Mentori, bisnesvalmentaja, tietokirjailija Sohvi Nyman

Tervetuloa menestyväksi yrittäjäksi

 verkkovalmennukseen by

Sohvi Nyman

Valmentaja / Puhuja / Mentori / Tietokirjailija / Sarjainnostuja

Yrittäjyys avaa paljon ovia ja mahdollisuuksia. Sillä voi luoda omannäköisen unelmien elämän. 

Aloita tästä

Tervetuloa menestyväksi yrittäjäksi

verkkovalmennukseen by

Sohvi Nyman

Valmentaja / Puhuja / Mentori / Tietokirjailija / Sarjainnostuja

Yrittäjyys avaa paljon ovia ja mahdollisuuksia. Sillä voi luoda omannäköisen unelmien elämän. 

 
 
 
 
Liity mukaan tästä!

MEDIASSA

 

Yrittäjä haluatko saada enemmän vapaa-aikaa ja rahaa, ilman, että lisäät työtuntejasi?

Kuulostaako tämä tilanne tutulta...:

Painat koko ajan pitkää päivää niska limassa. Ajan -ja rahanpuute vaivaa. Haluat lomaa, mutta kassa sanoo muuta. Asiakkaita ei ole riittävästi. Kärsit huijarisyndroomasta, menestyksen pelosta tai pelkäät hinnoitella itseäsi kunnolla. Haaveissa on oman osamisen skaalaaminen verkkokursseiksi ja E-kirjoiksi, mutta tekniikka hirvittää tai riittävää osaamista ei ole. Olet kahlannut läpi jo lukuisia kursseja ja valmennuksia, jonka myötä tieto lisää tuskaa. Et saa vietyä asioita käytäntön. Haluat luoda vahvan henkilöbrändin, mutta et tiedä miten. Omien tuotteiden myyminen ja markkinointi ahdistaa, kun et halua tyrkyttää kenellekään mitään. 

Haluatko:

- Saavuttaa ihanan unelma elämän yrittäjänä 

- Saada lisää vapaata ja rahaa ilman, että lisää jatkuvasti työtuntejasi?

- Päästä eroon huijarisyndroomasta, menestyksen pelosta ja rahan tienaamisen pelosta?

- Ottaa digiasiat haltuun ja myydä itsevarmasti tuotteisi arvoisillasi hinnoilla?

Tämä valmennus on sinulle joka haluat:

 • Elää omannäköistä elämää yrittäjänä ja tehdä rohkeasti omaa juttua
 • Luoda vakaan, tuottavan ja turvallisen yritystoiminnan
 • Elättää itsesi (ja perheesi) hyvin yritystoiminnallasi 
 • Toteuttaa täysillä omaa kutsumusta ja omaa juttua
 • Rakentaa passiivisen tulonlähteitä yritykseesi omasta osaamisestasi
 • Välttää yrittäjyyden sudenkuopat ja ottaa itsevarmoja askeleita kohti menestystä
 • Skaalata oman osaamisesi digituotteiksi eli verkkokursseiksi, E-kirjoiksi ja appeiksi
 • Luoda helposti ja itsevarmasti sisältöä someen ja olla rohkeasti esillä
 • Valjastaa mielesi tukemaan menestystäsi
 • Luoda vahvan henkilöbrändin ja brändätä itsesi asiantuntijaksi
 • Päästä eroon huijasyndroomasta, menestymisen pelosta sekä rahablokeista
 • Oppia itsevarmasti myymään ja markkinoimaan tuotteitasi / palveluistasi ja pyytämään niistä sen hinnan, minkä todella ansaitset

Tämä on myös sinulle, joka:

 • Olet jo yrittäjä ja haluat kehittää toimintaasi 
 • Haaveilet yrittäjyydestä ja haluat tehdä asiat alusta saakka oikein

Bisnesstrategiaa ja mentaalivalmennusta

Valmennuksessa opit metodin, miten luot itsellesi kannattavan ja varman yritystoiminnan, joka mahdollistaa sinulle lisää vapaa-aikaa ja haluamasi tulot. Vältät yrittäjyyden tyypillisimmät sudenkuopat ja otat varmoja askeleita kohti menestystä. Olitpa yrittäjyydestä haaveileva tai jo yrittäjänä toimiva tämän valmennuksen avulla voit luoda itsellesi kukoistavan liiketoiminnan sekä ihanan unelmien elämän. Valmennuksessa ei puhuta turhaa jargonia, vaan täyttä asiaa. Valmentajana toimii Sohvi Nyman, jolla on lähes 20 vuoden kokemus yrittäjyydestä eri toimialoilta. 

