Miten voit manifestoida unelmasi toteen?

May 26, 2021

Onko mahdollista saada kaikki, mitä haluaa? Mielestäni sinä voit saada kaiken, mitä haluat, kun vain pyydät. Ei, eihän se ole mahdollista saatat epäillä. Uskon puhtaasti vetovoiman lakiin eli siihen, että voit vetää haluamiasi asioita puoleesi magneetin lailla. Kerron tässä postauksessa muutamia esimerkkejä aiheesta, miten minä olen saanut haluamiani asioita. 

Olin jo jonkin aikaa unelmoinut uudesta kodista. Tein unelmakarta, voimaannutin sen ja laitoin olohuoneen seinälle näkyville. Mietin, että kevät olisi sopiva aika muuttaa. 3 viikkoa myöhemmin tippui postiluukusta ilmoitus tulevasta putkiremontista. Arvatkaas milloin se alkoi? No, keväällä! Eli Universumi piti huolen siitä, että muutamme keväällä. En yhtään tiennyt mihin muutamme remontin alta, mutta olin hyvin luottavaisin mielin. Aina asuntoasiat ovat järjestyneet ja asuntoja on tarjottu yllättävällä tavalla. Mietin, että keskustassa tai sen tuntumassa pitää pysyä, hyvä sisäilma ja toimivat tilaratkaisut. En sen enempää määritellyt uutta asuntoa. Muuttoajan kohta läheni, enkä vieläkään tiennyt mihin lähdemme. Joku lähipiiristä jo hermoili puolestamme, mutta pysyin rauhallisena ja luottavaisena. Yhtäkkiä eräs ihana asunto vapautui yllättäen. Se täytti kriteerit ja niin me sitten muutimme. 
 

Olimme minimen kanssa katselleet telkkarista minikodit ohjelmaa. Voitaskohan me asua minikodissa? Miten me mahduttaisi? Pohdimme. Olimme todella inspiroituneita tästä ohjelmasta. Noista ajatuksista ei mennyt kuin 2 kuukautta ja asuimme aivan ihanassa älyminikodissa! Tilaa oli 21 neliötä keskellä Helsinkiä. Kodista löytyi nukkumapaikat 8 ihmiselle, illallisen pystyi kattamaan 12 henkilölle, työpisteitä löytyi useampi, walk-in-closet ja kaikki muut mukavuudet. Tämä oli aivan mahtava kokemus! Pakkasimme kaiken ylimääräisen pois ja asuimme oikein mukavasti reilu 3 kuukautta minikodissa. Samoihin aikoihin ystäväni muutti kalustetusta asunnosta kalustamattomaan. Meidän huonekalut, astiat ym tavarat menivät hänelle käyttöön meidän minikoti asumisen ajaksi. Tämä oli varsinainen win-win tilanne!

Olin miettinyt jonkin aikaa, että heinäkuussa haluan vain matkalla ja olla pois Helsingissä. Millaista olisi viettää kuukausi matkalaukku elämää ilman osotetta? Pohdin myös. Universumi kuuli mietteeni ja niinhän me vietimme matkalaukkuelämää heinäkuun. Olimme asustelleet putkiremontti evakossa kaverini asunnossa ja hän ilmoitti yllättäen palaavansa Helsinkiin heinäkuussa. Pian tämän jälkeen heinäkuun matkat vahvistuivat ja siitä se sitten alkoi. Olin koko ajan luottavaisin mielin, että kyllä meille on uusi kaunis koti elokuussa. Kävin pari kertaa pyörähtämässä Helsingin keskustassa reissujen välillä ja se ei enää resonoinut yhtään. Oikeastaan olin jo pidempään aikaa voinut pahoin keskustassa, vaikka monta vuotta olin siitä nauttinut. Putkiremonttikin alkoi valmistua, mutta vanha koti kutsunut enää yhtään. Sitten tuli päätös: taloon luonnon läheisyyteen on päästävä. Tästä päätöksestä ei mennyt kuin 8 päivää ja meillä oli talon avaimet kädessä! Tilaus toimitettiin nopeammin, kuin olisimme osanneet uskoa. Kun saavuimme taloon tiesimme heti, että tämä se on. Myöhemmin katsoin syksyllä 2020 tekemääni koti aarrekarttaa ja totesin, että tässähän on kaikki nämä elementit! Syksyllä 2020, kun olin tehnyt kyseisen kartan tuntui sen toteutuminen lähitulevaisuudessa suorastaan utopistiselta. Meni alle vuosi ja sain juuri sen unelmakodin, josta olin haaveillut.

