Mentori, bisnesvalmentaja, tietokirjailija Sohvi Nyman

20 VUOTTA YRITTÄJÄNÄ TOIMINUT VALMENTAJA ENNUSTAA: ”NÄILLÄ MUUTOKSILLA SAAT KAUPPASI KUHISEMAAN UUSISTA ASIAKKAISTA…”

 

”RAKENSIN TÄMÄN, JOTTA SINÄ VOIT LUODA OMAN TULEVAISUUTESI JA RAKENTAA OMAN IMPERIUMIN”

– SOHVI NYMAN

MITEN TAVALLISET NAISYRITTÄJÄT HYÖDYNTÄVÄT INNOVATIIVISTA TÄHTI-MENETELMÄÄ JA KASVATTAVAT MYYNTIÄÄN ALLE 12 KUUKAUDESSA?

 

Yrittäjäksi lähdettäessä sinulla on saattanut olla aivan erilainen mielikuva siitä, mitä yrittäjyys on. Saatoit ajatella, että asiat sujuvat hyvin ja jouhevasti ja että saat oman liiketoimintasi nousuun nopeasti.

 

Muut saavat yrittäjyyden ja menestyksen näyttämään niin helpolta! 

 

Mutta ydintyön lisäksi huomasit nopeasti olevasi naimisissa monien muiden tehtävien kanssa. Tehtävien, jotka tavallaan ovat tärkeitä mutta jotka vievät kallisarvoista aikaa pois varsinaisesta ydintyöstä.

 

Yrittäjänä huomaat useasti pohtivasi seuraavia asioita:

 • mistä löydän seuraavat asiakkaat?
 • miten yritystä pitäisi markkinoida?
 • kuinka tuotteet tulisi hinnoitella?
 • miten varmistaa, että yritystoiminta on kannattavaa?
 • kuinka vapauttaa aikaa muuhunkin kuin 24/7 yrittäjyyteen?

 

Aamukahvia juodessasi haaveilet usein vapaudesta. Siitä, että saisit olla vapaasti omanlaisesi yrittäjä. Rakentaisit omanlaista ja omantyylistä arkea, jossa työ ja vapaa-aika olisivat tasapainossa. Voisit lähteä lomalle silloin kun se tuntuu hyvältä, eikä sinun tarvitsisi olla iltaisin tai viikonloppuisin töissä. Ja että saisit paremman elannon kuin leipätyöstä.

 

Mutta kun avaat työhuoneen oven, yrittäjän arki onkin aivan toisenlaista. Se voi tuntua sekavalta, epätoivoiselta, epäselvältä ja ylitsepääsemättömältä. Saatat tuntea olevasi jumissa, tarvitsevasi lomaa tai ajavasi sumuvaloilla läpi harmaan arjen.

 

Ymmärrät hyvin, että yrittäjyyteen liittyy riskejä, mutta pelot, rohkeuden puute sekä ajan ja rahan vähyys pitävät sinut jumissa. Joku voisi jopa kuvailla, että se on lamaannuttavaa.

 

Tavallaan tiedät, mitä sinun olisi hyvä tehdä, mutta et vain saa itseäsi liikkeelle. Pelkäät, että teet vääriä asioita ja heität kallisarvoista aikaa hukkaan. 

Jos tämä kuulostaa tutulta, silloin kolikon toinen puoli voi kuulostaa tältä:

 

 • Haluat nauttia yrittäjyydestä ja yrittäjän vapaudesta.  
 • Haluat, että yrittäjyys olisi rentoa, mielekästä, selkeää ja innostavaa. 
 • Haluat innostua työstäsi joka päivä ja nähdä, miten sinun tietotaitosi auttaa asiakkaitasi säännöllisesti. 
 • Haluat, että saat ylistäviä palautteita sekä suosituksia, koska asiakkaasi ovat saaneet mielettömiä muutoksia aikaan sinun avullasi. 
 • Haluat, että vuosi 2024 olisi SE vuosi, jolloin kaikki palat loksahtaisivat paikoilleen ja että sinulla olisi jatkuvasti mahdollisuus valita, mitä teet ja kenen kanssa sekä säätää kalenteri mukavaksi. Ja että pankkiin jäisi joka kuukausi säästöjä.