 

Näitä asioita ei opeteta yrittäjyyskursseilla, eikä koulussa

 

Valmennus antaa sinulle vastaukset kaikkeen, mitä tarvitaan menestyvän yritystoiminnan rakentamiseen. Riippumatta lähtötilanteestasi tai alastasi voit valmennuksen avulla luoda itsellesi unelmien elämän omilla ehdoillasi. Mieti, miltä tuntuisi saada lisää vapautta, tehdä töitä sinulle sopivassa rytmissä ja varma kassavirta.

Menestyminen on kiinni oikeanlaisesta mindsetistä eli siitä mitä ajattelet ja uskot itsestäsi sekä yritystoiminnastasi. Kun vapautat voimasi ja murrat mielesi esteet pääset nousemaan täyteen potentiaaliisi.

Mentaalivalmennus on avain menestykseen

 

Hienoja bisnesstrategioita ja myyntivalmennuksia on tarjolla pilvin pimein, mutta ne eivät mene käytäntöön, jos oma mieli hannaa vastaa. Alitajunnassa olevat ydinuskomukset vaikuttavat päivittäiseen toimintaan. 

Jotta voit kasvaa yrittäjänä sekä kehittää liiketoimintaasi on sinun tehtävä työtä myös mielesi kanssa. Hienoimmatkin bisnesstrategiat jäävät toteuttamatta, jos oma mieli jumittaa tai sabotoi menestymistä. Huijarisyndrooma sekä menestyksen pelko vaivaavat useita yrittäjiä. Meihin on luotu uskomus, että raha pitää kovalla työllä ansaita, jos kehutaan niin ylpistyy ja rikkaat ovat itsekkäitä ja pahoja.

Jos alitajuiset uskomukset ovat pielessä sabotoit itse omaa menestystäsi jatkuvasti. Itseluottamuksen puute voi myös olla esteenä menestykselle. Olipa haasteesi, mikä vain se voidaan ratkaista.

Menestyvä liiketoiminta ei ole kiinni tuurista tai ajoituksesta. Se on kiinni oikeanlaisesta ajatusmaailmasta sekä siitä, että teet oikeita asioita, jotka vievät sinua kohti unelmaasi. Voit valjastaa oman mielesi ohjaamaan sinut menestymään ja luomaan ihanan unelmien elämän. 

"Ainoa, mikä sinua voi estää elämästä unelmien elämää olet sinä itse!"

Aloita tästä kk - maksulla
Aloita tästä kertamaksulla

Moi, kiva tavata! Olen Sohvi Nyman

Perustin ensimmäisen yritykseni 18 -vuotiaana ollessani muotialan opinnoissa vuonna 2004. Kun aloitin en tiennyt mistään mitään. Apua oli vaikea saada, koska yritysneuvojien mielestä alani muotimaailmassa stylistinä oli niin vaikea ja mahdoton. Jouduin opettelemaan itse kaiken kantapään kautta. Kävin useamman yrittäjäkurssin sekä yrittäjän ammattitutkinnon, enkä oppinut niissä yhtään mitään hyödyllistä. 

Lähes 20 vuoden yrittäjäuraani on mahtunut myös liiketoiminan ostaminen ja myyminen sekä start up yrittäjyys. 

Tein ihanan unelmauran stylistinä yli 15 -vuotta ja skaalasin osaamiseni verkkovalmennuksiin, tietokirjoihin sekä tekoälypohjaiseen mobiilisovellukseen. 

Muistan vieläkin hetken, kun sain ensimmäiset rahat verkkokurssistani vuonna 2017: 6 päivän myynti oli 2100€! Tämä mullisti ajatukseni yrittäjyydestä sekä rahantienaamisesta ja innosti kehittämään digibisnestä omasta osaamisestani.

Digibisnes mahdollisti minulle enemmän vapautta ja matkustelua sekä nosti kassavirtaani, ilman, että lisäsin työtuntejani.

