Nyman

Valmentaja / Puhuja / Mentori / Tietokirjailija / Sarjainnostuja

Yrittäjyys avaa paljon ovia ja mahdollisuuksia. Sillä voi luoda omannäköisen unelmien elämän. 

Aloita tästä

Tervetuloa menestyväksi yrittäjäksi

verkkovalmennukseen by

Sohvi Nyman

Valmentaja / Puhuja / Mentori / Tietokirjailija / Sarjainnostuja

Yrittäjyys avaa paljon ovia ja mahdollisuuksia. Sillä voi luoda omannäköisen unelmien elämän. 

 
 
 
 
Liity mukaan tästä!

MEDIASSA

 

Menestyvä yrittäjä valmennus yrittäjille, jotka ovat kyllästyneitä puurtamaan pitkää päivää pienellä palkalla

 

Menestyvä yrittäjä valmennus on suunnattu erityisesti palvelualan yrittäjille, jotka ovat kyllästyneitä raatamaan pitkään päivää pienellä palkalla, kärsivät huijarisyndroomasta ja pelkäävät myymistä. Valmennus on yrittäjille, jotka haluavat rakentaa vahvan asiantuntijabrändin sekä tehdä omasta osaamisesta verkkokurssin tai E-kirjan. Valmennukseen voit tulla mukaan myös, mikäli suunnittelet yritystoimintaa, haluat päästä palkkatyöstäsi eroon ja tehdä asiat alusta asti oikein. 

Näitä asioita ei opeta koulussa, eikä ilmaisilla yrittäjyyskursseilla

Menestyvä yrittäjä valmennus opettaa sinut skaalaamaan oman osaamisesi digituotteiksi eli verkkokurssiksi tai E-kirjaksi. Opit myymään tuotteitasi itsevarmasti arvoisillasi hinnoilla, löytämään unelma-asiakkaasi ja rakentamaan yritykseesi useita tulonlähteitä. Lisäksi pääset eroon huijarisyndroomasta ja muista sinua estävistä ja rajoittavista uskomuksista. Rakennat vahvan asiantuntijabrändin ja opit vetämään unelma-asiakkaita puoleesi, ilman agressiivista pakkomyyntiä.

Mentaalivalmennusta ja bisnesstrategiaa

Valjastat oman mielesi tukemaan menestystä, kun murrat mielesi esteet ja vapautat voimasi. Saavutat yritystoiminnallasi unelmien elämän, jossa on riittävästi vapautta, lomaa ja rahaa.

Menestyvä yrittäjä valmennus koostuu valmennusvideoista, työkirjoista, suljetusta Facebook-ryhmästä sekä henkilökohtaisesta GamePlan sessiosta valmentajan kanssa.

Valmennusmateriaaleihin sinulla on 1.vuoden käyttöoikeus. Maksun jälkeen saat materiaalit heti käyttöösi. Voit käydä materiaalia läpi omassa tahdissasi ja katsoa videoita niin monta kertaa, kuin haluat. Facebook-rymässä sinulla on samanhenkisiä ihmisiä matkassa mukana, joiden kanssa voit vapaasti keskustella ja verkostoitua. Lisäki Facebook- ryhmässä pidetään kaksi kertaa kuukaudessa live, jossa valmentaja ratkoo kurssilaisten ongelmia ja haasteita. Liveistä tallenteet jäävät katsottavaksi jälkikäteen.

Vältä yrittäjyyden sudenkuopat ja ota varmoja askeleita kohti menestystä

Menestyvä yrittäjä valmennus valjastaa sinut täyteen potentiaaliisi. Valmennus sisältää toimivaksi testattua selkeää bisnesstrategiaa sekä mielen valmennusta. Ei turhanpäiväistä jargonia, vaan täyttä asiaa.

Mielenvalmennus auttaa sinut eroon huijarisyndroomasta, peloista ja rajoittavista uskomuksista.

Oman osaamisen skaalaaminen on avain siihen, miten saat enemmän vapautta ja nostat tulojasi!