Minulla on tapana manifestoida rahaa yllättävistä lähteistä. Jätän usein sen auki, miten tai missä muodossa tämä tulee. Tarkoitan tällä siis sitä, että tämä raha voi olla vaikkapa tuotteita, ilmainen lounas, liput johonkin jne. Olin manifestoinut isommin rahaa yllättävistä lähteistä sain seuraavana päivänä puhelun, jossa kerrottiin, että pääsen opiskelemaan ja saan vieläpä vapaaoppilaspaikan! Koulutuksen arvo oli 5900€! Kyseessä oli Valmentamon Life coach oppinnot. Myöhemmin sain myös Jaana Hautalan Oivaltamaan Oy:n NLP opintoihin vapaaoppilaspaikan. Niin usein ihmiset ajattelevat, ettei ole rahaa unelmien toteuttamiseen. Sillon manifestointi tyssää jo tähän, eikä vetovoimanlaki voi toimia. Suosittelenkin mieluummin miettimään sitä mitä haluat ja jättämään auki sen, miten se tulee sinulle. Sain siis vapaaoppilas paikat valmentajaopintoihin manifestoimalla. Halusin näihin opintoihin kovasti, ne suorastaan huusivat minua, mutta tämä ikävä poikkeustilanne oli rokottanut töitäni niin paljon, että se näkyi kassassa eli ei ollut rahaa investoida. Lähetin hakemukset ja heitin Universumille, jos minun on tarkoitus astua tälle polulle saan valmentaja opintoihini vapaaoppilaspaikan. Ja näin kävi!

Usein, kun olen heittänyt kysymyksen, mistä yllättävistä lähteistä saan seuraavaksi rahaa on joku tarjonnut minulle lounaan tai kahvit ja smoothiet. Olen saanut myös vapaalippuja tapahtumiin tai kahvilipukkeita tai leffalippuja. Mielestäni ilmaisia lounaita todellakin on olemassa! Kerran puhelinoperaattori palautti minulle rahaa, koska olin vahingossa maksanut kahteen kertaan saman laskun. Kerran sain Ruohonjuuren kassalla yllättäen ilmaiseksi vegeproteiinit, koska niistä oli pvm juuri menossa, niitä ei voinut myydä, mutta ne sai antaa. Välillä verottaja yllätti iloisesti: olimme juuri tuskailleet tulevia laskuja yhtiökumppanin kanssa ja samalla tuli verotoimiston kirje. Tämänkin vielä, ehdimme ajatella, kunnes sieltä paljastuikin iloinen yllätys, alv-palautuksia nelinumeroinen summa! Rahaa siis todellakin tuli yllättävästä lähteestä!

Miten stylisti päätyi life coach ja NLP opintoihin? Olin vuoden pohtinut, että haluan syvempää merkitystä uralleni. Itsensäkehittämisen valmennusten ja elämäsi vuosi valmennuksen myötä NLP ja erilaiset valmentajaopinnot alkoivat kiinnostaa. Kun passion testin myötä Saa mitä haluat valmennuksessa keksin, että minusta tulee ihanuusvalmentaja asiat alkoivat tapahtua kuin itsestään. Välillä tuntui, että asioita tuotiin eteeni tarjottimella.

