”NÄILLÄ MUUTOKSILLA SAAT KAUPPASI KUHISEMAAN JA IHMISET OSTAVAT INNOLLA VERKKOKURSSIASI SEKÄ PALVELUJASI… RAKENSIN TÄMÄN, JOTTA SINÄ VOIT LUODA OMAN VAPAAN TULEVAISUUTESI ”

– SOHVI NYMAN

Kun olet valmis jättämään "tavallisen" yrittäjyyden taaksesi ja saamaan upeita tuloksia oman osaamisen skaalaamisessa, tämä on sinulle. 

 

Haluan korostaa sitä, ettei ole merkitystä oletko ollut yrittäjänä vuoden tai 10 vuotta. Sinulla on mahdollisuus nousta oman yritystoimintasi Bossladyksi ja rakentaa unelmiesi elämä alle vuodessa. 

 

Tehdään yhdessä unelmistasi totta!

 

Mikä näistä upeista unelmista on sinun listallasi tällä hetkellä?

 

 • Saat ylistäviä palautteita sekä suosituksia, sillä asiakkaat ovat saaneet mielettömiä muutoksia verkkovalmennuksesi avulla.
 • Asiat virtaavat flowssa ja yritys tuottaa hyvää monille, ympärillä on kannustava ja synkroniassa toimiva tiimi ja olette saavuttaneet suurimman liikevaihdon siihen mennessä.
 • Kaikki loksahtaa vihdoin kohdalleen ja sinulla on jatkuvasti mahdollisuuksia valita mitä teet ja säätää kalenterisi mukavaksi.

 • Pankkiin jää joka kuukausi säästöjä ja olet toteuttanut upeita projekteja asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

 • Saat positiivista palautetta onnistuneesta työstä ja osaamisesta.

 •  Huippu kohtaaminen entisen asiakkaan kanssa joka on saanut sinun valmennuksesta merkittävää apua. 

 •  Saat omalla työllä yli 10 000 euroa kuukausitulot

 •  Alat vihdoin tienata kunnolla sen jälkeen kun muutit yritystäsi ja yrittäjyyttäsi vielä enemmän itsesi näköiseksi. Työ tuntuu päivittäin innostavalta ja työ- ja perhe-elämä on tasapainossa ❤️ 

 •  Läpimurto omassa yrittäjyydessä niin että voit hypätä pois päivätyöstä eikä tarvitse huolehtia rahasta, pääset tekemään 100% mitä sinä haluat.

 •  Huikea liikevaihtotavoite saavutettu, tunnustus hyvästä palvelusta ja asiakaspalvelusta. 

 •  Kun pidät esityksen, uuden koulutuksen tai webinaarin  eka kertaa  yli 100 henkilölle ja noin 20% ostaa samantien korkeahintaisen valmennuksen. 

 • Pääset televisioon tai isolle lavalle puhumaan perheesi osallistuessa mukaan ja palvelusi tunnetaan valtakunnallisesti.
 •  Se kun tienaat yrittäjyydellä riittävästi, jotta pystyt irtisanoutumaan tämän hetken leipätyöstäsi.

 •  Että olet kokopäiväisesti yrittäjä, sinulla on vapaus valita työajat ja saat olla lasten elämässä mukana kun he tarvitsivat sinua eniten. 

 •  Uskalsit aloittaa ja se tuotti tulosta.

 

 

Otan valmennukseeni mukaan yrittäjiä, jotka haluavat saavuttaa tämänkaltaisia tuloksia. Jos olet tällainen henkilö, lue seuraava kappale.

 

Menestyvän yrittäjän verkkovalmennuksessa autan sinua murtamaan mielessäsi olevia turhia esteitä.

Jätä pelot ja rajoittavat uskomukset kauas taaksesi ja astut uuteen voimaan ja energiaan!

 

Näytän, miten yksinkertaisille tekniikoilla hallitset omaa mieltäsi ja lähdet vihdoin kohti menestyvää yrittäjyyttä. 