Aloita tästä kk - maksulla
Aloita tästä kertamaksulla

Moi, kiva tavata! Olen Sohvi Nyman

Perustin ensimmäisen yritykseni 18 -vuotiaana ollessani muotialan opinnoissa vuonna 2004. Kun aloitin en tiennyt mistään mitään. Apua oli vaikea saada, koska yritysneuvojien mielestä alani muotimaailmassa stylistinä oli niin vaikea ja mahdoton. Jouduin opettelemaan itse kaiken kantapään kautta. Kävin useamman yrittäjäkurssin sekä yrittäjän ammattitutkinnon, enkä oppinut niissä yhtään mitään hyödyllistä.  

Tein ihanan yli 15 -vuotisen unelmien uran stylistinä. Palvelualan yrittäjänä elin unelmaani, mutta olin jatkuvasti kiinni asiakkaissa ja tuloilleni tuli vastaan katto. Tienasin hyvin ja olin tyytyväinen, mutta aloin uupumaan hulluun työtahtiin...

Käänteentekevä hetki oli oman osaamisen skaalaaminen verkkovalmennukseksi.

Muistan vieläkin hetken, kun sain ensimmäiset rahat verkkokurssistani vuonna 2017: 0€ mainosbudjetilla 6 päivän myynti oli 2100€! Seuraavalla viikolla tuplasin myynnin ja siitä se lähti. Tämä mullisti ajatukseni yrittäjyydestä sekä rahantienaamisesta. Tuohon aikaan minulla ei ollut osaamista juurikaan tekniikasta, eikä hienoja lanseerausstrategioita ja silti pääsin heti hyviin tuloksiin. Tulokset innostivat kehittämään digibisnestä ja omaa osaamistani. 

Digibisnes mahdollisti minulle enemmän vapautta sekä nosti kassavirtaani, ilman, että lisäsin työtuntejani jatkuvasti. Nopeasti se toi minulle tilanteen, jossa pystyin pitämään vuodessa  4 kuukautta lomaa ja viettämän talvella kuukauden Balilla.

Vuonna 2020 Toteutin unelmani Life coach ja NLP opinnoista ja päätin valjastaa osaamiseni yrittäjien auttamiseen.

Yrittäjyys on hyvin suunniteltuna ja oikein toteuttuna todella mahtavaa. Sillä pystyt luomaan itsellesi hyvän elintason, eikä sinun tarvitse tanssia muiden pillin mukaan. Yrittäjänä voi olla oman elämän Boss!

_


Sohvi Nyman

Liity tänään

97€/kk

 

 • Verkkovalmennus sisältää  7 moduulia + bonukset 
 • Käyttöoikeus materiaaleihin 1. vuosi
 • Saat pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään
 • Saat henkilökohtaisen Gameplan session 60min.
 • Lisäksi saat 2 kertaa kuukaudessa livenä pidettävät ryhmävalmennukset verkossa + tallenteet
 • Voit maksaa kertamaksulla 997€ tai 97€/kk (kk-maksulla hinta on 1164€)
Aloita tästä

Valmennuksen sisältö

1. Moduuli: Tuotteista itsesi ja osaamisesi tuottavaksi liiketoiminnaksi. Kirkastat bisnesideasi eli sen kuka olet, ketä palvelet ja minkä ongelman ratkaiset. Määrittelet unelma-asiakkaasi. Lisäksi opit skaalaamaan oman osaamisesi digituotteeksi eli verkkokurssiksi ja E-kirjaksi. Toimivilla digituotteilla voit nostaa kassavirtaa ilman, että lisäät työtunteja jatkuvasti. Saat kattavan ja käytännönläheisen tietopaketin digituotteiden luomisesta, lanseeraamisesta, myymisestä, markkinoinnista sekä tekniikasta. Moduuli sisältää Menestyvän yrittäjän työkirjan.

2. Moduuli: Lisää rahaa ja kassavirtaa. Käyt läpi rahatarinasi sekä rahaan liittyvät uskomukset. Rahatarina syntyy ihmisille jo varhaislapsuudessa, siitä miten perheessä puhutaan rahasta. Pääset eroon kaikista haitallisista rahauskomuksista, jotka ovat estäneet sinua tienaamasta. Luot itsellesi uuden rahatarinan, jolla saat kassan kilisemään. Opit hinnoittelemaan itsesi oikein ja kannattavasti. Tämä moduuli on yksi tärkeimmistä asioista menestyvän ja kannattavan yritystoiminnan luomiseen. Kun poistat itseltäsi rahan tienaamisen pelon ja esteet alkaa yrityksesi tuottamaan kunnolla. Tämän avulla rakennat itsellesi varman, vakaan ja turvallisen yritystoiminnan. Suomessa on paljon pienyrittäjiä, jotka elävät köyhyysrajan alapuolella, sinun ei tarvitse olla yksi näistä. 