 

Nämä haaveet eivät ole niin kaukana kuin saattaa tällä hetkellä tuntua. 20 vuoden kokemuksella voin kertoa, että se mitä tarvitset on tämä:

 

Selkeä menetelmä, jota on helppoa toteuttaa arjessa, joka ohjaa sinua hallitsemaan aikaasi, selättämään pelkosi sekä avaamaan jumit ja haasteet. 

 

Menetelmä, joka opettaa sinulle askel askeleelta

 • miten hankit säännöllisesti uusia asiakkaita
 • miten vapautat aikaa skaalaamalla omaa osaamistasi digitaalisiksi tuotteiksi 
 • miten luot itsellesi tasapainoisemman, rennomman ja vapaamman liiketoiminnan.

 

Menetelmä, joka auttaa sinua selkeyttämään yrittäjyyttä, välttämään turhia sudenkuoppia ja nostamaan liikevaihtosi ja tulotasosi sille tasolle, mille haluat. 

 

Ja tämän menetelmän minä opetan sinulle. 

 

Autan sinua luomaan oman tulevaisuutesi ja rakentamaan oman imperiumisi. Autan sinua kasvattamaan myyntiäsi alle 12 kuukaudessa innovatiivisen Tähti-menetelmän avulla!

Palaute:

 

 

SUOSITUIN

997 € / kertamaksu

 • Saat 2 kuukautta ilmaiseksi
 • Verkkovalmennus sisältää 7 moduulia & bonukset
 • Käyttöoikeus materiaaleihin 12 kuukautta
 • Sisäänpääsy vain opiskelijoille tarkoitettuun Facebook-yhteisöön
 • Saat henkilökohtaisen Gameplanin valmentajan kanssa (60 min)
 • Lisäksi saat 2 x kuukaudessa verkossa pidettävät etäryhmätapaamiset sekä niiden tallenteet
ALOITA TÄSTÄ KERTAMAKSULLA

Helppo aloitus

97 € / kuukaudessa

 • Maksat kuukausittain 97 €
 • Verkkovalmennus sisältää 7 moduulia & bonukset
 • Käyttöoikeus materiaaleihin 12 kuukautta
 • Sisäänpääsy vain opiskelijoille tarkoitettuun Facebook-yhteisöön
 • Saat henkilökohtaisen Gameplanin valmentajan kanssa (60 min)
 • Lisäksi saat 2 x kuukaudessa verkossa pidettävät etäryhmätapaamiset sekä niiden tallenteet
ALOITA TÄSTÄ KK-MAKSULLA

Tarjoushinta, hinta nousee 2024. Maksutapana luottokortti (Stripe), Paypal tai lasku. Mikäli haluat maksaa laskulla, ota yhteyttä sohvi(at)oletihana.fi. Mikäli valitset kuukausimaksun, maksu veloitetaan luottokortiltasi kuukausittain 12 kuukauden ajan. Mikäli valitset kertamaksun, maksat valmennusmaksun yhdessä erässä ja saat 2 kk ilmaiseksi kaupan päälle.

Hei, olen Sohvi Nyman!

 

Perustin ensimmäisen yritykseni 18-vuotiaana ollessani muotialan opinnoissa vuonna 2004. Kun aloitin, en tiennyt mistään mitään. Apua oli vaikea saada, koska yritysneuvojien mielestä alani muotimaailmassa stylistinä oli niin vaikea ja mahdoton. Jouduin opettelemaan itse kaiken kantapään kautta. Kävin useamman yrittäjäkurssin sekä yrittäjän ammattitutkinnon, enkä oppinut niissä yhtään mitään hyödyllistä.  