Vuonna 2020 Toteutin unelmani Life coach ja NLP opinnoista ja päätin valjastaa osaamiseni yrittäjien auttamiseen.

Yrittäjyys on hyvin suunniteltuna ja oikein toteuttuna todella mahtavaa. Sillä pystyt luomaan itsellesi hyvän elintason, eikä sinun tarvitse tanssia muiden pillin mukaan. Yrittäjänä voi olla oman elämän Boss!

_


Sohvi Nyman

Liity tänään

97€/kk

 

 • Verkkovalmennus sisältää 10 moduulia + bonukset 
 • Käyttöoikeus materiaaleihin 1. vuosi
 • Saat pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään
 • Saat henkilökohtaisen Gameplan session 90min.
 • Lisäksi saat 2 kertaa kuukaudessa livenä pidettävät ryhmävalmennukset verkossa + tallenteet
 • Voit maksaa kertamaksulla 997€ tai 97€/kk (kk-maksulla hinta on 1164€)
Aloita tästä

Valmennuksen sisältö

1. Moduuli: Tuotteista itsesi ja osaamisesi tuottavaksi liiketoiminnaksi. Kirkastat bisnesideasi eli sen kuka olet, ketä palvelet ja minkä ongelman ratkaiset. Määrittelet unelma-asiakkaasi. Opit skaalaamaan oman osaamisesi digituotteiksi eli verkkokursseiksi ja E-kirjoiksi. Toimivilla digituotteilla voit nostaa kassavirtaa ilman, että lisäät työtunteja. Saat kattavan ja käytännönläheisen tietopaketin digituotteiden luomisesta, lanseeraamisesta, myymisestä, markkinoinnista sekä tekniikasta. Moduuli sisältää Menestyvän yrittäjän työkirjan.

2. Moduuli: Lisää rahaa ja kassavirtaa. Käyt läpi rahatarinasi sekä rahaan liittyvät uskomukset. Rahatarina syntyy ihmisille jo varhaislapsuudessa, siitä miten perheessä puhutaan rahasta. Pääset eroon kaikista haitallisista rahauskomuksista, jotka ovat estäneet sinua tienaamasta. Luot itsellesi uuden rahatarinan, jolla saat kassan kilisemään. Opit hinnoittelemaan itsesi oikein ja kannattavasti. Tämä moduuli on yksi tärkeimmistä asioista menestyvän ja kannattavan yritystoiminnan luomiseen. Kun poistat itseltäsi rahan tienaamisen pelon ja esteet alkaa yrityksesi tuottamaan kunnolla. Tämän avulla rakennat itsellesi varman, vakaan ja turvallisen yritystoiminnan. Suomessa on paljon pienyrittäjiä, jotka elävät köyhyysrajan alapuolella, sinun ei tarvitse olla yksi näistä. 

3. Moduuli Kasvata yleisöä ja tienaa verkossa. Miten saadaan tuloja verkosta ja ikivihreällä sisällöllä, joka saa asiakkaat ostamaan ilolla uudelleen ja uudelleen.

Opit: tekemään liidimagneetteja, myyntitunneleita, luomaan hyvän asiantuntijablogin sekä kiinnostavaa sisältöä. Opit luomaan sisältöä eri kanaviin sekä valitsemaan sinulle oikeasti toimivat some kanavat. Saat valmiin somestrategian. Pääset eroon esille tulemisen pelosta ja luot itsevarmasti sisältöä verkkoon ja uskallat olla esillä vahvalla brändilläsi. Asiantuntijabrändilläsi saat ihmiset kiinnostumaan sinusta ja palveluistasi.

Vaikka et olisi tekniikkaihminen tai aiemmin kirjoittanut yhtään mitään, niin tässä opit kaiken kädestä pitäen. Bonuksena opit, mitä vaaditaan hyviltä nettisivuilta, jotta ne keräävät liidejä ja tuovat myyntiä yrityksellesi.

