Ihastu itseesi, näin saat paremman itsetunnon minikurssi

Kipuiletko heikon itsetunnon kanssa? Etkö luota itseesi? Tuntuuko sinusta, että kaikki muut ovat sinua parempia? Tuntuuko sinusta, että et voi tehdä haluamiasi asioita tai toteuttaa unelmiasi heikon itsetunnon vuoksi? 

Haluatko saada paremman itsetunnon? Haluatko löytää vahvuutesi ja vahvistaa niitä? 

Tule mukaan minikurssille!

Tällä minikurssilla:

- kartoitat nykytilanteesi millainen itsetuntosi on nyt

- luot tavoitteen, millaisen itsetunnon haluat

- luot toimintasuunnitelman tavoitteesi toteutumiseksi

- harjoitusten myötä itsetuntosi nousee

- löydät vahvuutesi ja vahvistat niitä

 

Tämä minikurssi on ensimmäinen askel kohti parempaa itsetuntoa. Tämä on matka itsensä kanssa ja etenee omassa tahdissasi. Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleesi kohti omaa ihanuutta ja parempaa itseuntoa?

 

Saat tämän minikurssin nyt etuhintaan 14.90€. 

Minikurssi etenee tahdissasi ja voit katsella videoita niin monta kertaa kuin haluat. Voit katsoa videoita puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. 

 

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Sohvi Nyman

Olen ihanuusvalmentaja, kirjailija ja stylisti Sohvi Nyman.  Olen pukenut työkseni ihmisiä 15-vuotta ja huomannut, kuinka monet kipuilevat itsetunnnon sekä kehonkuvan kanssa. Itseluottamuksen puute estää olemasta oma itsensä ja rajoittaa elämää. 

Kuunnellessani asiakkaideni tarinoita ja käydessäni läpi omaa kasvuani halusin sukeltaa pintaa syvemmälle. Niin syntyi ihanuusvalmennus.

Mielestäni jokainen on ihana sellaisena kuin on ja haluan auttaa sinua löytämään oman ihanuutesi!

Sohvi on tuttu stylistinä lukuisista naistenlehtien muuttumisleikeistä, TV-tuotannoista sekä iltapäivälehtien tyyliasiantuntijana. Hän on kirjoittanut Olet ihana! tyylikirjan (loppuunmyyty) sekä Olet ihana uskalla rakastaa itseäsi (Basam Books). Sohvi on tunnettu lukuisista esiintymisistään eri medioissa.

Mediassa

 

Tilaa maksuttomat ihanuusvinkit!

Ihanuusvinkit antavat sinulle vinkkejä oman ihanuuden löytämiseen ja mielekkäämpään arkeen.