 

Kun mieli on otettu haltuun, saat yksityiskohtaisia ja askel askeleelta oppeja siitä, kuinka tuotteistat oman osaamisesi, kuinka hinnoittelet sen sille kuuluvalle tasolle sekä kuinka hankit asiakkaita.

 

Et siis tarvitse tuhansien eurojen budjettia vaan toimivat myyntikaavat houkuttelet juuri sinun unelma-kohdeyleisöä säännöllisesti asiakkaiksi. 

 

Saat satunnaisten kävijöiden sijasta faneja, jotka ostavat sinulta yhä uudelleen ja uudelleen ja sitoutuvat juuri sinun yritykseesi. 


Kun markkinoinnille on rakennettu vahva pohja, pystyt vähentämään markkinointiin käyttämääsi aikaa ja saat enemmän vapautta, jota voit viettää läheistesi kanssa. Kaiken lisäksi nautit stressittömyydestä sen sijaan että joutuisit miettimään, mistä saat jatkuvasti rahaa.

Palaute:

 

 

HELPPO ALOITTAA

169 € / kuukaudessa (sis. alv 24 %)

 

 • Selkeät ja askel askeleelta etenevät ohjeet, kuinka murrat mielen esteitä ja valjastat ajatuksesi kohti menestystä.
 • Selätät ja vähennät pelkoa sekä huijarisyndroomaa.
 • Opit yksinkertaisia keinoja hankkia asiakkaita.
 • Skaalaat omaa osaamistasi digitaaliseen muotoon, jotta voit rikkoa tämänhetkisen tulokaton ja tienata myös silloin kun olet lomalla tai nukut.
 • Valmennus sisältää ainutlaatuista mielenvalmennusta, jota et löydä muista bisnesvalmennuksista. Ilman tätä yritystoimintasi ei tule räjähtämään!
 • Verkkovalmennus sisältää 5 moduulia & bonukset. Pidätän oikeuden lisätä materiaalia valmennukseen, jotta saat parhaan hyödyn irti 20 vuoden kokemuksestani.
 • Sinulla on käyttöoikeus materiaaleihin  12 kuukautta.
 • Saat sisäänpääsyn vain opiskelijoille tarkoitettuun yksityiseen Facebook-yhteisöön.
 • Saat henkilökohtaisen Gameplanin valmentajan kanssa (60 min).
 • Lisäksi saat 2 x kuukaudessa verkossa pidettävät etäryhmätapaamiset sekä niiden tallenteet.
ALOITA TÄSTÄ KK-MAKSULLA

Hinta sis. alv 24 %. Maksutapana luottokortti (Stripe), Paypal tai lasku. Mikäli haluat maksaa laskulla, ota yhteyttä sohvi(at)oletihana.fi. Kuukausimaksu veloitetaan luotto / pankkikortiltasi kuukausittain 12 kuukauden ajan. 

Mitä valmennus sisältää?

Valmennuksessa on viisi tähden sakaraa, jotka muodostavat sinun bisneksesi vakaan pohjan. 

Tuotteista itsesi ja osaamisesi tuottavaksi liiketoiminnaksi

Kirkastat bisnesideasi eli sen kuka olet, ketä palvelet ja minkä ongelman ratkaiset ja määrittelet unelma-asiakkaasi. 

Lisäksi opit skaalaamaan oman osaamisesi digituotteeksi eli verkkokurssiksi ja e-kirjaksi. Toimivilla digituotteilla voit nostaa kassavirtaa ilman, että lisäät työtunteja jatkuvasti. 

Saat myös Menestyvän yrittäjän työkirjan.

Lisää rahaa ja kassavirtaa

Käyt läpi rahatarinasi sekä rahaan liittyvät uskomukset. Rahatarina syntyy ihmisille jo varhaislapsuudessa siitä, miten perheessä puhutaan rahasta. 