3. Moduuli Kasvata yleisöä ja tienaa verkossa. Miten saadaan tuloja verkosta ikivihreällä sisällöllä, joka saa asiakkaat kiinnostumaan sinusta ja brändistäsi.

Opit: tekemään liidimagneetin ja myyntitunnelin tuotteellesi. Sekä luomaan hyvän asiantuntijablogin kiinnostavalla sisälöllä. Saat postausideoita blogiin sekä some kanaviin. Opit valitsemaan sinulle sopivat kanavat, joissa unelma-asiakkaasi ovat. Pääset eroon esille tulemisen pelosta ja luot itsevarmasti sisältöä verkkoon ja uskallat olla esillä vahvalla brändilläsi. Asiantuntijabrändilläsi saat ihmiset kiinnostumaan sinusta ja palveluistasi.

Vaikka et olisi tekniikkaihminen tai aiemmin kirjoittanut yhtään mitään, niin tässä opit askel askeleelta. Bonuksena saat tiiviin tietopaketin, mitä vaaditaan hyviltä verkkosivuilta, jotta ne tuovat myyntiä ja asiakkaita.

4. Moduuli: Myyminen ja markkinointi. Ahdistaako myyminen? Hyvä! Tässä moduulissa perehdymme myyntiin ja siihen liittyviin uskomuksiin. Tämän moduulin jälkeen huomaat, että myyminen on helppoa ja mutkatonta. Myyminen ei ole tyrkyttämistä, tuputtamista tai pakkomyyntiä, se on asiakkaan ongelmien ratkaisua. Uskallat myydä yrityksesi tuotteita ja palveluita itsevarmasti ja pyytää sen, mitä todella ansaitset. Saat käyttöösi toimivaksi testatut myyntikaavat erilaisiin myyntitilanteisiin. Muokkaat mieltäsi ja uskomuksiasi tehokkailla valmennusharjoituksilla. Tämän myötä tulet nauttimaan myymisestä ja oivallat, että kyse on oikeasti asiakkaan ongelman ratkaisusta, eikä pakkomyynnistä tai tyrkyttämisestä. Tämän myötä tulet saamaan kunnon tuloksia, jotka näkyvät kassassa!

5. Moduuli: Eroon huijarisyndroomasta. Huijarisyndrooma vaivaa noin 50% yrittäjistä. Tämä estää menestymästä ja tienaamasta. Tässä moduulissa kohtaat huijarisyndroomasi, työstät sitä tehokkaasti NLP:n avulla ja vapaudut siitä. Oikeanlainen ajatusmaailma ja asenne ovat avain menestykseen ja kannattavaan liiketoimintaan.

6. Moduuli: Eroon menestymisen pelosta.  Tässä moduulissa työstät  pelkojasi ja vapaudut niistä. Suurin este menestymiselle on menestymisen pelko tai onnistumisen pelko, joka voi kummuta syvältä alitajunnasta. Sillä myös voi tehokkaasti sabotoida oman menestymisen. Vaikka kuinka haluaisit menestystä, mutta jos et pohjimmiltasi koe olevasi menestyksen arvoinen sabotoit jatkuvasti itseäsi. Tulet työstämään NLP:n avulla syvällä alitajunnassasi olevia ydinuskomuksia ja muokkaamaan niitä. Tämä osio tuo sinulle valtavan vapauden ja vapauttaa oman voimasi, kun murrat mielesi esteet.

7. Moduuli: Yrittäjän hyvinvointi. Jotta voit menestyä yrittäjänä tulee sinun panostaa itseesi ja hyvinvointiisi. Tässä moduulissa sunnittelet itsellesi järkevät työviikot ja unelmien elämän. Tulet tekemään aarrekartan ja visualisoimaan hyvin tarkasti, millaista on sinun unelmiesi elämä. Kun tiedät, millainen on unelmaelämäsi pystyt rakentamaan yritystoimintasi sen ympärille, eikä toisinpäin. Valjastat alitajuntasi vetämään haluamiasi asioita puoleesi.