 

Tein ihanan, yli 15-vuotisen unelmieni uran stylistinä. Palvelualan yrittäjänä elin unelmaani, mutta olin jatkuvasti kiinni asiakkaissa ja tuloilleni tuli vastaan katto. Tienasin hyvin ja olin tyytyväinen, mutta aloin uupumaan hulluun työtahtiin...

 

Käänteentekevä hetki oli oman osaamiseni skaalaaminen verkkovalmennukseksi.

 

Muistan vieläkin hetken, kun sain ensimmäiset rahat verkkokurssistani vuonna 2017: 0 €:n mainosbudjetilla 6 päivän myynti oli 2100 €! Seuraavalla viikolla tuplasin myynnin, ja siitä se lähti. Tämä mullisti ajatukseni yrittäjyydestä sekä rahan tienaamisesta. Tuohon aikaan minulla ei juurikaan ollut osaamista tekniikasta eikä hienoja lanseerausstrategioita, ja silti pääsin heti hyviin tuloksiin. Tulokset innostivat kehittämään digibisnestä ja omaa osaamistani. 

 

Digibisnes mahdollisti minulle enemmän vapautta sekä kasvatti kassavirtaani ilman, että lisäsin työtuntejani jatkuvasti. Nopeasti se toi minulle tilanteen, jossa pystyin pitämään vuodessa  4 kuukautta lomaa ja viettämään talvella kuukauden Balilla.

 

Olen ollut yrittäjänä kohta 20 vuotta, ja nyt jaan kaiken oppimani sinulle, upea naisyrittäjä. Olet ansainnut helpomman väylän, vapauden ja suuremmat tulot. Valmennuksestani et löydä pelkkää teoriaa vaan saat konkreettista ja käytännönläheistä opastusta sekä askel askeleelta eteneviä ohjeita.

Kenelle valmennukseni sopii?

 • Aloittavalle yrittäjälle, joka haluaa tietää, mitä kannattaa ja ei kannata tehdä.
 • Palvelualan yrittäjälle, joka haluaa skaalata omaa osaamistaan digitaaliseksi tuotteeksi, vapauttaa aikaa elämiseen ja silti tehdä enemmän tulosta.
 • Yrittäjille, jotka haaveilevat vapaammasta arjesta mutta ovat tällä hetkellä jumissa joko ajallisesti, taloudellisesti tai mentaaliblokkien takia

Kenelle valmennukseni ei sovi?

 • Yrittäjille, jotka ovat tottuneet tekemään asiat samalla tavalla ja haluavat jatkaa samalla tavalla tekemistä.
 • Yrittäjille, jotka eivät ole valmiita kulkemaan ulos omalta mukavuusalueeltaan.
 • Yrittäjille, jotka ovat tyytyneet kituuttamaan kuukaudesta toiseen.

Opiskelijan palaute:

"Olen oppinut todella paljon uusia asioita yrittäjän perspektiivistä verkkovalmennuksen aikana. Sain käyttööni työkalut, joita on helppo käyttää. Huomasin, että minun liikeideallani on kysyntää. Olenko itse valmis laittamaan itseni likoon?

Teen mieluiten pohjatyön valmiiksi rauhassa ja järjestelmällisesti, jotta voin menestyä tulevaisuudessa. Yrityksen perustaminen vaatii keskittymistä ja tekoja tässä alati muuttuvassa maailmassa. Ennen kaikkea reilun valmentajan ansiosta olen saanut rohkeutta, perspektiiviä sekä respektiä yrittäjyyttä kohtaan."

-Emma

Mitä valmennus sisältää?

Valmennuksessa on seitsemän tähden sakaraa, jotka muodostavat sinun bisneksesi vakaan pohjan. Seuraavaksi käyn läpi kaikki seitsemän sakaraa:

Tuotteista itsesi ja osaamisesi tuottavaksi liiketoiminnaksi

Kirkastat bisnesideasi eli sen kuka olet, ketä palvelet ja minkä ongelman ratkaiset ja määrittelet unelma-asiakkaasi. 

