Oletko yrittäjä? Ihanaa!

Haluatko kehittää yritystoimintaasi tai skaalata osaamisesi?

Yrittäjänä yksin puurtaminen on monella yrittäjälle tuttua vuodesta toiseen. Yhteiskunta on luonut meille uskomuksen, että yksin pitää pärjätä ja avun pyytäminen on heikkoutta. Jos haluat kehittyä yrittäjänä ja kasvattaa liiketoimintaasi tarvitset siihen muitakin ihmisiä auttamaan. 

Menestyvä yrittäjä valmennus kehittää mieltä sekä liiketoimintaosaamista. Opit metodin, miten luot skaalautuvaa bisnestä ja valjastat oman mielesi tukemaan menestystäsi. 

Tämä valmennus sopii sinulle, joka haluat: 

- kehittää liiketoimintaasi

- tuotteistaa itsesi ja osaamisesi selkeäksi kokonaisuudeksi

- kiihdyttää kassavirtaa

- skaalata oman osaamisesi verkkokurssiksi, appiksi tai E-kirjaksi

- päästä eroon huijarisyndroomasta ja menestyksen pelosta sekä rahablokeista

- brändätä itsesi ja tulla näkyväksi verkossa

- löytää unelma-asiakkaat, jotka maksavat ilolla palveluistasi / tuotteistasi sen mitä pyydät

- valjastaa mielesi tukemaan menestystäsi

- päästä eroon myymisen pelosta ja oppia tehokkaat ja toimivat myyntikaavat eri tilanteisiin

Valmennuksen kesto on 3 kuukautta. Tarjoan sinulle maksuttoman 45 minuutin kartoituspuhelun. Käymme läpi nykyisen tilanteen, haasteet ja mahdollisuudet. Puhelu ei sido tai velvoita sinua mihinkään.

Buukkaa maksuton kartoituspuhelu tästä
 

Lataa tästä maksuton E-kirja

Verkkokurssi yrittäjän 7 + 1 yleisintä virhettä plus vinkit parempaan tekemiseen ja menestyksekkäämpään verkkokurssibisnekseen.

Haluatko tehdä unelmistasi totta?

Jotta voit kasvaa yrittäjänä sekä kehittää liiketoimintaasi on sinun tehtävä työtä myös mielesi kanssa. Hienoimmatkin bisnesstrategiat jäävät toteuttamatta, jos oma mieli jumittaa tai sabotoi menestymistä. Huijarisyndrooma sekä menestyksen pelko vaivaavat useita yrittäjiä. Meihin on luotu uskomus, että raha pitää kovalla työllä ansaita, jos kehutaan niin ylpistyy ja rikkaat ovat itsekkäitä pahiksia. 

Jos alitajuiset uskomukset ovat niin sanotusti pielessä sabotoit itse omaa menestystäsi. Itseluottamuksen puute voi myös olla esteenä menestykselle. Olipa haasteesi, mikä vain se voidaan ratkaista. 

Valmennuksessani yhdistyvät mentaalivalmennus sekä bisnesvalmennus. NLP sekä ratkaisukeskeinen valmennus ovat tehokkaita keinoja muokata  uskomuksia ja päästä eroon peloista.

Jos haluat yrittäjästä liiketoiminnan omistajaksi on sinun skaalattava osaamisesi. Jos haluat luoda kehittyvää yritystoimintaa kestävällä pohjalla on yritykseen luotava useampi tulonlähde. Liiketoimintaa kannattaa aina ajatella pitkällä tähtäimellä. Autan rakentamaan skaalautuvaa yritystoimintaa, joka mahdollistaa yrittäjälle aika -ja paikkariippumattoman työn. Yritystoiminta pitää rakentaa oman unelma elämän ympärille, eikä toisinpäin.

Kyllä haluan tehdä unelmistani totta!

Asiakkaspalauteita

 

Hillevi Joutjärvi, Yrittäjä

Aloittaessani Sohvin valmennuksen, minulla oli unelma, jota en uskaltanut lähteä toteuttamaan. Valmennuksen aikana rohkeus löytyi nopeasti! Sohvilla on upea tapa olla läsnä ja luoda turvallinen, avoin ilmapiiri. Sohvin ohjaamat harjoitteet olivat upeita; niiden aikana kävin läpi moni tunteita, eikä koskaan tullut tunnetta siitä, että omia tunteitaan pitäisi hävetä. Itkin ja nauroin välillä vuorotellen. Joka kerta yllätyin, millaisia oivalluksia niiden aikana koin.
 
Jokaisen valmennuskerran jälkeen olo oli positiivinen, inspiroitunut ja samalla myös levollinen huolimatta siitä, mitkä fiilikset olivat olleet ennen valmennuskerran alkua. 
 
Aloittaessani valmennuksen, oma unelmieni polku näytti pimeältä ja pelottavalta, mutta nyt se on valoista ja turvallinen, jota pitkin tekee mieli suorastaan juosta! 
 
Kiitos Sohvi! Olet tsemppaava, rohkaiseva ja niin super ihana valmentaja! 