4. Moduuli: Myyminen ja markkinointi. Ahdistaako myyminen? Hyvä! Tässä moduulissa perehdymme myyntiin ja siihen liittyviin uskomuksiin. Tämän moduulin jälkeen huomaat, että myyminen on helppoa ja mutkatonta. Myyminen ei ole tyrkyttämistä tai tuputtamista, se on asiakkaan ongelmien ratkaisua. Uskallat myydä yrityksesi tuotteita ja palveluita itsevarmasti ja pyytää sen, mitä todella ansaitset. Saat käyttöösi toimivaksi testatut myyntikaavat erilaisiin myyntitilanteisiin. Muokkaat mieltäsi ja uskomuksiasi tehokkailla valmennusharjoituksilla. Tämän myötä tulet nauttimaan myymisestä ja oivallat, että kyse on oikeasti asiakkaan ongelman ratkaisusta, eikä pakkomyynnistä tai tyrkyttämisestä. Tämän myötä tulet saamaan kunnon tuloksia, jotka näkyvät kassassa!

5. Moduuli: Yrityksen rahoitus. Tässä moduulissa käymme läpi julkisia rahoituksia, joilla voit kiihdyttää yrityksesi kasvua, ostaa osaamista, apua ja palveluita, tehdä investointeja. Business Finland ja Ely keskus ovat valtion omistamia ja myöntävät eri kokoisia rahoituksia yrityksen kasvuun ja kehittämiseen. Rahoitushakemukset ovat usein vaikeasti ymmärrettävää jargonia, eikä niistä käy selkästi ilmi kenelle rahoitus sopii. Julkisen rahoituksen määrät ovat 6000€ ylöspäin. Tämän jälkeen tiedät, mitä rahoituksia voit hakea ja miten saat tarvittaessa apua rahoitusten hakemiseen. Opit välttämään myös sen, ettei sinua huijata palveluntuottajien puolesta.

6.Moduuli: Eroon huijarisyndroomasta. Huijarisyndrooma vaivaa noin 50% yrittäjistä. Tämä estää menestymästä ja tienaamasta. Tässä moduulissa kohtaat huijarisyndroomasi, työstät sitä tehokkaasti NLP:n avulla ja vapaudut siitä. Oikeanlainen ajatusmaailma ja asenne ovat avain menestykseen ja kannattavaan liiketoimintaan.

7. Moduuli: Eroon menestymisen pelosta.  Tässä moduulissa työstät  pelkojasi ja vapaudut niistä. Suurin este menestymiselle on menestymisen pelko, joka voi kummuta syvältä alitajunnasta. Sillä myös voi tehokkaasti sabotoida oman menestymisen. Vaikka kuinka haluaisit menestystä, mutta jos et pohjimmiltasi koe olevasi menestyksen arvoinen sabotoit jatkuvasti itseäsi. Tulet työstämään NLP:n avulla syvällä alitajunnassasi olevia ydinuskomuksia ja muokkaamaan niitä. Tämä osio tuo sinulle valtavan vapauden ja vapauttaa oman voimasi, kun murrat mielesi esteet.

8. Moduuli: Yrittäjän hyvinvointi. Jotta voit menestyä yrittäjänä tulee sinun panostaa itseesi ja hyvinvointiisi. Tässä moduulissa sunnittelet itsellesi järkevät työviikot ja unelmien elämän. Tulet tekemään aarrekartan ja visualisoimaan hyvin tarkasti, millaista on sinun unelmiesi elämä. Kun tiedät, millainen on unelmaelämäsi pystyt rakentamaan yritystoimintasi sen ympärille, eikä toisinpäin. Valjastat alitajuntasi vetämään haluamiasi asioita puoleesi.

 

Bonukset:

Bonus moduuli: Toiminimi vs. osakeyhtiö. Opit mitä eroa on näillä kahdella yritysmuodolla. Opit osakeyhtiön hyödyistä sekä veroeduista. Vaikka olisit yksinyrittäjä voit silti perustaa osakeyhtiön. Osakeyhtiöön liittyy paljon harhaluuloja ja vääriä uskomuksia, nämä kaikki harhaluulot käydään läpi tässä moduulissa. Opit, miten eri tavoin voit nostaa itsellesi osakeyhtiöstä erilaisia palkkioita, joista osa on verovapaita. Näin myös optimoit voittosi sekä pidät veroprosenttisi maltilisena. Opit yrityksen verotuksesta oleelliset asiat, mitä sinun tulee tietää, jotta valtio ei vie kaikkia rahojasi. Järkevällä verosuunnittelulla säätät pitkän pennin, minimoit vahingot ja maksimoit voittosi. Opit myös, miten valitset oikean tilitoimiston ajamaan etujasi yrittäjänä. Saat tietoa myös muista käytännön asioista, kuten vakuutuksista sekä siitä, minkä verran yeliä oikeasti kannattaa maksaa ja miten turvata oma talous poikkeustilanteissa, kuten loukkaantuminen, äitiysvapaa, työttömyys, sairasloma, eläke jne. Näitä asioita sinulle ei opeteta missään kursseilla tai koulussa. Tämä on ensimmäinen askel kannattavan liiketoiminnan rakentamiseen.

