Mitkä asiat ovat olleellisia yrittäjyydessä onnistumisessa?

huijarisyndrooma yrittäjyys May 18, 2024

Yrittäjyys ei ole kiinni tuurista tai oikeasta ajoituksesta, vaan siitä, että tekee oikeita asioita oikeassa järjestyksessä 🔥💃

Yksi virhe, minkä moni yrittäjä tekee on se, että ei tehdä töitä oman mielen kanssa.
Vaikka koulutusta ja osaamista olisi huijarisyndrooma ja erilaiset pelot vaivaavat. Jos tätä ei tiedosta ei voi tehdä asialle mitään. Hienoimmatkaan bisnesstrategiat eivät mene käytäntöön, jos oma mieli saboi jatkuvasti.

Mielenvalmennnuksen puute on monen yrittäjän kompastuskivi.

Huijarisyndrooma voi esiintyä myös niin, että jatkuvasti haalitaan lisää kursseja ja koulutuksia, vaikka edellisiäkään ei ole viety käytäntöön. Huijarisyndrooma esiintyy usein myös alihinnoitteluna.

Omaa mieltä ja uskomuksia voi muuttaa tehokkaasti esim. NLP:n avulla. Eli muokataan omia uskomuksia ja mieltä. Muistan, kun tutustuin aikoinaan NLP:n (neuro lingvistinen prosessointi) ja valmennusten maailmaan. Muokkasin uskomuksista ja muotoilin mieltä, niin että valjastin sen tukemaan menestymistä.

Eli seuraavaksi, jos aiot hankkia vielä jonkin kurssin / sertifikaatin, jotta voisit vihdoin aloittaa toimintasi, niin älä tee sitä, vaan hanki sillä rahalla itsellesi valmentaja, joka auttaa sinua työskentelmään oman mielesi kanssa ja vapautumaan rajoittavista peloista ja uskomuksista. Se investointi tulee maksamaan sinulle takaisin monin kertaisesti ja voit antaa sen tarvittavan potkun pyllylle. 

Muistan vieläkin hetken, kun yksi NLP harjoitus vapautti minut vuosia kestäneestä pelosta. Maailmaani mullistui 🔥🤩 Tästä syystä yhdistän valmennuksissani mielenvalmennuksen bisnesvalmennukseen. Uskon, että mentaalivalmennus on avain menestykseen 🔥

Mitä mieltä sä olet tästä ajatuksesta?

Liity sisäpiiriin!

Sisäpiirissä saat bisnesvinkkejä ja ihania valmennusharjoituksia sähköpostiisi.

En spämmää sinua, eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Sisäpiirivinkkien tilaus on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.