Kauppa

Tuotteet 

Olet ihana uskalla rakastaa itseäsi

Olet ihana - Uskalla rakastaa itseäsi on kirja oman ihanuuden löytämiseen. Sen mukaan ihana nainen on sinussa jo nyt. Monet naiset eivät tunne itseään ihaniksi tai arvokkaiksi. He ajattelevat, etteivät ansaitse hyviä asioita elämäänsä kuten rakkautta ja menestystä sekä toimivia ihmissuhteita.

Harjoitusten avulla voi antaa itselleen anteeksi, päästää irti, tuntea itsensä ihanammaksi päivä päivältä ja olla armollisempi myös itseä kohtaan. Terve itsekkyys on hyvästä. Se tekee hyvää. Kenenkään ei tarvitse mahtua muottiin, sillä jokainen on ihana – sellaisenaan.

Sohvi kertoo oman kasvutarinansa siitä, miten koulukiusatusta ja arasta tytöstä kasvoi vahva nainen. Siitä, miten hän selätti toistuvan masennuksen. Kirja antaa lukijalle työkaluja siihen, miten lisätä tyytyväisyyttä ja onnellisuutta omaan elämään. Itsetunto nousee kohisten.

Osta tästä

Olet ihana korosta parhaita puoliasi

Oletko kyllästynyt vaatekriiseihin, sovituskoppiraivareihin ja hutiostoksiin? Tuntuuko sinusta, että olet väärän kokoinen tai vartalosi on hassun mallinen? Ahdistaako sovituskopissa, kun vaatteet eivät istu tai mahdu?

Ei ole olemassa väärän mallisia tai väärän kokoisia vartaloita – on vain huonosti suunniteltuja vaatteita ja vääriä kauppoja shoppailla! Meidän ei tarvitse mahtua vaatteisiin vaan vaatteiden meille.

Kirjan avulla löydät tyylisi ja sinulle sopivat värit. Opit myös tunnistamaan vartalotyyppisi ja löytämään parhaat puolesi, joita opit korostamaan kauniilla vaatteilla. Huomaat, että olet juuri oikean kokoinen ja ikäinen. Saat vinkkejä eettiseen muotiin, vaatehuoltoon ja materiaaleihin. Opit luomaan toimivan vaatekaapin, joka palvelee sinua. – Jokaisella on oikeus kauniisiin vaatteisiin ja upeaan ulkonäköön.

Lisäksi saat ihania itsetuntoharjoituksia, joilla lisäät rakkautta itseäsi kohtaan ja kohotat itsetuntoasi. Muista, että olet ihana juuri tuollaisena!

Osta tästä

Liian nätti masentuneeksi

Mitä jos masennus onkin tunnevälttelyn tila, josta voi parantua kohtaamalla itsensä ja tunteensa? Muuttamalla niitä uskomuksia ja elintapoja, jotka ovat vaikuttaneet masennuksen syntyyn?

Tutkimusten mukaan suomalaisia pidetään maailman onnellisimpana kansana. Silti noin puoli miljoonaa heistä syö mielialalääkkeitä – moni aivan turhaan. On olennaista selvittää, miksi ylipäätään on masentunut: masennukseen on aina olemassa yksi tai useampi juurisyy, jotka pitää ensisijaisesti selvittää ja ratkaista.

Tämä kirja on sinulle, joka olet sairastunut masennukseen, kamppailet toistuvan masennuksen kanssa tai olet toipumassa masennuksesta. Tavoittena on saada sinut voimaantumaan, paranemaan, pääsemään eroon masennuksesta, tulla diagnoosin uhrista selviytyjäksi sekä ottamaan vastuu omasta elämästä – sanoa elämälle ”kyllä”.

Lue rohkaisevia paranemistarinoita sekä asiantuntijoiden näkemyksiä elämäntapojen, uskomusten ja ravinnon vaikutuksesta mielenterveyteen. Kirja tarjoaa myös näkökulmaa luonnolliseen lääkkeettömään paranemiseen.
Kirja sisältää myös harjoituksia, joiden avulla oivallat masennuksesi syitä. Sukellat ydintunteisiisi ja saat keinoja oman mielenterveyden kunnossa pitämiseen ja masennuksen ennaltaehkäisemiseen.

Osta tästä

Ihastu itseesi, parempi itsetunto minikurssi

Kipuiletko heikon itsetunnon kanssa? Etkö luota itseesi? Tuntuuko sinusta, että kaikki muut ovat sinua parempia? Tuntuuko sinusta, että et voi tehdä haluamiasi asioita tai toteuttaa unelmiasi heikon itsetunnon vuoksi? 

Haluatko saada paremman itsetunnon? Haluatko löytää vahvuutesi ja vahvistaa niitä? 

 

Tällä minikurssilla:

- kartoitat nykytilanteesi millainen itsetuntosi on nyt

- luot tavoitteen, millaisen itsetunnon haluat

- luot toimintasuunnitelman tavoitteesi toteutumiseksi

- harjoitusten myötä itsetuntosi nousee

- löydät vahvuutesi ja vahvistat niitä

 

Tämä minikurssi on ensimmäinen askel kohti parempaa itsetuntoa. Tämä on matka itsensä kanssa ja etenee omassa tahdissasi. Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleesi kohti omaa ihanuutta ja parempaa itseuntoa?

 

Minikurssi etenee tahdissasi ja voit katsella videoita niin monta kertaa kuin haluat. Voit katsoa videoita puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. 

14.90€.

Osta tästä