Bonus Moduuli: Kuinka ulkoistat järkevästi ja kustannustehokkaasti asiat, joita et osaa tai halua tehdä. Kaikkea ei kannata tehdä itse, vaan ulkoistaa asiat ammattilaisille. Jos et tiedä asioista voit helposti tulla huijatuksi ja menettää valtavasti rahaa sekä hermosi. Tämän moduulin jälkeen sinulla on selkeä mielikuva siitä, mitä ja miten asioita kannattaa ulkoistaa kustannustehokkaasti. 

Kaiken tämän päälle saat vielä bonuksena Kasvuakatemian Henkilöbrändäyksen kivijalka kurssin Yrittäjä ole vaikuttava brändi. Rakenna henkilöbrändin kivijalka ja tienaa olemalla sinä! Saat kirkkaan kuvan brändistäsi, opit vetämään puoleesi unelma-asiakkaitasi, saat itsevarmuutta sisältö- ja sosiaalisen median markkinointiin, sekä tunnistat ne asiat, joista haluat puhua somessa. Ymmärrät mikä brändisi on ja mitä se edustaa, saat kristallin kirkkaan kuvan ydinosaamisestasi. Löydät rohkeutta tuottaa näköistäsi, autenttista viestintää. Tunnistat ne asiat, joista haluat puhua somessa. Opit olemaan itsevarmasti sinä itse, kun tuotat sisältöjä someen. Lisäksi saat henkilöbrändin kivijalka työkirjan. Valmentajana henkilöbrändäyksen asiantuntija Mel Schmidt. 

 

Lisäksi saat:

 • Henkilökohtaisen Gameplan session, jossa käydään läpi nykytilanne, haasteet, unelmat ja tehdään toimintasuunnitelma. 
 • Samanhenkisiä ihmisiä matkaasi tueksi. Pääset mukaan suljettuun Facebook-ryhmään, jossa pääset verkostoitumaan.
 • 2 kertaa kuukaudessa pidettävät livet verkossa. Liveissä ratkotaan kurssilaisten haasteita. 
Kyllä haluan laittaa bisnekseni rokkaamaan kertamaksulla
Kyllä haluan laittaa bisnekseni rokkaamaan kk - maksulla

Valmentajasi Sohvi Nyman

Perustin ensimmäisen yritykseni 18 -vuotiaana ollessani muotialan opinnoissa vuonna 2004. Kun aloitin en tiennyt mistään mitään. Apua oli vaikea saada, koska yritysneuvojien mielestä alani muotimaailmassa stylistinä oli niin vaikea ja mahdoton. Jouduin opettelemaan itse kaiken kantapään kautta. Kävin useamman yrittäjäkurssin sekä yrittäjän ammattitutkinnon, enkä oppinut niissä yhtään mitään hyödyllistä.

Tein mittavan yli 15-vuoden uran stylistinä muoti -ja kauneusalalla. Stailasin mainoskuvauksiin, TV- ohjelmiin ja mainoksiin sekä naistenlehtiin ja olin iltapäivälehtien asiantuntija sekä koulutin muotialan ammattilaisia ja esiinnnyin alan tapahtumissa. Minut on palkittu parhaana stylistinä 2012 Ylen muotiviikoilla.

Skaalasin oman osaamiseni tietokirjoihin, verkkovalmennuksiin sekä tekoälypohjaiseen mobiilisovellukseen. Tämän myötä loin itselleni unelmien elämän, johon kuuluu muun muassa runsas matkustelu ja se, ettei tarvitse koko talvea kärvistellä kylmässä pimeässä Suomessa. Skaalaaminen on mahdollistanut myös, sen että teen vähemmän töitä ja vietän enemmän aikaa perheen kanssa.

Halusin viedä oman osaamiseni pintaa syvemälle ja opiskelin ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi ja NLP valmentajaksi.

