Oletko yrittäjä? Ihanaa!

Lue eteenpäin, tämä on juuri sinua varten!

Oletko kyllästynyt puurtamaan yksin yrittäjänä? Tuntuuko sinusta, että teet hulluna töitä, mutta tulosi eivät silti kasva suhteessa työntekoon, eikä bisnes lähde lentoon? Oletko jumissa yrityssideasi kanssa, etkä oikein tiedä mitä tehdä tai mihin ottaa seuraava askel? 

Onko unelmissasi:

- yritystoiminnan laajentaminen / kasvaminen

- tulojen nostaminen

- oman osaamisen tuotteistaminen / skaalaaminen

- enemmän vapaata ja lomaa

- yritysidean kirkastaminen

- oman mielen kanssa työskentely

- tuottava ja toimiva sosiaalinen media

- henkilöbrändäys

- näkyväksi tuleminen verkossa

Haluatko luoda itsellesi kannattavan kasvuyrityksen, jonka kassavirtaa nousee tasaisesti. Kaipaatko valmentajaa / mentoria, joka auttaa sinua ja yritystäsi kukoistamaan kunnolla?

Ihana yrittäjä nyt sinulla on mahdollisuus tehdä unelmistasi totta! Voit viedä bisneksesi uudelle tasolle, tuotteistaa ja skaalata osaamisesi, nostaa tulojasi, saada medianäkyvyyttä, kehittää itseäsi, hankkia tiimin, vähentää työtunteja sekä pitää reilusti lomaa!

Ota yhteyttä tästä!
 
Kyllä, haluan laittaa bisnekseni lentoon!

Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Anna, kun kerron hieman lisää...

 

Jos haluat yrittäjästä liiketoiminnan omistajaksi sinun pitää skaalata osaamisesi. Ensimmäinen askel on usein oman ajatusmaailman kanssa työskenteleminen. Miten murtaa oman mielen esteet ja jumit. Miten ajatella isommin ja laajemmin sekä oman kuplan ulkopuolelta. Miten saada lisää rohkeutta ja luottamusta sekä uskaltaa ottaa vastaan. Miten tehdä täysillä sitä omaa juttua.

Yksinpuurtaminen vuodesta toiseen ei vie kuin loppuunpalamiseen. Suomessa on iskostettu, että raha pitää kovalla työllä ansaita ja yksin pitää kaikki osata. Näihin uskomuksiin on aika tehdä muutos ja heittää ne romukoppaan! Yhdessä tekeminen on paljon miellyttävämpää ja sillä saa parempia tuloksia aikaa eli siis enemmän kassavirtaa.

Jos haluat olla oman alasi asiantuntija tarvitset myös näkyvyyttää sinulle sopivissa kanavissa. Kaikkialla ei tarvitse olla, vain siellä, missä on kohderyhmäsi. Ei kannata kuunnella ihmisiä, jotka eivät ymmärrä liiketoiminnastasi mitään.

Sulje nyt hetkeksi silmäsi ja mieti sitä, mikä sai sinut ryhtymään yrittäjäksi. Millaista on unelmiesi elämä? Paljonko on liikevaihtosi? Entä tulos? Paljonko maksat itsellesi palkkaa? Minkä verran teet töitä ja lomailet? Millainen tiimi sinulla on apunasi? Jne. Elävöitä unelmasi mahdollisimman kirkkaaksi, näe, tunne, kuule, maista, haista jne. Venytä unelma niin isoksi, kun voit. Nauti hetki ja sitten avaa silmäsi. 

Se kaikki on mahdollista! 

 

Kyllä haluan tehdä unelmistani totta!

Tehdään unelmistasi totta

Unelmasi voidaan toteuttaa helposti ja nautinnollisesti, ilman puskemista ja raatamista. Mielestäni mikään ei ole mahdotonta tai mikään unelma ei ole liian suuri toteutettavaksi. 

Tämän valmennuksen aikana tulet murtamaan mielesi esteet, vapauttamaan koko potentiaalisi täyteen käyttöösi, opit kaupallistamaan ideasi, innovoimaan uutta, tuotteistamaan sekä skalaamaan osaamisesi. Asiat voivat tapahtua hyvinkin nopeasti, jos vain sinä olet valmis ottamaan sen seuraavan askeleen bisneksesi kanssa.

