Yritysten koulutukset

Etsitkö ammattitaitoista, energistä kouluttajaa yrityksen koulutuspäivään tai tykypäivään?  Haluatko saada parempia tuloksia ja sitoutuneempaa henkilökuntaa?

Olen kouluttanut ja valmentanut yrityksissä niin henkilöstöä kuin johtajia parantamaan omaa ammattitaitoa, vuorovaikutustaitoja sekä tekemään parempaa tulosta. 

Koulutusten aiheina ovat vuorovaikutustaidot organisaation sisällä sekä asiakaskohtaamisessa, asiakaskokemuksen parantaminen, myyminen ja tiimihengen parantaminen.

Muotialan yrityksille yllä mainitun lisäksi koulutusaiheita ovat asiakas stailaaminen, asiakaskohtaaminen ja vuorovaikutus stailauksessa, asiakkaan itsetunnon kohottaminen stailauksessa, muodin myyminen, vartalotyypit, värimaailmat, tyylipersoonat, toimiva vaatekaappi, kestävä tyyli. 

Olen kouluttanut myyjiä ja pukeutumisneuvojia mm. Espritillä, Stockmannilla, Nansolla ja Marimekolla. Koulutuksistani yleinen palaute on loistavaa ja myyntitulokset sekä asiakastyytyväisyys ovat nousseet.

"Koulutuspäivä oli mielestäni motivoivaa ajatusten vaihtoa hyvässä hengessä."
 
"Koin koulutuspäivän hyödyllisenä, positiivisena. Kouluttaja huokui positiivista asennetta, innostava."
 
"Antoisa, inspiroiva päivä, Sohvin tapa toimia kyseenalaisti omia ajatuksiani ja haastoi rohkeasti kokeilemaan uusia tapoja lähestyä asiakasta. Sohvi Nyman on innostava persoona, "puhalsi ainakin minut uusiin sfääreihin".
 
Kyllä koin koulutuspäivän antoisaksi, vaikka en kaikesta olekaan aivan samaa mieltä. Sohvilla oli tarjota "tuoreempi" näkemys itselleni jo tuttuihin asioihin.

 

Menestyvä tiimi valmennuksen avulla valjastetaan koko tiimin potentiaali käyttöön ja saadaan parempia tuloksia sekä lisätään työhyvinvointia. Tämän myötä sitoutuminen työnantajaan vahvistuu sekä poissaolot vähenevät. Ja tämä näkyy myös kassavirrassa!

Kysy tarjous sohvi @ oletihana.com.  

 

Tilaa stylistit esiintymään ja kouluttamaan

Yhdessä hiusstylisti Janne Heikkilän kanssa toteutamme monipuolisesti luentoja hiuksiin, kauneuteen ja tyyliin liittyen. Olemme toteuttaneet yhdessä sisältöä naisten lehtiin muuttumisleikkien ja kauneus&tyylivinkkien muodossa. Esiinnymme kauppakeskus tapahtumissa sekä yritysten virkistypäivissä. Olemme pitäneet virkistyspäivissä kauneus & tyyliluentoja muun muassa Espoon kaupungin tietoliikenne osastolle sekä Tilastokeskuksen naisille. 

Kysy tarjous sohvi @oletihana. com tai soita 044 972 0711.

Puhujaksi / esiintymään tapahtumaan

"Lavalla Sohvi on valloittava karismaattinen persoona, joka ei jätä ketään kylmäksi. Mukaansatempaavasta energisestä showsta ei naurua puutu. Sohvin tyyli puhua asioista on suora, mutta lempeä. Hän osaa rohkaista ja tsempata sekä puhua kipeistäkin asioista kauniisti."

Toteutan erilaisia luentoja, tapahtumissa ja messuilla. Aiheita ovat mm. tyyliluennot, yrittäjyys, unelmat, intohimot, Olet ihana! työpajat ja asenne.

Kysy tarjous!

Olen esiintynyt muun muassa: I love me messuilla, kirjamessuilla, kauppakeskus Ratinassa, viihdekeskus Minnassa, Porin Puuvillassa, Hämeenlinnan Goodmanissa, Kampin kauppakeskuksessa, Kotkan kauppakeskus Pasaatissa, Galleriassa Lappeenrannassa, Revontulessa Rovaniemellä, Natural High Healing festivaaleilla, Täysii seminaarissa, Passion for successissa sekä erilaisissa yritysten virkistyspäivissä ja asiakastapahtumissa.

Vuonna 2021 olin puhumassa Tamperetalossa Täysii seminaarissa

Kirjailijavierailut voit tilata Lukukeskuksen kautta.

 

Liity sisäpiiriin!

Sisäpiirissä saat ihania valmennusharjoituksia sähköpostiisi.