Minna Jokiranta, Yrittäjä

Olin Sohvin yksilövalmennuksessa syksyllä 2022 yhteensä kuusi kertaa. Aivan mahtava kokemus ja koin, että sain siitä paljon: ensinnäkin uskallusta ja itsevarmuutta, monia monia oivalluksia ja vinkkejä sekä ennen kaikkea rauhaa. Rauha ja tietoisuus siitä, että minä osaan, minä pystyn ja minä uskallan. Valmennus toi tietoisuutta omista vahvuuksista ja erilaisia harjoituksia niin rauhoittumiseen, läsnäoloon kuin unelmointiin. Näitä harjoitteita on tullut tehtyä valmennuksen jälkeen joka päivä. Yksi tärkeä asia oli myös omien tunnelukkojen avaaminen ja irtipäästäminen vanhoista uskomuksista ja ajattelumalleista. Sohvi tuo omalla olemuksellaan energiaa, iloa ja ennen kaikkea läsnäoloa ja luo turvallisen ilmapiirin missä uskaltaa avautua.  
 
Voin lämpimästi suositella Sohvin valmennusta kaikille, jotka pohtivat esim. työhön tai muuten omaan elämäänsä liittyen oman polun etsimistä ja löytämistä. 
 

Mikaela, Yrittäjä vaatekauppias

Minulla oli ilo päästä Sohvin 4 kerran valmennukseen keväällä 2021. Odotan jokaista tapaamista innolla! Nämä tapaamisest tulivat niin täydelliseen ajankohtaan: epävarmat ajat, päässä risteilevät kysymykset: miten kehittäisin itseäni ja konseptiani, mitä teen tulevaisuudessa? Sohvi auttoi jäsentämään sen mitä oikeasti haluaisin tehdä, miten elää ja tehdä töitä, millä aikajanalla ja millä askelilla pääsisin näitä tavoitteita kohden. Passion testi oli ihan mielettömän toimiva työkalu, irtipäästäminen ja kaikki mielikuvaharjoitukset sopivat minulle erittäin hyvin. Oli ihanaa aloittaa tapaamiset rentouttavalla hengitysharjoituksella ja antautua toisen "vietäväksi". Oli ihana heittäytyä siihen iloon ja tunteeseen, jota oikeasti olin, halusin olla. Suosittelen valmennusta, sparraamista ja tavoitteiden kirkastamista ihan kaikille!  Erityisesti silloin, kun isot muutokset ovat edessä, olet kadottanut ilon tai intohimosi. Kiitos kiitos kiitos ihana Sohvi!

 

Pauliina Mäkelä, Yrittäjä, viestintäkouluttaja Kinda Oy 

Ajankohta osui juuri oikeaan hetkeen, kun kaipasin selkeyttä arkeeni ja tavoitteideni kirkastamista. Sohvin läsnäoleva ja kuunteleva ohjaus avasi uusia näkökulmia minussa ja sai minut näkemään omia uskomuksiani uudessa valossa. Sohvin ohjaamat hengitys-, keho- ja mielikuvaharjoitukset sekä annetut itsemyötätunnon harjoitukset toimivat. Otin Sohvin antaman havaijilaisen Hoʻoponopono-harjoituksen säännöllisesti käyttööni. Sanon itselleni: Olen pahoillani, anna anteeksi, rakastan sinua, kiitos! Tämä harjoitus on vahvistanut minua, antanut rohkeutta kohdata totuuden, tuonut elämääni tasapainoa ja lisännyt kykyäni ottaa henkisen vastuun asioista. Sain Sohvilta energiaa, tyyneyttä ja uusia oivalluksia, kuinka edetä omalla polullani eteenpäin. Lämmin kiitos Sohvi yhteisestä coaching-matkastamme! Suosittelen Sohvia jokaiselle, joka pohtii oman elämän/arjen/työn ääressä tulevia valintoja ja on valmis ottamaan muutosmatkalle apua vastaan!

Laura Johanna, Yrittäjä

Sain paljon apua ja uudenlaista näkemystä erilaisiin haasteisiin Sohvin valmennuksissa. Tarvitsin myös
uudenlaista itsevarmuutta ja potkua uuteen elämän vaiheeseeni, ja tätä myös sain.
Sohvin tyyli valmentaa on hyvin ymmärtäväinen, lämmin ja läsnäoleva. Hänelle on helppoa ja turvallista
avautua. Harjoitukset joita teimme, auttoivat minua tiedostamaan ja muuttamaan omia uskomuksia ja
ajattelumalleja, joista oli aika päästää irti.
Jokaisen tapaamisen jälkeen tunsin selkeyttä ja uudenlaista motivaatiota. Sain Sohvilta myös paljon
käytännön vinkkejä, liittyen uuteen elämääni yrittäjänä.
Suuri kiitos ja suositteluni Sohvin asiantuntevaan ja kannustavaan valmennukseen!