Pääset eroon kaikista haitallisista rahauskomuksista, jotka ovat estäneet sinua tienaamasta. Luot itsellesi uuden rahatarinan, jolla saat kassan kilisemään ja nostat hintojasi arvoisellesi tasolle.

 

Myyminen ja markkinointi

Ahdistaako myyminen? Hyvä! Tässä moduulissa perehdymme myyntiin ja siihen liittyviin uskomuksiin. 

Tämän moduulin jälkeen huomaat, että myyminen on helppoa ja mutkatonta. 

Uskallat myydä yrityksesi tuotteita ja palveluita itsevarmasti sekä pyytää sen, mitä todella ansaitset. 

Saat käyttöösi toimivaksi testatut myyntikaavat erilaisiin myyntitilanteisiin. 

Tämän myötä tulet saamaan kunnon tuloksia, jotka näkyvät kassassa!

Eroon huijarisyndroomasta

Huijarisyndrooma vaivaa noin 50 %:a yrittäjistä. 

Tämä estää menestymästä ja tienaamasta. 

Tässä moduulissa kohtaat huijarisyndroomasi, työstät sitä tehokkaasti NLP:n avulla ja vapaudut siitä. 

Oikeanlainen ajatusmaailma ja asenne ovat avain menestykseen ja kannattavaan liiketoimintaan.

Valjastat mielesi tukemaan menestystäsi!

Eroon menestymisen pelosta

Työstät  pelkojasi ja vapaudut niistä. 

Suurin este menestymiselle on menestymisen tai onnistumisen pelko, joka voi kummuta syvältä alitajunnasta. 

Sillä myös voi tehokkaasti sabotoida oman menestymisensä. 

Vaikka kuinka haluaisit menestystä mutta et pohjimmiltasi koe olevasi menestyksen arvoinen, sabotoit jatkuvasti itseäsi. 

Työstät NLP:n avulla syvällä alitajunnassasi olevia ydinuskomuksia ja muokkaat niitä. 

Tämä osio tuo sinulle valtavan vapauden ja vapauttaa oman voimasi, kun murrat mielesi esteet.

Nämä saat kaupan päälle

BONUS #1

Yrittäjä, ole vaikuttava brändi -bonuskurssi

Rakenna henkilöbrändin kivijalka ja tienaa olemalla sinä! Saat kirkkaan kuvan brändistäsi, opit vetämään puoleesi unelma-asiakkaitasi, saat itsevarmuutta sisältö- ja somemarkkinointiin, sekä tunnistat ne asiat, joista haluat puhua somessa. Ymmärrät mikä brändisi on ja mitä se edustaa, sekä saat kristallinkirkkaan kuvan ydinosaamisestasi. Löydät rohkeutta tuottaa näköistäsi, autenttista viestintää. Tunnistat ne asiat, joista haluat puhua somessa. Opit olemaan itsevarmasti sinä itse, kun tuotat sisältöjä someen. Lisäksi saat Henkilöbrändin kivijalka -työkirjan. Valmentajana henkilöbrändäyksen asiantuntija Mel Schmidt.

BONUS #2

Lisäksi saat:

 • Henkilökohtaisen tunnin Gameplan session valmentajan kanssa, jossa käydään läpi nykytilanne, haasteet, unelmat ja tehdään toimintasuunnitelma. 
 • Samanhenkisiä ihmisiä matkasi tueksi. Pääset mukaan suljettuun Facebook-ryhmään, jossa pääset verkostoitumaan.
 • 2 kertaa kuukaudessa pidettävät livet verkossa. Liveissä ratkotaan kurssilaisten haasteita. Kaikki livetallenteet jäävät katsottavaksi jälkikäteen.
 • Sinulla on materiaaleihin 1 vuoden käyttöoikeus.