 

Aina, kun olen miettinyt, että tarvitsisin jotain uutta vaatekaappiin olen saanut kauniita vaatteita brändeiltä. Viimeksi, kun mietin, että kosmetiikkapurkit alkavat olla tyhjillään, niin PR-toimisto lähetti minulle valtavan kassillisen luonnonkosmetiikkaa. Usein haaveilen jostain ihanasta luksuksesta tai arjen hemmottelusta. Näiden myötä olen päässyt ilmaiseksi hotelliin, aamupaloille, tilaisuuksiin, joissa on runsas tarjoilu, kauneushoitolaan, kampaamoon, energiahoitoon jne. Syksyllä olin miettinyt, että voi kurjaa, kun ei mihinkään reissuun pääse tässä tilanteessa, että pääsispä edes hotelliin ja ihanalle hotelliaamupalalle. Arvatkaas, mitä pian kävi? Olin eräässä tilaisuudessa, jossa jaettiin lahjakassit osallistujille ja kuinkas ollakaan siellä oli lahjakortti hotelliin kahdelle hengelle!

 

Mietin, että olisipa siistiä päästä jonkin kivan brändin kuvauksiin malliksi. Sanoin tämän kotona ääneen. Seuraavana päivänä sain sähköpostia, jossa toiveeni toteutui, kun minua pyydettiin Njálla clothing kuvauksiin. Olin ihastellut tämän kyseisen brändin joogatrikoita ja pohtinut samalla, että pitäisi päivittää joogavaatteita. Ja kas kun viikkoa myöhemmin olin kuvaukisssa, josta lähdin ihanien joogatrikoiden kanssa!

Myöhemmin pääsiin poseeraamaan myös ihanan Anette Ahokas Design brändin kuvauksiin.

 

En ole siis missään vaiheessa sanonut toiveitani ääneen yrityksille, joista olen jotain saanut. Manisfestoin useimiten itsekseni ja kerron niistä muille vasta, kun asiat ovat toteutuneet. Toki minulla on myös tavoitteita, joista huudan isoon ääneen joka paikassa.

Välillä käytän manifestointia myös muihin ihmisiin. Instagramissa oli kilpailu, jossa voi voittaa Gubben palvelun. Kommentoin postaukseen, että antaisin tämän mummulleni, jos voittaisin. 2 viikkoa myöhemmin sain viestiä, että olen voittanut Gubben mummulleni 3 kuukaudeksi! Soitin riemuissani äitille ja mummulle. Mummuni on yksinäinen ja meillä on välimatkaa 200 km, joten en liian usein pääse kyläilemään. eli tämä voitto todella tuli tilauksesta tarpeeseen!

 

Jossain vaiheessa minulla oli mantra: tienaan, kun olen lomalla ja saan rahaa, kun en tee töitä. Sain rahaa joka kerta, kun olin lomalla tuon vuoden aikana. Rahat kilahtivat aina yllättäen tilille. Ne tulivat verkkokurssimyynnistä, kirjamyynnistä ja tekijänoikeuskorvauksista. Kerran myös blogiyhteistyöstä, jota yllättäen tarjottiin.

Olin miettinyt, että 10 miljoonaa olisi sopiva rahasumma ja haluan sen tämän syksyn aikana. Pian kädessäni oli tosiaan 10 miljoonaan! Valuutta oli Indonesian rupia. Miksi nämä eivät ole euroja? Mietin. Niin, enhän minä määritellyt, että mitä valuutta pitää olla, olin vain tilannut 10 miljoonaa. Heiluttelin seteileitä kotona ja naureskelin, että sain juuri sen mitä pyysin 10 miljoonaa. Olin haaveillut luksuselämästä, jossa minulla on kokoajan taskut täynnä rahaa ja nostan miljoonia pankkitililtäni. Näin kävikin pian, Balilla, jossa vietimme kuukauden. Siellä olin miljonääri ja elin haaveilemaani luksuselämää! Pari kertaa kävin reissun aikana pankkiautomaatilla ja nostin sieltä miljoonia. Olinhan se mahtava tunne ja fiilistelin sitä täysillä! Sain mitä halusin.