Kartoitetaan yhdessä tilanteesi ja luodaan tavoitteet. 

Tarjoan sinulle maksuttoman 45 minuutin valmennuspuhelun, jossa käydään läpi bisneksesi nykyinen tilanne, unelmasi ja tavoitteesi. Puhelu ei sido sinua mihinkään.

Voit buukata puhelun lähettämällä minulle sähköpostia sohvi @oletihana.com tai whatsup viestiä 044-9720711. 

 

Business Finlandin Innovaatiosetelin yrityksesi kehittämiseen

Innovaatioseteli on arvoltaan 5000€ (alv 0%). Tämä on 100% tuki, jota ei tarvitse maksaa takaisin ja sen voi saada vain kerran. Innovaatiosetelin voit  hyödyntää uuden idean innovointiin ja kaupallistamiseen. Tällä tuella voit hankkia itsellesi mentorin / asiantuntijan. auttamaan viemään ideasi käytäntöön. Voimme yhdessä innovoida sinulle uuden tuotteen / palvelun, jolla on kansainvälistä kasvupotentiaalia.

 

Innovaatiosetelin saat, jos täytät nämä ehdot:

- yhtiömuotosi on osakeyhtiö ja se on vähintään 3 kk vanha

- olet ennakkoperintärekisterissä

- sinulla ei ole verovelkaa

- yrityksesi on luottoluokitus on A

- yritykselläsi on kansainvälistä kasvupotentiaali ja skaalautumismahdollisuus

Pohditko täyttääkö yrityksesi kriiteerit julkiselle rahoitukselle? Soita minulle 044-972 0711 tai laita sähköpostia sohvi @oletihana.com niin jutellaan lisää. Autan myös hakemusten tekemisessä.

Asiakkaiden kokemuksia valmennuksesta:

"Valmennuksista jäi aina tosi hyvä olo ja sai apua ajankohtaiseen asiaan. Koin valmennuksen hyödylliseksi, sillä aina askarruttavat asiat selkeytyivät valmennuksen aikana. Sohvilla on ihana ja kannustava tyyli valmentaa. Hän on hyvin hetkessä läsnä, antaa hyviä vinkkejä ja löytää sopivat harjoitukset valmennukseen."

"Kokemus oli mukava. Sohvilla oli toimiva tila käytössä ja hän oli hyvin iloinen persoona. Tykkäsin, että aloitettiin valmennukset aina pienellä meditaatiolla. Tykkäsin Sohvin kannustavasta tavasta keskustella. Hän oli myös erittäin tsemppaava, mikä tuntui hyvältä.  Koin, että pystyimme molemmat olemaan henkilökohtaisia, mikä oli kiva. Luottavin mielin pystyin puhumaan hänelle. Valmennuksessa oli hyvää kannustaminen ja uskon luominen itseeni."

"Sohvi on ihana intuitiinen valmentaja! Valmennus osui niin sopivaan saumaan isojen muutosten edessä. Valmentaminen sopii Sohville hyvin! Hyvin valitut harjoitukset ja oikea ajoitus oli hyvää valmennuksessa." 

"Valmennus oli intensiivistä, vuorovaikutteista ja aika tuntui menevän hujauksessa. Paljon asioita saimme 4:ssä valmennuskerrassa käsiteltyä. Pidin kovasti, se oli minun omaa aikaani. Ihana, lämmin ja myötäelävä coach. Hänellä oli joka kerralle jakaa innostavia ideoita, rentoutusharjoituksia ja voimaannuttavia tehtäviä. Lisäksi Sohvilla on erittäin miellyttävä, rauhallinen ja selkeä tapa kommunikoida, mikä tekee vuorovaikutuksesta helppoa. Kristallinkirkkaasti homma hanskassa ja omalla tontillaan valmentajana. Kokonaisuus oli hyvin mietitty ja Sohvin asiantuntijuus pääsi oikeuksiinsa. Tuli todella olo, että minulla on merkitystä ja minua kuunnellaan."

 

"Ainoa mikä sinua voi estää tuntemasta itseäsi ihanaksi tai elämästä unelmien elämää olet sinä itse. Ihanuus on asenne, jonka jokainen voi omaksua!"

Tilaa maksuttomat ihanuusvinkit!

Ihanuusvinkit antavat sinulle vinkkejä oman ihanuuden löytämiseen ja mielekkäämpään arkeen.