Miksi yrittäjän kannattaa tehdä verkkokurssi?

digibisnes verkkokurssi Mar 06, 2024
 

Tein lyhyen videon someen, miksi yrittäjän kannattaa tehdä verkkokurssi omasta osaamisesta.  

Verkkokurssin hyödyt:

1. skaalaa oma osaaminen ja vapauta aikaasi

2. tavoita laajempi yleisö

3. poista tuloiltasi rajat

Avaan seuraavaksi hieman jokaista kohtaa.

Kun skaalaat oman osaamisesi verkkokurssiksi vapautat omaa pitkässä juoksussa. Jos olet palvelualan yrittäjä ja myyt omaa aikaasi, et voi myydä sitä määräänsä enempää. Jos haluat kasvattaa tulojasi sinun tulee, joko nostaa hintojasi tai venyttää työpäiviä. Silti jossain kohtaa tulee raja vastaan. Plus bisnes pysähtyy, kun olet vapaalla tai lomailet.

Verkkokurssi taas on myynnissä verkossa 24/7 ja sitä voi myydä rajattomasti. 

Kun markkinoit kurssiasi ja rakennat siihen toimivan myyntiautomaation, joka hoitaa kurssin myymisen vapautat aikaasi ja voit vähentää tuntejesi myymistä. Saat enemmän aikaa perheelle tai voit palkata apukäsiä yritykseesi. 

Verkkokurssilla poistat itseltäsi tulokaton, koska kurssia voi myydä rajattomasti kellon ympäri. Omaa osaamista myymällä tulee tulokatto jossain kohtaa vastaan, verkkokurssissa ei tätä ongelmaa ole. Yleinen harhaluulo on, että verkkokurssi veisi asiakkaat ja joudut ns. "työttömäksi". Päinvastoin! Verkkokurssilla tavoitat laajemman yleisön ja myös ne joilla ei ole mahdollista tulla luoksesi. Ja älä pelkää, että verkkokurssi veisi live asiakkaat, aina löytyy niitä, jotka eivät verkkokursseista välitä ja haluavat tulla livenä paikalle. 

Verkkokurssi vahvistaa brändiäsi ja voi tuoda sinulle lisää näkyvyyttä sekä kasvattaa yritystäsi.

Katso video Youtube kanavaltani klikkaamalla tästä. 

Liity sisäpiiriin!

Sisäpiirissä saat bisnesvinkkejä ja ihania valmennusharjoituksia sähköpostiisi.

En spämmää sinua, eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Sisäpiirivinkkien tilaus on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.