Ani Saarelainen

Olin ensimmäistä kertaa valmennettavana. Jokaisella valmennus kerralla aihe syntyi sen hetkisestä tarpeesta ja toiveestani. Sohvin oivaltavilla kysymyksillä sain uusia näkökulmia ajatuksiini ja kirkkautta katsoa todellisuuteen. Vahvoilla mielikuvaharjoituksilla sain selkeyttä tunnistaa tunteitani ja ymmärtää mielen voiman kurkottaessa kohti uutta. Löysin ratkaisuja, jotka veivät minua kohti tietä jota olin etsinyt. Sohvin johdatuksella löysin ilon kauan kaipaamaani muutokseen ja rohkeutta toteuttaa sen elämässäni. 
 

Janne Heikkilä, Yrittäjä, esiintyjä, hiusstylisti

Sohvin valmennuksessa löysin tunteita, joita en ollut tiedostanut itsessäni olevan. Sen jälkeen olo on ollut kevyempi ja huolettomampi. Pystyin päästämään irti vanhoista uskomuksista, jotka eivät palvelleet minua. Sain paljon itsevarmuutta ja uskoa omaan itseeni. Sohvin valmennus innostaa ja kannustaa, jo pelkästään samassa huoneessa oleminen saa minut hyvälle tuulelle ja innostumaan. Jokaisen valmennuksen jälkeen oli aina miellyttävä olo ja olin tyytyväinen itseeni. Aamut oli ihana aloittaa Sohvin kanssa kehittämällä itseään.

Asiakkaiden kokemuksia valmennuksesta

"Osallistuin Sohvin valmennukseen ilman se suurempia odotuksia, sillä halusin heittäytyä yhteiselle matkalle täysillä ja ilman ennakko-odotuksia. Matka Sohvin kanssa oli kuin yhdistelmä valmennusta, terapiaa, meditaatiota, ystävän kanssa juttelua ja mentorointia. Sain valmennuksesta paljon ajattelemisen aihetta jokaiselle elämän osa-alueelle ja varmasti moni toive ja tavoite tulevaan liittyen kirkastui ja konkretisoitui valmennuksen avulla. Sohvi on ihana, lempeä, empaattinen ja kuunteleva valmentaja, joka on jokaisessa hetkessä läsnä täysillä. Menin tapaamiseen monesti mieli hiukan maassa, mutta lähdin sieltä aina täynnä intoa ja uskoa tulevaan! Voin lämmöllä suositella Sohvin valmennusta kenelle vaan!" - Anniina

"Valmennuksista jäi aina tosi hyvä olo ja sai apua ajankohtaiseen asiaan. Koin valmennuksen hyödylliseksi, sillä aina askarruttavat asiat selkeytyivät valmennuksen aikana. Sohvilla on ihana ja kannustava tyyli valmentaa. Hän on hyvin hetkessä läsnä, antaa hyviä vinkkejä ja löytää sopivat harjoitukset valmennukseen."

"Kokemus oli mukava. Sohvilla oli toimiva tila käytössä ja hän oli hyvin iloinen persoona. Tykkäsin, että aloitettiin valmennukset aina pienellä meditaatiolla. Tykkäsin Sohvin kannustavasta tavasta keskustella. Hän oli myös erittäin tsemppaava, mikä tuntui hyvältä.  Koin, että pystyimme molemmat olemaan henkilökohtaisia, mikä oli kiva. Luottavin mielin pystyin puhumaan hänelle. Valmennuksessa oli hyvää kannustaminen ja uskon luominen itseeni."

"Sohvi on ihana intuitiinen valmentaja! Valmennus osui niin sopivaan saumaan isojen muutosten edessä. Valmentaminen sopii Sohville hyvin! Hyvin valitut harjoitukset ja oikea ajoitus oli hyvää valmennuksessa." 

"Valmennus oli intensiivistä, vuorovaikutteista ja aika tuntui menevän hujauksessa. Paljon asioita saimme 4:ssä valmennuskerrassa käsiteltyä. Pidin kovasti, se oli minun omaa aikaani. Ihana, lämmin ja myötäelävä coach. Hänellä oli joka kerralle jakaa innostavia ideoita, rentoutusharjoituksia ja voimaannuttavia tehtäviä. Lisäksi Sohvilla on erittäin miellyttävä, rauhallinen ja selkeä tapa kommunikoida, mikä tekee vuorovaikutuksesta helppoa. Kristallinkirkkaasti homma hanskassa ja omalla tontillaan valmentajana. Kokonaisuus oli hyvin mietitty ja Sohvin asiantuntijuus pääsi oikeuksiinsa. Tuli todella olo, että minulla on merkitystä ja minua kuunnellaan."

"Sohvi on todella inspiroiva henkilö, joka tietää mitä tarvitaan muutoksen aikaansaamiseksi ja saa myös matkan kohti muutosta tuntumaan energisoivalta seikkailulta." -Sini 39v.

Liity sisäpiiriin!

Sisäpiirissä saat bisnesvinkkejä ja ihania valmennusharjoituksia sähköpostiisi.