 

Bonukset:

Bonus moduuli: Toiminimi vs. osakeyhtiö. Opit mitä eroa on näillä kahdella yritysmuodolla. Opit osakeyhtiön hyödyistä sekä veroeduista. Osakeyhtiöön liittyy paljon harhaluuloja ja vääriä uskomuksia, nämä kaikki harhaluulot käydään läpi tässä. Opit, miten eri tavoin voit nostaa itsellesi osakeyhtiöstä erilaisia palkkioita, joista osa on verovapaita. Näin optimoit voittosi sekä pidät veroprosenttisi maltilisena. Järkevällä verosuunnittelulla säätät pitkän pennin ja maksimoit voittosi.

Opit valitsemaan oikean tilitoimiston ajamaan etujasi yrittäjänä. Saat tietoa myös muista käytännön asioista, kuten vakuutuksista sekä siitä, minkä verran yeliä oikeasti kannattaa maksaa ja miten turvata oma talous poikkeustilanteissa, kuten loukkaantuminen, äitiysvapaa, työttömyys, sairasloma, eläke jne. Näitä asioita sinulle ei opeteta missään kursseilla tai koulussa. Tämä on askel kannattavan liiketoiminnan rakentamiseen.

Kasvuakatemian Henkilöbrändäyksen kivijalka kurssin Yrittäjä ole vaikuttava brändi.

Rakenna henkilöbrändin kivijalka ja tienaa olemalla sinä! Saat kirkkaan kuvan brändistäsi, opit vetämään puoleesi unelma-asiakkaitasi, saat itsevarmuutta sisältö- ja sosiaalisen median markkinointiin, sekä tunnistat ne asiat, joista haluat puhua somessa. Ymmärrät mikä brändisi on ja mitä se edustaa, saat kristallin kirkkaan kuvan ydinosaamisestasi. Löydät rohkeutta tuottaa näköistäsi, autenttista viestintää. Tunnistat ne asiat, joista haluat puhua somessa. Opit olemaan itsevarmasti sinä itse, kun tuotat sisältöjä someen. Lisäksi saat henkilöbrändin kivijalka työkirjan. Valmentajana henkilöbrändäyksen asiantuntija Mel Schmidt. 

 

Lisäksi saat:

 • Henkilökohtaisen 1h Gameplan session valmentajan kanssa, jossa käydään läpi nykytilanne, haasteet, unelmat ja tehdään toimintasuunnitelma. 
 • Samanhenkisiä ihmisiä matkaasi tueksi. Pääset mukaan suljettuun Facebook-ryhmään, jossa pääset verkostoitumaan.
 • 2 kertaa kuukaudessa pidettävät livet verkossa. Liveissä ratkotaan kurssilaisten haasteita. Kaikki livetallenteet jäävät katsottavaksi jälkikäteen.
 • Sinulla on materiaaleihin 1.vuoden käyttöoikeus
Kyllä haluan laittaa bisnekseni rokkaamaan kertamaksulla
Kyllä haluan laittaa bisnekseni rokkaamaan kk - maksulla

Valmentajasi Sohvi Nyman

Perustin ensimmäisen yritykseni 18 -vuotiaana ollessani muotialan opinnoissa vuonna 2004. Kun aloitin en tiennyt mistään mitään. Apua oli vaikea saada, koska yritysneuvojien mielestä alani muotimaailmassa stylistinä oli niin vaikea ja mahdoton. Jouduin opettelemaan itse kaiken kantapään kautta. Kävin useamman yrittäjäkurssin sekä yrittäjän ammattitutkinnon, enkä oppinut niissä yhtään mitään hyödyllistä.

Tein huikean yli 15-vuoden unelma uran stylistinä muoti -ja kauneusalalla. Stailasin mainoskuvauksiin, TV- ohjelmiin ja mainoksiin sekä naistenlehtiin ja olin iltapäivälehtien asiantuntija sekä koulutin muotialan ammattilaisia ja esiinnnyin alan tapahtumissa sekä mediassa. Minut on palkittu parhaana stylistinä 2012 Ylen muotiviikoilla.

Skaalasin oman osaamiseni tietokirjoihin, verkkovalmennuksiin sekä tekoälypohjaiseen mobiilisovellukseen. Tämän myötä loin itselleni unelmien elämän, johon kuuluu muun muassa runsas matkustelu ja se, ettei tarvitse koko talvea kärvistellä kylmässä pimeässä Suomessa. Skaalaaminen on mahdollistanut myös, sen että teen vähemmän töitä ja vietän enemmän aikaa perheen kanssa.