Lisäksi opit skaalaamaan oman osaamisesi digituotteeksi eli verkkokurssiksi ja e-kirjaksi. Toimivilla digituotteilla voit nostaa kassavirtaa ilman, että lisäät työtunteja jatkuvasti. 

Saat kattavan ja käytännönläheisen tietopaketin digituotteiden luomisesta, lanseeraamisesta, myymisestä, markkinoinnista sekä tekniikasta. 

Saat myös Menestyvän yrittäjän työkirjan.

Lisää rahaa ja kassavirtaa

Käyt läpi rahatarinasi sekä rahaan liittyvät uskomukset. Rahatarina syntyy ihmisille jo varhaislapsuudessa siitä, miten perheessä puhutaan rahasta. 

Pääset eroon kaikista haitallisista rahauskomuksista, jotka ovat estäneet sinua tienaamasta. Luot itsellesi uuden rahatarinan, jolla saat kassan kilisemään. 

Opit hinnoittelemaan itsesi oikein ja kannattavasti. 

Suomessa on paljon pienyrittäjiä, jotka elävät köyhyysrajan alapuolella, mutta sinun ei tarvitse olla yksi heistä.

Kasvata yleisöä ja tienaa verkossa

Ymmärrät, miten saat tuloja verkosta ikivihreällä sisällöllä, joka saa asiakkaat kiinnostumaan sinusta ja brändistäsi.

Opit tekemään tuotteellesi liidimagneetin ja myyntitunnelin sekä luomaan hyvän asiantuntijablogin kiinnostavalla sisällöllä. Saat mm. postausideoita blogiin sekä someen. 

Opit valitsemaan sinulle sopivat kanavat, joissa unelma-asiakkaasi ovat. 

Pääset eroon esille tulemisen pelosta, luot itsevarmasti sisältöä verkkoon ja uskallat olla esillä vahvalla brändilläsi. 

Asiantuntijabrändilläsi saat ihmiset kiinnostumaan sinusta ja palveluistasi.

Vaikka et olisi tekniikkaihminen tai aiemmin kirjoittanut yhtään mitään, opit kaiken tarvittavan askel askeleelta. 

Bonuksena saat tiiviin tietopaketin siitä, mitä vaaditaan hyviltä verkkosivuilta, jotta ne tuovat myyntiä ja asiakkaita.

Myyminen ja markkinointi

Ahdistaako myyminen? Hyvä! Tässä moduulissa perehdymme myyntiin ja siihen liittyviin uskomuksiin. 

Tämän moduulin jälkeen huomaat, että myyminen on helppoa ja mutkatonta. 

Myyminen ei ole tyrkyttämistä, tuputtamista tai pakkomyyntiä, vaan asiakkaan ongelmien ratkaisua. 

Uskallat myydä yrityksesi tuotteita ja palveluita itsevarmasti sekä pyytää sen, mitä todella ansaitset. 

Saat käyttöösi toimivaksi testatut myyntikaavat erilaisiin myyntitilanteisiin. Muokkaat mieltäsi ja uskomuksiasi tehokkailla valmennusharjoituksilla. 

Tämän myötä tulet nauttimaan myymisestä ja oivallat, että kyse on oikeasti asiakkaan ongelman ratkaisusta eikä pakkomyynnistä tai tyrkyttämisestä. 

Tämän myötä tulet saamaan kunnon tuloksia, jotka näkyvät kassassa!

Eroon huijarisyndroomasta

Huijarisyndrooma vaivaa noin 50 %:a yrittäjistä. 

Tämä estää menestymästä ja tienaamasta. 

Tässä moduulissa kohtaat huijarisyndroomasi, työstät sitä tehokkaasti NLP:n avulla ja vapaudut siitä. 

Oikeanlainen ajatusmaailma ja asenne ovat avain menestykseen ja kannattavaan liiketoimintaan.

Yrittäjän hyvinvointi

Jotta voit menestyä yrittäjänä, sinun tulee panostaa itseesi ja hyvinvointiisi. 