Valmennuksen jälkeen:

Sinulla on tuotteistus kunnossa ja selkeä kuva siitä, mitä yrityksesi tekee, ketä palvelet ja minkä ongelman ratkaiset. Olet skaalannut oman osaamisesi verkkokurssiksi ja/tai e-kirjaksi, jota myyt itsevarmasti. Hinnoittelusi on kunnossa, ja myyt verkkokursseja, e-kirjoja ja palveluja arvoisillasi hinnoilla itsevarmasti.

 

Sinulla on selkeä mielikuva ja toimintasuunnitelma, miten luodaan menestyvä ja skaalautuva yritystoiminta, joka tuottaa sinulle silloinkin, kun nukut tai lomailet. Sinulla on menestyvän yrittäjän mindset, joka tukee sinua matkalla kohti unelmiasi. Sinulla on selkeä myynti- ja markkinointistrategia sekä toimivat myyntikaavat.

 

Olet päässyt eroon huijarisyndroomasta, menestymisen pelosta sekä rahablokeista. Olet päässyt eroon estävistä ja rajoittavista uskomuksista.

HELPPO ALOITTAA

169 € / kuukaudessa (sis. alv 24 %)

 •  Selkeät ja askel askeleelta etenevät ohjeet, kuinka murrat mielen esteitä ja valjastat ajatuksesi kohti menestystä.
 • Selätät ja vähennät pelkoa sekä huijarisyndroomaa.
 • Opit yksinkertaisia keinoja hankkia asiakkaita.
 • Skaalaat omaa osaamistasi digitaaliseen muotoon, jotta voit rikkoa tämänhetkisen tulokaton ja tienata myös silloin kun olet lomalla tai nukut.
 • Valmennus sisältää ainutlaatuista mielenvalmennusta, jota et löydä muista bisnesvalmennuksista. Ilman tätä yritystoimintasi ei tule räjähtämään!
 • Verkkovalmennus sisältää 5 moduulia & bonukset. Pidätän oikeuden lisätä materiaalia valmennukseen, jotta saat parhaan hyödyn irti 20 vuoden kokemuksestani.
 • Sinulla on käyttöoikeus materiaaleihin 12 kuukautta.
 • Saat sisäänpääsyn vain opiskelijoille tarkoitettuun yksityiseen Facebook-yhteisöön.
 • Saat henkilökohtaisen Gameplanin valmentajan kanssa (60 min).
 • Lisäksi saat 2 x kuukaudessa verkossa pidettävät etäryhmätapaamiset sekä niiden tallenteet.
ALOITA TÄSTÄ KK-MAKSULLA

Hinta sis. alv 24 %. Maksutapana luottokortti (Stripe), Paypal tai lasku. Mikäli haluat maksaa laskulla, ota yhteyttä sohvi(at)oletihana.fi. Mikäli valitset kuukausimaksun, maksu veloitetaan pankki / luottokortiltasi kuukausittain 12 kuukauden ajan. 

Kenelle valmennukseni sopii?

 • Aloittavalle yrittäjälle, joka haluaa tietää, mitä kannattaa ja ei kannata tehdä.
 • Palvelualan yrittäjälle, joka haluaa skaalata omaa osaamistaan digitaaliseksi tuotteeksi, vapauttaa aikaa elämiseen ja silti tehdä enemmän tulosta.
 • Yrittäjille, jotka haaveilevat vapaammasta arjesta, mutta ovat tällä hetkellä jumissa joko ajallisesti, taloudellisesti tai mentaaliblokkien takia

Kenelle valmennukseni ei sovi?

 • Yrittäjille, jotka ovat tottuneet tekemään asiat samalla tavalla ja haluavat jatkaa samalla tavalla tekemistä.
 • Yrittäjille, jotka eivät ole valmiita kulkemaan ulos omalta mukavuusalueeltaan.
 • Yrittäjille, jotka ovat tyytyneet kituuttamaan kuukaudesta toiseen.