Korona-aika tyhjensi kalenterini stylistin keikoista ja toi minulle uuden tilanteen. Olin toteuttanut kaikki ura unelmani stylistinä ja kaipasin uutta suuntaa. Kalenterin tyhjentyminen aluksi kiukutti, mutta lopulta se olikin hyvä juttu, sillä nyt minulla oli aikaa kehittää itseäni ja osaamistani. Halusin viedä oman osaamiseni pintaa syvemälle ja opiskelin ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi ja NLP valmentajaksi. Lisäksi opiskelin digibisnestä ja kehitin osaamistani tekoälyn parissa.

Valmennukseeni alkoi koko ajan tulla yhä enemmän asiakkaita, jotka olivat yrittäjiä tai haaveilivat yrittäjyydestä. Selvitin, mitkä ovat yrittäjien tai siitä haaveilevien yleisimpiä haasteita ja sudenkuoppia, niin syntyi tämä valmennus.

Päätin valjastaa lähes 20 vuoden yrittäjä urani osaamisen yrittäjien auttamiseen. Loin tämän valmennuksen, jotta sinä voit nopeammin tehdä unelmistasi totta. Kerron nyt kaiken sen, mitä yrittäjäkursseilla oikeasti pitäisi opettaa ja millaista apua olisin itse aikoinaan kaivannut. Vuosien varrella olen käyttänyt valtavasti aikaa ja kymmeniätuhansia euroja itseni kehittämiseen ja opiskeluun. Nyt jaan oppini sinulle.

 

Tämä valmennus vauhdittaa matkaasi menestyväksi yrittäjäksi kohti vapautta ja vaurautta

 

Valmennuksen jälkeen sinulla on:

 • Tuotteistus kunnossa ja selkeä kuva siitä, mitä yrityksesi tekee, ketä palvelet ja minkä ongelman ratkaiset
 • Oma osaaminen skaalattu verkkokurssiksi ja /tai E-kirjaksi, jota myyt itsevarmasti 
 • Hinnoittelu kunnossa, myyt palveluitasi arvoisillasi hinnoilla itsevarmasti
 • Kohderyhmä eli unelma-asiakas kirkkaana
 • Asiantuntijablogi, johon luot kiinnostavaa sisältöä itsevarmasti
 • Selkeä toimintasuunnitelma, miten saavutat unelmasi
 • Vahva asiantuntijabrändi
 • Sähköpostilista sekä liidimagneetti
 • Toimiva somestrategia, jonka avulla tuotat kiinnostavaa sisältöä itsevarmasti kohderyhmällesi
 • Selkeä mielikuva ja toimintasuunnitelma, miten luodaan menestyvä ja skaalautuva yritystoiminta, joka tuottaa sinulle silloinkin, kun nukut tai lomailet
 • Menestyvän yrittäjän mindset, joka tukee sinua matkalla kohti unelmiasi
 • Selkeä myynti -ja markkinointistrategia ja toimivat myyntikaavat
 • Paljon itsevarmuutta omien tuotteiden myymiseen, markkinointiin, esillä olemiseen sekä hinnoitteluun
 • Valittuna oikea yritysmuoto
 • Olet päässyt eroon huijarisyndroomasta, menestymisen pelosta sekä rahablokeita
 • Olet päässyt eroon estävistä / rajoittavista uskomuksista

 

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa! Valmennuksen avulla voit luoda sen ihanan unelmien elämän, juuri sellaisen, mistä olet aina haaveillut ja minkä ansaitset. Voit olla rohkeasti oma itsesi, eikä sinun tarvitse miettiä mitähän ne muut ajattelevat. Kun teet oikeita asioita, oikeassa järjestyksessä rakennat itsellesi kukoistavan bisneksen, joka tuo sinulle hyvät tulot ja vakaan yritystoiminnan.

Tämä on prosessi, joka etenee tahdissasi. Oivallukset tapahtuvat usein valmennusten välissä, kun asiat hautuvat alitajunnassa. Oletko valmis ottamaan askeleen kohti ihanaa unelmien elämää?

Tästä alkaa loppuelämäsi ensimmäinen päivä! Oletko valmis?