Tässä osiossa suunnittelet itsellesi järkevät työviikot ja unelmien elämän. Teet aarrekartan ja visualisoit tarkasti, millaista on sinun unelmiesi elämä. 

Kun tiedät, millainen unelmaelämäsi on, pystyt rakentamaan yritystoimintasi sen ympärille, eikä toisinpäin. 

Eroon menestymisen pelosta

Työstät  pelkojasi ja vapaudut niistä. 

Suurin este menestymiselle on menestymisen tai onnistumisen pelko, joka voi kummuta syvältä alitajunnasta. 

Sillä myös voi tehokkaasti sabotoida oman menestymisensä. 

Vaikka kuinka haluaisit menestystä mutta et pohjimmiltasi koe olevasi menestyksen arvoinen, sabotoit jatkuvasti itseäsi. 

Työstät NLP:n avulla syvällä alitajunnassasi olevia ydinuskomuksia ja muokkaat niitä. 

Tämä osio tuo sinulle valtavan vapauden ja vapauttaa oman voimasi, kun murrat mielesi esteet.

Nämä saat kaupan päälle

Toiminimi vs. osakeyhtiö

Opit mitä eroa näillä kahdella yritysmuodolla on. Opit osakeyhtiön hyödyistä sekä veroeduista. Osakeyhtiöön liittyy paljon harhaluuloja ja vääriä uskomuksia, ja nämä kaikki harhaluulot käydään läpi tässä bonusmoduulissa. Opit, miten eri tavoin voit nostaa itsellesi osakeyhtiöstä erilaisia palkkioita, joista osa on verovapaita. Näin optimoit voittosi sekä pidät veroprosenttisi maltillisena. Järkevällä verosuunnittelulla säästät pitkän pennin ja maksimoit voittosi.

Tilitoimiston valinta

Opit valitsemaan oikean tilitoimiston ajamaan etujasi yrittäjänä. Saat tietoa myös muista käytännön asioista, kuten vakuutuksista sekä siitä, minkä verran YELiä oikeasti kannattaa maksaa ja miten turvata oma talous poikkeustilanteissa, kuten loukkaantumisessa, äitiysvapaalla, sairauslomalla, eläkkeellä, työttömyyden iskiessä jne. Näitä asioita sinulle ei opeteta millään kursseilla tai koulussa. Tämä on askel kannattavan liiketoiminnan rakentamiseen.

Yrittäjä, ole vaikuttava brändi -bonuskurssi

Rakenna henkilöbrändin kivijalka ja tienaa olemalla sinä! Saat kirkkaan kuvan brändistäsi, opit vetämään puoleesi unelma-asiakkaitasi, saat itsevarmuutta sisältö- ja somemarkkinointiin, sekä tunnistat ne asiat, joista haluat puhua somessa. Ymmärrät mikä brändisi on ja mitä se edustaa, sekä saat kristallinkirkkaan kuvan ydinosaamisestasi. Löydät rohkeutta tuottaa näköistäsi, autenttista viestintää. Tunnistat ne asiat, joista haluat puhua somessa. Opit olemaan itsevarmasti sinä itse, kun tuotat sisältöjä someen. Lisäksi saat Henkilöbrändin kivijalka -työkirjan. Valmentajana henkilöbrändäyksen asiantuntija Mel Schmidt.

Lisäksi saat:

 • Henkilökohtaisen tunnin Gameplan session valmentajan kanssa, jossa käydään läpi nykytilanne, haasteet, unelmat ja tehdään toimintasuunnitelma. 
 • Samanhenkisiä ihmisiä matkasi tueksi. Pääset mukaan suljettuun Facebook-ryhmään, jossa pääset verkostoitumaan.
 • 2 kertaa kuukaudessa pidettävät livet verkossa. Liveissä ratkotaan kurssilaisten haasteita. Kaikki livetallenteet jäävät katsottavaksi jälkikäteen.
 • Sinulla on materiaaleihin 1 vuoden käyttöoikeus.