Nyt olen valjastanut osaamiseni yrittäjien auttamiseen. Loin tämän valmennuksen, jotta sinä voit nopeammin tehdä unelmistasi totta. Kerron nyt kaiken sen, mitä yrittäjäkursseilla oikeasti pitäisi opettaa ja millaista apua olisin itse aikoinaan kaivannut. Vuosien varrella olen käyttänyt valtavasti aikaa ja kymmeniätuhansia euroja itseni kehittämiseen ja opiskeluun. Nyt jaan oppini sinulle.

 

Tämä valmennus säästää sinulta pitkän pennin ja vauhdittaa matkaasi menestyväksi yrittäjäksi

 

Valmennuksen jälkeen sinulla on:

 • Selkeä kuva siitä, mitä yrityksesi tekee, ketä palvelet ja minkä ongelman ratkaiset
 • Kohderyhmä eli unelma-asiakas kirkkaana
 • Selkeä kuva ja toimintasuunnitelma, miten saavutat unelmasi
 • Yksi tai useampi digituote, jota myyt itsevarmasti ja vaivattomasti verkossa
 • Toimiva myyntisivu verkkokurssillesi / E-kirjallesi sekä tekniikka hallussa 
 • Vahva asiantuntija henkilöbrändi
 • Liidimagneetti, joka kasvattaa sähköpostilistaasi
 • Toimiva somestrategia, jonka avulla tuotat kiinnostavaa sisältöä itsevarmasti kohderyhmällesi
 • Selkeä toimintasuunnitelma, miten luodaan menestyvä ja skaalautuva yritystoiminta, joka tuottaa sinulle silloinkin, kun nukut tai lomailet
 • Selkeä toimintasuunnitelma, miten rakennetaan vakaa ja varma kassavirta
 • Menestyvän yrittäjän mindset, joka tukee sinua matkalla kohti unelmiasi
 • Paljon itsevarmuutta omien tuotteiden myymiseen, markkinointiin, esillä olemiseen sekä hinnoitteluun
 • Valittuna oikea yritysmuoto
 • Olet päässyt eroon huijarisyndroomasta, menestymisen pelosta sekä rahablokeita
 • Olet päässyt eroon estävistä / rajoittavista uskomuksista

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa! Valmennuksen avulla voit luoda sen ihanan unelmien elämän, juuri sellaisen, mistä olet aina haaveillut. Voit olla rohkeasti oma itsesi, eikä sinun tarvitse miettiä mitähän ne muut ajattelevat.

Tämä on prosessi, joka etenee tahdissasi. Oivallukset tapahtuvat usein valmennusten välissä, kun asiat hautuvat alitajunnassa. Oletko valmis ottamaan askeleen kohti ihanaa unelmien elämää?

Tästä alkaa loppuelämäsi ensimmäinen päivä! Oletko valmis?

Voit katsella videoita niin monta kertaa kuin haluat. Voit katsoa videoita puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.  Tule mukaan kertamaksulla 997€ tai 97€/kk. Jos haluat maksaa muunlaisissa erissä tai haluat saada laskun yritykselle laita viestiä sohvi @ oletihana.com

Kyllä haluan menestyväksi yrittäjäksi kertamaksulla
Kyllä haluan menestyväksi yrittäjäksi kk - maksulla

Tämä valmennus on sinulle, joka haluat:

- Muutosta elämääsi

- Olla menestyvä yrittäjä

- Päästä eroon huijarisyndroomasta

- Päästä eroon menestymisenpelosta

- Muokata rahaan liittyviä uskomuksiasi

- Päästä eroon myymisen pelosta

- Muuttaa uskomuksia ja voittaa pelkojasi yrittäjyyden suhteen

- Kehittää itseäsi ja osaamistasi

- Luoda kannattavaa yritystoimintaa kestävällä pohjalla

- Rohkeasti olla se kuka olet ja tehdä omaa juttuasi

- Päästä eroon estävistä / rajoittavista tai energiaa vievistä uskomuksista

- Elää unelma elämää, josta olet aina haaveillut

- Saada lisää kassavirtaa ja useita tulonlähteitä yritykseesi

- Kasvattaa yritystoimintaasi

- Saada lisää rahaa ilman, että lisäät jatkuvasti työtuntejasi 

Tämä valmennus ei ole sinulle, joka: 