Voit käydä materiaalia läpi omassa tahdissasi ja katsoa valmennusvideot niin monta kertaan, kuinka haluat. Valmennukseen voit osallistua puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. 

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää valmennuksesta tai haluat maksaa muunlaisissa erissä tai laskulla laita viestiä sohvi @oletihana.com

Kyllä haluan menestyväksi yrittäjäksi kertamaksulla
Kyllä haluan menestyväksi yrittäjäksi kk - maksulla

Tämä valmennus on sinulle, joka haluat:

- Olla menestyvä yrittäjä

- Lisää vapautta ja kassavirtaa

- Päästä eroon huijarisyndroomasta

- Luoda verkkokurssin / E-kirjan omasta osaamisesta

-  Saada lisää asiakkaita, kassavirtaa ja useita tulonlähteitä yritykseesi

- Hinnoitella itsesi arvoisillasi hinnoilla

- Ottaa sisältömarkkinoinnin haltuun

- Päästä eroon myymisen pelosta ja oppia myymään itsevarmasti osaamistasi

- Kehittää itseäsi ja osaamistasi

- Luoda kannattavaa yritystoimintaa kestävällä pohjalla

- Olla rohkeasti olla se kuka olet ja tehdä omaa juttuasi

- Päästä eroon estävistä / rajoittavista tai energiaa vievistä uskomuksista

- Elää unelma elämää, josta olet aina haaveillut

 

Tämä valmennus ei ole sinulle, joka: 

- Ajattelet, että pelkkä verkkokurssin ostaminen ratkaisee kaikki elämäsi ongelmat

- Haluat ajattella, että yrittäjyyden kuuluu olla kurjaa raatamista niska limassa kellon ympäri

- Haluat uskoa, ettet voi tienata yhtään enempään kuin nyt

- Syytät kaikkia muita ja ympäristöä ongelmistasi, etkä halua itse ottaa vastuuta mistään

- Haluat maata illat tosi TV-ohjelmien parissa kaljapullon ja konvehtirasian kera

- Ajattelet, että katselet valmennusvideot toisella silmällä samalla, kun selaat puhelinta ja ajattelet sen auttavan sinua

- Et usko, että voit saada menestyvän yritystoiminnan ja sitä myötä unelmien elämän

- Et halua voittaa pelkojasi, vaan haluat uhriutua niille

- Et halua muuttaa uskomuksiasi, vaan haluat tiukasti pitää kiinni nykyisistä

- Et usko yrittäjyyden tarjoavan sinulle mahdollisuuksia

Saat kaiken tämän, kun ilmoittaudut nyt mukaan:

 • Valmennusmateriaalin, joissa on kaikki se tieto, mitä tarvitset menestyvän ja skaalautuvan yritystoiminnan rakentamiseen
 • Toimivaksi testattua bisnesstrategiaa ja mentaalivalmennusta
 • Metodin verkkokurssien ja E-kirjojen rakentamiseen, lanseeraukseen ja myymiseen
 • Henkilöbrändäyksen työkirjan
 • Somestrategian ja postausideat
 • Vapautat voimasi ja murrat mielesi esteet. Vapaudut peloista sekä estävistä ja rajoittavista uskomuksista
 • Saat lisää itsevarmuutta ja uskallat rohkeasti olla oma itsesi ja tehdä täysillä omaa juttuasi
 • Ryhmän samanhenkisiä ihmisiä matkallesi
 • Materiaalit ovat käytössäsi 1.vuoden ostopäivästä 
 • Pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään
 • 2 kertaa kuukaudessa pidettävät livevalmennukset verkossa, joissa ratkotaan kurssilaisten haasteita + tallenteet 
 • Henkilökohtaisen Gameplan session 1h
 • Selkeät ohjeet ja suunnitelman yritystoimintasi kehittämiseen, kasvattamiseen ja skaalaamiseen
 • Täyden tyytyväisyystakuun 
 • Bonuksena Kasvuakatemian henkilöbrändäyksen kivijalka valmennuksen 

Suurin virhe, minkä moni yrittäjä tekee on se, että myy omaa osaamista halvalla, ajatellen, että silloin kauppaa tulee enemmän...