Valmennuksen jälkeen:

Sinulla on tuotteistus kunnossa ja selkeä kuva siitä, mitä yrityksesi tekee, ketä palvelet ja minkä ongelman ratkaiset. Olet skaalannut oman osaamisesi verkkokurssiksi ja/tai e-kirjaksi, jota myyt itsevarmasti. Hinnoittelusi on kunnossa, ja myyt kursseja, e-kirjoja ja palveluja arvoisillasi hinnoilla itsevarmasti.

 

Sinulla on automaatio, joka tuo sinulle tuloja myös silloin, kun olet lomalla, vapaalla tai nukut. Sinulla on toimivat sisältösuunnitelmat someen, blogiin sekä uutiskirjelistalle, joiden avulla tuotat kiinnostavaa sisältöä itsevarmasti kohderyhmällesi.

 

Sinulla on selkeä mielikuva ja toimintasuunnitelma, miten luodaan menestyvä ja skaalautuva yritystoiminta, joka tuottaa sinulle silloinkin, kun nukut tai lomailet. Sinulla on menestyvän yrittäjän mindset, joka tukee sinua matkalla kohti unelmiasi. Sinulla on selkeä myynti- ja markkinointistrategia sekä toimivat myyntikaavat.

 

Olet päässyt eroon huijarisyndroomasta, menestymisen pelosta sekä rahablokeista. Olet päässyt eroon estävistä ja rajoittavista uskomuksista.

SUOSITUIN

997 € / kertamaksu

 • Saat 2 kuukautta ilmaiseksi
 • Verkkovalmennus sisältää 7 moduulia & bonukset
 • Käyttöoikeus materiaaleihin 12 kuukautta
 • Sisäänpääsy vain opiskelijoille tarkoitettuun Facebook-yhteisöön
 • Saat henkilökohtaisen Gameplanin valmentajan kanssa (60 min)
 • Lisäksi saat 2 x kuukaudessa verkossa pidettävät etäryhmätapaamiset sekä niiden tallenteet
ALOITA TÄSTÄ KERTAMAKSULLA

Helppo aloitus

97 € / kuukaudessa

 • Maksat kuukausittain 97 €
 • Verkkovalmennus sisältää 7 moduulia & bonukset
 • Käyttöoikeus materiaaleihin 12 kuukautta
 • Sisäänpääsy vain opiskelijoille tarkoitettuun Facebook-yhteisöön
 • Saat henkilökohtaisen Gameplanin valmentajan kanssa (60 min)
 • Lisäksi saat 2 x kuukaudessa verkossa pidettävät etäryhmätapaamiset sekä niiden tallenteet
ALOITA TÄSTÄ KK-MAKSULLA

Tarjoushinta, hinta nousee 2024. Maksutapana luottokortti (Stripe), Paypal tai lasku. Mikäli haluat maksaa laskulla, ota yhteyttä sohvi(at)oletihana.fi. Mikäli valitset kuukausimaksun, maksu veloitetaan luottokortiltasi kuukausittain 12 kuukauden ajan. Mikäli valitset kertamaksun, maksat valmennusmaksun yhdessä erässä ja saat 2 kk ilmaiseksi kaupan päälle.

Mitä tapahtuu, kun ilmoittaudut mukaan?

 1. Tarkista ensin kassalla, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein.
 2. Lähetän sinulle käyttäjätunnuksen sekä salasanan sähköpostiisi maksun jälkeen.
 3. Valmennusmateriaali avataan sinulle heti maksun jälkeen, ja voit aloittaa opiskelun saman tien.
 4. Pilko opiskelua pieniin osiin. Säännöllisyys on tärkeämpää kuin nopeus.
 5. Varaa Gameplan valmentajan kanssa pikimmiten.
 6. Liity mukaan vertaistuelliseen Facebook-yhteisöön.

Haluatko vielä tietää jotain?

Ota yhteyttä sähköpostilla, vastaan sinulle henkilökohtaisesti!

sohvi(at)oletihana.com