Opiskelijan palaute:

"Olen oppinut todella paljon uusia asioita yrittäjän perspektiivistä verkkovalmennuksen aikana. Sain käyttööni työkalut, joita on helppo käyttää. Huomasin, että minun liikeideallani on kysyntää. Olenko itse valmis laittamaan itseni likoon?

Teen mieluiten pohjatyön valmiiksi rauhassa ja järjestelmällisesti, jotta voin menestyä tulevaisuudessa. Yrityksen perustaminen vaatii keskittymistä ja tekoja tässä alati muuttuvassa maailmassa. Ennen kaikkea reilun valmentajan ansiosta olen saanut rohkeutta, perspektiiviä sekä respektiä yrittäjyyttä kohtaan."

-Emma

Hei, olen Sohvi Nyman!

 

Perustin ensimmäisen yritykseni 18-vuotiaana ollessani muotialan opinnoissa vuonna 2004. Kun aloitin, en tiennyt mistään mitään. Apua oli vaikea saada, koska yritysneuvojien mielestä alani muotimaailmassa stylistinä oli niin vaikea ja mahdoton. Jouduin opettelemaan itse kaiken kantapään kautta. Kävin useamman yrittäjäkurssin sekä yrittäjän ammattitutkinnon, enkä oppinut niissä yhtään mitään hyödyllistä.  

Tein ihanan, yli 15-vuotisen unelmieni uran stylistinä. Palvelualan yrittäjänä elin unelmaani, mutta olin jatkuvasti kiinni asiakkaissa ja tuloilleni tuli vastaan katto. Tienasin hyvin ja olin tyytyväinen, mutta aloin uupumaan hulluun työtahtiin...

Käänteentekevä hetki oli oman osaamiseni skaalaaminen verkkovalmennukseksi.

 

Muistan vieläkin hetken, kun sain ensimmäiset rahat verkkokurssistani vuonna 2017: 0 €:n mainosbudjetilla 6 päivän myynti oli 2100 €! Seuraavalla viikolla tuplasin myynnin, ja siitä se lähti. Tämä mullisti ajatukseni yrittäjyydestä sekä rahan tienaamisesta. Tuohon aikaan minulla ei juurikaan ollut osaamista tekniikasta eikä hienoja lanseerausstrategioita, ja silti pääsin heti hyviin tuloksiin. Tulokset innostivat kehittämään digibisnestä ja omaa osaamistani. 

 

Digibisnes mahdollisti minulle enemmän vapautta sekä kasvatti kassavirtaani ilman, että lisäsin työtuntejani jatkuvasti. Nopeasti se toi minulle tilanteen, jossa pystyin pitämään vuodessa  4 kuukautta lomaa ja viettämään talvella kuukauden Balilla.

 

Olen ollut yrittäjänä kohta 20 vuotta, ja nyt jaan kaiken oppimani sinulle, upea naisyrittäjä. Olet ansainnut helpomman väylän, vapauden ja suuremmat tulot. Valmennuksestani et löydä pelkkää teoriaa vaan saat konkreettista ja käytännönläheistä opastusta sekä askel askeleelta eteneviä ohjeita.

Mitä tapahtuu, kun ilmoittaudut mukaan?

 1. Tarkista ensin kassalla, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein.
 2. Lähetän sinulle käyttäjätunnuksen sekä salasanan sähköpostiisi maksun jälkeen.
 3. Valmennusmateriaali avataan sinulle heti maksun jälkeen, ja voit aloittaa opiskelun saman tien.
 4. Pilko opiskelua pieniin osiin. Säännöllisyys on tärkeämpää kuin nopeus.
 5. Varaa Gameplan valmentajan kanssa pikimmiten.
 6. Liity mukaan vertaistuelliseen Facebook-yhteisöön.

Haluatko vielä tietää jotain?

Ota yhteyttä sähköpostilla, vastaan sinulle henkilökohtaisesti!

sohvi(at)oletihana.com