 

Tämä johtaa vain uupumukseen ja konkurssiin pitkällä tähtäimellä. Rahat ovat aina loppu, eikä lomalle koskaan pääse. Kun opit tuotteistamaan järkevästi ja skaalaamaan oman osaamisesi verkkokurssiksi ja/tai E-kirjaksi pystyt tekemään rahaa kellon ympäri.

Tuloillasi ei ole kattoa, eikä sinun tarvitse jatkuvasti lisätä työtuntejasi. Oman osaamisen skaalaaminen mahdollistaa sinulle enemmän vapautta ja lomaa. Voit nukkua yösi rauhassa, kun tiedät, että bisnes pyörii silloinkin, kun et tee töitä.

Toinen virhe on se, että ei tehdä töitä oman mielen kanssa

Vaikka koulutusta ja osaamista olisi huijarisyndrooma ja erilaiset pelot vaivaavat. Jos tätä ei tiedosta ei voi tehdä asialle mitään. Hienoimmatkaan bisnesstrategiat eivät mene käytäntöön, jos oma mieli saboi jatkuvasti. Mielenvalmennnuksen puute on monen yrittäjän kompastuskivi.

Kolmas virhe on väärien asioiden tekeminen

Jatkuva somessa roikkuminen vertaillen itseään muihin ei tuo euroja kassaan tai edistä liiketoimintaa mitenkään. Vaikka hupivideot ovat nyt kuuminta hottia, mutta jos ne eivät tuo sinulle euroja kassaan, ei niihin kannata aikaa tuhlata. Sinun ei tarvitse olla joka kanavassa, eikä ainakaan siellä, missä asiakkaasi eivät ole.

Neljäs virhe on jatkuva kurssien haaliminen

Haalitaan lisää kursseja ja koulutuksia, vaikka edellisiäkään ei ole viety käytäntöön. Vielä tämä kurssi, niin sitten olen pätevä ja valmis. Todellisuudessa kurssit jäävät kesken ja lisäävät vain tuskaa. Huijarisyndrooma saa toimimaan näin. Ratkaisu tähän on oman mielen kanssa työskentely. Mistään kurssista ei ole hyöytyä, jos asioita ei vie käytäntöön.

Viides virhe on fokuksen puute

Jatkuva suunnan vaihtaminen kärsimättömänä. Oma energia valuu hukkaa, jos yritetään tarjota kaikille vähän kaikkea jatkuvilla super alennuksilla, josta ei jää käteen mitään. Kaikkia ei voi miellyttää, eikä kaikille voi myydä kaikkea.

Nyt on oikea hetki aloittaa

Jos olet ollut pitkään jumissa tai tilanteessa, mihin olet tyytymätön, niin tämä voi olla nyt se käännekohta. Maksun jälkeen saat välittömästi valmennusmateriaalin käyttöösi ja pääset heti hommiin!

Tämä valmennus vauhdittaa matkaasi menestyväksi yrittäjäksi ja sitä myötä kohti unelmien toteutumista. Kun opit metodin, miten luodaan skaalautuvaa yritystoimintaa voit tulevaisuudessa luoda lukuisia menestystarinoita itsellesi! Voit skaalata omaa osaamistasi monilla eri tavoilla ja sitä myötä luoda itsellesi lukuisia tulonlähteitä. 

Jos sinua mietityttää onko tämä valmennus nyt minulle sopiva, niin varaa maksuton konsultaatiopuhelu klikkaamalla tästä. Puhelussa käydään nykyinen tilanteesi, haasteet ja unelmat sekä se sopiiko tämä valmennus sinulle. Jos huomaan puhelussa, että tämä valmennus ei ole sinulle sanon sen suoraan, joten huoli pois sinulle ei pakkomyydä mitään.

"Ainoa mikä sinua voi estää tuntemasta itseäsi ihanaksi tai elämästä unelmien elämää olet sinä itse"

Uskalla rohkeasti olla oma itsesi ja tehdä omaa juttuasi! 

Jes haluan mukaan kertamaksulla!
Jes haluan mukaan kk-maksulla!
 

Saatat miettiä seuraavaa:

 

Oh yes, haluan laittaa bisneksen rokkaan kertamaksulla!
Oh yes, haluan laittaa bisneksen rokkaan kk - maksulla!

Liity mukaan menestyjien joukkoon!

 

Aloita tästä kertamaksulla
Aloita tästä kk - maksulla