Olet arvokas ja äärettömän tärkeä!

May 26, 2021

"Rakas!

 

Olet, niin monta kertaa ottanut vastuun toisista. Kantanut muiden murheita ja taakkoja. Vähätellyt itseäsi. Siirtänyt itsesi sivuun. Uskonut sanoja jotka eivät ole sinua. Nähnyt itsesi monesti vääränlaisen peilin kautta.

 

Olet ajatellut liian monta kertaa olevasi vääränlainen. Liian monta kertaa olet ajatellut, että et riitä. Olet uskotellut itsellesi, kuinka vaikeata sinua on rakastaa ja vähitellen alkanut elää niin. Olet oppinut, että et ole rakkauden arvoinen.

 

Näin sinulle on muodostunut kuva itsestäsi, jota et uskalla katsoa tai tuntea. Olet itkenyt itsesi uneen liian monta kertaa. Olet liian monesti ollut itsellesi ankara ja syyttänyt armottomuudella omaa kaunista olemustasi. Olet hypännyt pimeyteen ja tullut takaisin.

 

Olet nähnyt varjot, mutta myös valon kauneuden, mutta silti pelännyt kohdata tuota valoa itsessäsi.

 

Nähnyt valoa muissa, mutta et itsessäsi. Olet uskotellut itsellesi, että herkkyydelläsi vain pahennat asioita. Olet painanut itsesi alas liian, liian monta kertaa. Olet ajatellut, ettet ole onnen arvoinen ja sen myötä olet ollut onneton. Niin monta kertaa olet särkynyt ja kasannut itsesi uudelleen. Niin monta kertaa olet kerännyt rohkeutesi ja jatkanut matkaa. Niin monta kertaa olet valinnut asioita elämääsi muita miellyttäen. Niin monta kertaa olet yrittänyt luottaa ja silti romahtanut monen iskun kautta takaisin maahan. Monen kyyneleen kautta olet silti rakas saanut jostakin voimaa jatkaa. Voimaa kohdata pelot ja haavat. Voimaa kulkea eteenpäin. Voimaa uskoa ja luottaa, että elämän kauneus koskettaisi sinua syvälle sydämeen. Voimaa kasata itsensä yhä uudelleen ja uudelleen. Voimaa päästää irti ja antaa anteeksi. Olet tuon voiman kautta saanut toivoa, ensin pieniä pilkahduksia, sitten suurempia ja yhä suurempia.

 

Tuon toivon kautta olet sytyttänyt itsessäsi rakkauden valon palamaan. Olet oppinut luottamaan. Olet oppinut levittämään siipesi ja uskonut niiden kantavan sittenkin läpi suuren valon ja rakkauden. Olet oppinut, että älä vielä luovuta. Olet oppinut, että jokainen on ollut osa sinun oppimatkaasi.

 

Olet oppinut, mitä pyyteettömyys tarkoittaa. Olet oppinut, mitä ilo merkitsee, sillä se on ollut sinussa aina ja tulee olemaan. Se on sinua ja sinun viisauttasi. Se on valoa joka valaisee pimeässä.

 

Olet oppinut rakastamaan itseäsi, niin paljon, että uskallat laittaa rajat, kun niitä tarvitaan. Olet oppinut antautumaan ja vapautumaan. Olet jättänyt kauniit jäähyväiset niille painaville ja raskaille taakoille, joita mukanasi pitkään kannoit. Nyt on tullut aika kiittää itseäsi siitä työstä, mitä olet tehnyt. Vapautua ja Uskaltaa elää. Mennä rohkeasti kohti uusia seikkailuja. Kohdata haavojaan edelleen, mutta eritavoin, sillä olet avannut sydämesi tuntemaan ja vastaanottamaan rakkautta. Olet tietoisempi ja näet nyt kaikki rakkaudensävyt, niin eri tavoin, kuin ennen. Olet arvokas ja äärettömän tärkeä!"

 

~Paula <3

 Tämän vieraskynän kirjoittaja on Paula Valonsielu
 
 

Liity sisäpiiriin!

Sisäpiirissä saat bisnesvinkkejä ja ihania valmennusharjoituksia sähköpostiisi.

En spämmää sinua, eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille. Sisäpiirivinkkien tilaus on maksutonta, eikä sido sinua mihinkään. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.