Liian nätti masentuneeksi kirjan ennakkomyynti on alkanut

Jul 20, 2022

 

Neljäs kirjani Liian nätti masentuneeksi (Basam Books) julkaistaan syksyllä 2022! Olen super innoissani tästä! Pikkutytöstä asti haaveilin kirjailijan urasta ja nyt 36-vuotiaana olen kirjoittanut 4 kirjaa. Liian nätti masentuneeksi kirjan idea tuli minulla noin kolmekymppisenä, kun romahdin totaalisesti, koin uupuksen ja masennuksen. Tämä oli 5 masennuskausi elämässäni ja silloin päätin, että nyt tämä kierre loppuu. Nyt selvitän syyn toistuvalle masennukselle ja hoidan itseni kuntoon. Silloin oli myös avun saaminen todella vaikeaa, sillä lääkärit sanoivat minulle suoraan päin naamaan, että sinä olet liian hyvännäköinen masentuneeksi ja jos jaksaa pyörittää yritystä ei voi olla masentunut. Jouduin taistelemaan kovasti, jotta sain apua, pääsin terapiaan. En vieläkään tiedä, mistä sain voimaa siihen kaikkeen taisteluun, mutta silloin päätin, kun tästä kaikesta selviän kirjoitan kirjan. 

Halusin nostaa kirjaan myös muiden paranemistarinoita ja olen niin kiitollinen siitä, kuinka monet ihmiset jakoivat tarinansa kirjaani. Haastattelin myös joukon asiantuntijoita. Kirja tarjoilee erilaisia näkökulmia ja keinoja masennuksen hoitamiseen luonnollisesti ja lääkkeettömästi. Itselleni parantuminen tapahtui vasta, kun selvitin masennukseni jyyrisyyn eli sen tunteen, mikä siellä pohjalla oli. Suomea sanotaan maailman onnellisimmaksi kansaksi ja silti yli puoli miljoonaa suomalaista syö mielialalääkkeitä. Jos mielialalääkkeet toimisivat masennuksen hoidossa, niin miksi ihmeessä ihmiset syövät niitä vuodesta toiseen parantumatta? 

Masennus ja mielenterveysasiat ovat yhä tabu ja häpeää tässä yhteiskunnassa. Muistan itsekkin sen valtavan häpeän tunteen, jota koin masennuksen myötä. Olen myös kokenut masentuneena sen, kun lähipiiri hylkää ja tunsin olevani epäonnistunut ja huonompi kuin muut. Muistan myös hetket, kun söin mielialalääkkeitä, joista sain kamalia sivuoireita. Muistan myös hetken, kun sanoin NYT RIITTÄÄ! Otin vastuun omasta terveydestäni ja paranemisestani, siitähän se sitten lähti. Olen kokenut nopean sekä hitaan parantumisen ja kerron kirjassa myös oman tarinani.

Esittely kirjasta:

Mitä jos masennus onkin tunnevälttelyn tila, josta voi parantua kohtaamalla itsensä ja tunteensa? Muuttamalla niitä uskomuksia ja elintapoja, jotka ovat vaikuttaneet masennuksen syntyyn?

Tutkimusten mukaan suomalaisia pidetään maailman onnellisimpana kansana. Silti noin puoli miljoonaa heistä syö mielialalääkkeitä – moni aivan turhaan. On olennaista selvittää, miksi ylipäätään on masentunut: masennukseen on aina olemassa yksi tai useampi juurisyy, jotka pitää ensisijaisesti selvittää ja ratkaista.

Tämä kirja on sinulle, joka olet sairastunut masennukseen, kamppailet toistuvan masennuksen kanssa tai olet toipumassa masennuksesta. Tavoittena on saada sinut voimaantumaan, paranemaan, pääsemään eroon masennuksesta, tulla diagnoosin uhrista selviytyjäksi sekä ottamaan vastuu omasta elämästä – sanoa elämälle ”kyllä”.

Lue rohkaisevia paranemistarinoita sekä asiantuntijoiden näkemyksiä elämäntapojen, uskomusten ja ravinnon vaikutuksesta mielenterveyteen. Kirja tarjoaa myös näkökulmaa luonnolliseen lääkkeettömään paranemiseen. Kirja sisältää myös harjoituksia, joiden avulla oivallat masennuksesi syitä. Sukellat ydintunteisiisi ja saat keinoja oman mielenterveyden kunnossa pitämiseen ja masennuksen ennaltaehkäisemiseen. 

Voit tilata kirjasi jo ennakkoon klikkaamalla tästä. Kirja tulee myyntiin kaikkiin kirjakauppoihin, löydät sen myös kirjastoista. Arvioita julkaisu päivä on syyskuun lopussa.

Liity sisäpiiriin!

Sisäpiirissä saat bisnesvinkkejä ja ihania valmennusharjoituksia sähköpostiisi.

En spämmää sinua, eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Sisäpiirivinkkien tilaus on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.