 

Syksyllä 2020 sain puhelun, josta olin unelmoinut viime vuodet. "siis tää on ollut mun Goal mapping kartassa 5 vuotta ja nyt sä soitat mulle!" hihkuin puhelimeen, kun sain puhelun, jossa kerrottiin, että olen vuoden 2021 Täysii seminaarissa puhujana. Vuonna 2015 olin ensimmäisen kerran Täysii seminaarissa ja siitä innostuneena aloin käydä säännöllisesti itsensäkehittämisvalmennuksissa. Joka kerta haaveilin siitä, että olisi siistiä päästä tonne lavalle ja vetää oma puheenvuoro. Unelmoin tästä usein ja visoin itseni näiden tapahtumien lavoille, fiilistelin millaiset vaatteet minulla on, mikä biisi soi, kun astun lavalle ja minkäväriset korkokengät minulla on jalassa. Näin silmissäni yleisön hurraavan ja taputtavan. 5 vuotta meni, että aika oli oikea ja sain tuon puhelun.

 

Olin joitakin vuosia sitten hakenut erästä asuntoa. Olin määritellyt hyvin tarkasti toiveeni. En tullutkaan valituksi ja olin raivoissani, miksi en saanut tuota asuntoa. Myöhemmin kävi ilmi, että koko kerrostalossa oli mittava sisäilmaongelma. Hyvä sisäilma oli ollut kriteerilistallani ykkösenä. Joten vaikka kaikki muut elementit täyttyivät asunnossa, niin tuo tärkein ei ja siksi en sitä saanut.

Olemme haaveilleet pitkään Amerikan matkasta, oikeastaan pohdimme voisimmeko muuttaa sinne joksikin aikaa. Olemme puhuneet tästä lähes päivittäin. Yllättäen päädyimme asumaan kotiin, jossa on seinän kokoinen Golden gate juliste ja kahvikupeissa lukee California livin the dream. Tämä on ihan mahtavaa manifestoitia päivittäin! Katsotaan milloin pääsemme matkaan.

Haaveilen säännöllisesti assarista. Aina, kun olen haaveillut asiasta päivittäin olen saanut opiskelijoilta yllättäviä yhteydenottoja ja näin olen päässyt kouluttamaan uusia innokkaita osaajia sekä saanut itselleni assareita.

On hyvä tietää, että välillä asiat tulevat salamannopeasti ja välillä taas pitää odottaa pidempään. Saat kaiken, kun olet valmis vastaanottamaan ja aika on oikea. Joskus sinun pitää kasvaa unelmiasi kohti. Kun manifestoin sanon loppuun tämä tai jotain vielä paljon parempaa kiitos ja tämä tapahtukoon kaikken korkeimmaksi parhaaksi. Jos en ole saanut jotain pyytämääni palaan noihin edellisiin ja pohdin, että jotain parempaa on tulossa tai se ei toteutunut, koska se ei olisi ollut kaikkein korkeimmaksi parhaaksi. Joskus pitää myös odottaa siihen, että aika on oikea.

 

Tässä muutamia esimerkkejä siitä, että voi saada mitä haluaa, kun vain pyytää. Pysähdy seuraavaksi miettimään, mitä sinä haluat juuri nyt. Mikä on toiveesi? Heitä toive universumille ja jää odottamaan. Asiat voivat edetä hyvin nopeasti ja yllättävästi. Voit kirjoittaa toiveesi paperille ja fiilistellä oikein kunnolla. Voit sanoa sen ääneen. Voit myös sanoa sen hiljaa mielessäsi ja visualisoida. Tapoja on monia. Jos haluat selvittää intohimojasi kannattaa tutustua The Passion testiin. Olen itse testannut kaikkia edeltä mainitsemiani tapoja ja kaikki ovat tuottaneet tulosta. Isompia toiveita varten olen tehnyt unelmakartan tai Goal mapping kartan ja /tai kirjoittanut toiveet paperille. Olen myös hyödyntänyt saa mitä haluat kolmiota.

 
Mikä on sun unelma?
 
Postauksen kuvat: Wilma Hetemaj/ Njálla Clothing, meikki & Daria Taivas, Neule Kaarna Living, kivet Iinan Kristallipuoti, kengät Vivo barefoot, Nellyjuuli / Anette Ahokas Design

Liity sisäpiiriin!

Sisäpiirissä saat bisnesvinkkejä ja ihania valmennusharjoituksia sähköpostiisi.

En spämmää sinua, eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Sisäpiirivinkkien tilaus on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.