- Et halua muutosta

- Ajattelet, että pelkkkä verkkokurssin ostaminen ratkaisee kaikki ongelmasi

- Haluat märähtiä kurjuudessä ja rypeä itsesäälissä

- Haluat ajattella, että yrittäjyyden kuuluu olla paskaa ja kurjaa raatamista niska limassa kellon ympäri

- Haluat uskoa, ettet voi tienata yhtään enempään kuin nyt

- Syytät kaikki muita ja ympäristöä ongelmistasi, etkä halua itse ottaa vastuuta mistään

- Haluat maata illat tosi TV-ohjelmien parissa kaljapullon ja konvehtirasian kera

- Ajattelet, että katselet valmennusvideot toisella silmällä samalla, kun selaat puhelinta ja ajattelet sen auttavan sinua

- Et usko, että voit saada menestyvän yritystoiminnan ja sitä myötä unelmien elämän

- Et halua voittaa pelkojasi

- Et halua muuttaa uskomuksiasi, vaan haluat tiukasti pitää kiinni nykyisistä

- Et usko yrittäjyyden tarjoavan sinulle mahdollisuuksia

Saat kaiken tämän, kun ilmoittaudut nyt mukaan:

 • Moduulit, joissa on kaikki se tieto, mitä tarvitset skaalautuvan ja menestyvän yritystoiminnan luomiseen
 • Metodin verkkokurssien ja E-kirjojen rakentamiseen, lanseeraukseen ja myymiseen
 • Henkilöbrändäyksen työkirjan
 • Somestrategian
 • Vapautat voimasi ja murrat mielesi esteet, kun vapaudut peloista sekä estävistä ja rajoittavista uskomuksista
 • Saat lisää itsevarmuutta ja uskallat rohkeasti olla oma itsesi ja tehdä täysillä omaa juttuasi
 • Ryhmän samanhenkisiä ihmisiä matkallesi
 • Materiaalit ovat käytössäsi 1.vuoden ostopäivästä 
 • Pääsyn suljettuun Facebook-ryhmään
 • 2 kertaa kuukaudessa pidettävät livevalmennukset verkossa, joissa ratkotaan kurssilaisten haasteita + tallenteet 
 • Henkilökohtaisen Gameplan session
 • Selkeät ohjeet ja suunnitelman yritystoimintasi kehittämiseen, kasvattamiseen ja skaalaamiseen
 • Täyden tyytyväisyystakuun 
 • Bonuksena Kasvuakatemian henkilöbrändäyksen kivijalka valmennuksen 

Lopeta jahkailu ja aloita elämä

Haluatko vielä jatkaa miettimistä, mitä jos tai sitkuttelua ja mutkuttelua? Jos olet tyytymätön nykyiseen tilanteeseen tai tunnet olevasi jumissa ainoa tie pois sieltä on päätös muutoksesta. Haluatko vielä jatkaa nykyisellä mallilla vai alkaa oikeasti elämään ihanaa unelmiesi elämää täysillä?

Tämä valmennus vauhdittaa matkaasi menestyväksi yrittäjäksi ja sitä myötä kohti unelmien toteutumista. Kun opit metodin, miten luodaan skaalautuvaa yritystoimintaa voit tulevaisuudessa luoda lukuisia menestystarinoita itsellesi! Voit skaalata omaa osaamistasi monilla eri tavoilla ja sitä myötä luoda itsellesi lukuisia tulonlähteitä. Taivaskaan ei ole rajana! Valmennuksen myötä osaat myös hakea rahoitusta yrityksesi kehittämiseen ja kasvattamiseen.

"Ainoa mikä sinua voi estää tuntemasta itseäsi ihanaksi tai elämästä unelmien elämää olet sinä itse"

Uskalla rohkeasti olla oma itsesi ja tehdä omaa juttuasi! 

Jes haluan mukaan kertamaksulla!
Jes haluan mukaan kk-maksulla!
 

Saatat miettiä seuraavaa:

 

Oh yes, haluan laittaa bisneksen rokkaan kertamaksulla!
Oh yes, haluan laittaa bisneksen rokkaan kk - maksulla!

Liity mukaan menestyjien joukkoon!

 

Aloita tästä kertamaksulla
Aloita tästä kk - maksulla